szafirka Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 Za hotel w czerwcu wyszło 100 zł. Poczekam jeszcze na rozliczenie od weta, bo chyba im się zapomniało i całą kwotę umieszczę na fakturze Quote
Nadziejka Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 Dnia 30.06.2021 o 21:02, szafirka napisał: Mam jeszcze takie z dzisiaj 1 Quote
Tola Posted July 3, 2021 Author Posted July 3, 2021 14 godzin temu, szafirka napisał: Za hotel w czerwcu wyszło 100 zł. Poczekam jeszcze na rozliczenie od weta, bo chyba im się zapomniało i całą kwotę umieszczę na fakturze Dziękuję Haniu za podliczenie. O Wicka jest niewiele telefonów godnych uwagi, często dzwonią dzieci. Wysłałam dwie ankiety i dom z Wrocławia chyba będę brała pod uwagę;) Quote
Tola Posted July 4, 2021 Author Posted July 4, 2021 Na koncie fundacji jest wpłata na cele statutowe od Figunia - 100 zł - pięknie dziękuję Przeznaczam je dla małego Wicusia, bo ma tylko 20 zł od Nesiowata. Quote
Tola Posted July 5, 2021 Author Posted July 5, 2021 Wicuś bardzo dziękuje za odwiedziny, być może będzie je miał też w hoteliku:) Quote
Nesiowata Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 19 minut temu, Tola napisał: Wicuś bardzo dziękuje za odwiedziny, być może będzie je miał też w hoteliku:) ? Quote
Tola Posted July 6, 2021 Author Posted July 6, 2021 13 godzin temu, Nesiowata napisał: ? 11 godzin temu, kado napisał: Coś się święci???? 5 godzin temu, Ellig napisał: Mocno trzymam kciuki za dobry domek dla Wicusia. Jest domek zainteresowany adopcją Wicusia - to młodzi ludzie i podobnie jak to było u Cynki - to byłby ich pierwszy wspólny piesek ( w ich domach rodzinnych były i są psy). Zapytań było kilka, ale ten dom wydaje się godny sprawdzenia. Młodzi wybierają się w czwartek do hoteliku. 1 1 Quote
Tola Posted July 7, 2021 Author Posted July 7, 2021 Poprosiłam Poker o wizytę:). A odwiedziny w hoteliku jutro, Hania mówi, ze Wicek gotowy na przyjazd gości. 1 Quote
Nadziejka Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 Dnia 6.07.2021 o 12:05, Tola napisał: Jest domek zainteresowany adopcją Wicusia - to młodzi ludzie i podobnie jak to było u Cynki - to byłby ich pierwszy wspólny piesek ( w ich domach rodzinnych były i są psy). Zapytań było kilka, ale ten dom wydaje się godny sprawdzenia. Młodzi wybierają się w czwartek do hoteliku. 1 godzinę temu, Tola napisał: Poprosiłam Poker o wizytę:). A odwiedziny w hoteliku jutro, Hania mówi, ze Wicek gotowy na przyjazd gości. 1 Quote
Tola Posted July 8, 2021 Author Posted July 8, 2021 Pani Sylwia odwiedziła dzisiaj Wicusia w hoteliku i jet zauroczona:). Hania napisała mi, że pożegnanie trwało 15 min;) Wizyta jutro 0 19.00 - dziękuję Poker! Wicuś prosi o kciuki! 2 Quote
b-b Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 zaciskam ale i tak Poker wszystko załatwi jak trzeba 😄 Quote
b-b Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 Z bazarku uzbierało się dla chłopaka 142zł Wpłatę robię na ZEA :) Jak dojdzie tradycyjnie proszę o potwierdzenie na bazarku :)) Quote
Tola Posted July 9, 2021 Author Posted July 9, 2021 10 godzin temu, b-b napisał: Z bazarku uzbierało się dla chłopaka 142zł Wpłatę robię na ZEA :) Jak dojdzie tradycyjnie proszę o potwierdzenie na bazarku :)) Pięknie dziękujemy - Wicuś i ja Quote
Tola Posted July 9, 2021 Author Posted July 9, 2021 Wicuś ma dom. Poker zadowolona z wizyty, bardzo się cieszę. Wicuś, jak pisałam wcześniej, zamieszka z młodymi ludźmi w mieszkaniu w bloku. Więcej o rodzinie i wizycie dowiemy się od Poker, której pięknie dziękuję za wizytę 1 Quote
Poker Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 Byłam u chętnych na adopcję Wicusia. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Oboje młodzi bardzo zaangażowani w adopcję. Pan stwierdził , że w końcu spełnią się marzenia o psie. Pracują na zmianę ,więc piesio zostawałby sam maksymalnie ok. 4 godzin dziennie i to nie codziennie. Poradziłam w różnych sprawach. Państwo są przygotowani na ewentualne siuśki w domu i zniszczenia. W pobliżu mają tereny spacerowe. Na urlopy jeżdżą do rodziny ,a w razie potrzeby Wicusiem zajmie się siostra pani. Imię zostanie. 2 Quote
Recommended Posts