Jump to content
Dogomania

Cynka z zamojskiego schroniska też dostała szansę na prawdziwy dom i czułą rodzinę. Cynka straciła dom we Wrocławiu, ale znowu ma rodzinę i koleżankę do towarzystwa:):):) Zamieszkała w Lwówku Śląskim.

Recommended Posts

Posted
14 godzin temu, Poker napisał:

250 zł było na zamojskie psy ogólnie. Może niech Tola zdecyduje ile na którego piesia.

Wizyta w niedzielę o 12.

Pomyślałam , że jak wizyta wypadnie pomyślnie, to może ci chętni są zmotoryzowani i mogliby zabrać ze sobą chętnych na Lili. Oba domki mieszkają na tym samym osiedlu. 2 ulice od siebie.

byłoby wspaniale :)

12 godzin temu, Nadziejka napisał:
Dobrze sie dzieje 
sciskamy caluni czas

oj, dobrze! Ściskajmy kciuki ile sił !!!

Posted

Dałam ciała  ,że dopiero piszę. Przepraszam .

Wizyta u Cynki wypadła pomyślnie.

Para chętna na nią sympatyczna, pozbierana i dobrze przygotowana do przemyślanej adopcji.

Sunia praktycznie nie będzie zostawała sama, bo oboje państwo pracują zdalnie. Pani zawsze.

Udzieliłyśmy z Mruczką sporo porad, zaraz wyślę im na mejl porady Sowy, które częściowo też omówiłam.

Państwo nie są zmotoryzowani ,ale mają załatwiony transport i chcą się wybrać po sunię w tym tygodniu.

Bardzo się cieszę, że Mruczka była ze mną. Z pewnością da sobie radę na wizytach. Może pójdziemy , jak będzie chciała , na jeszcze jedną czy dwie wizyty.

• Like 4
Posted
6 minut temu, Poker napisał:

Para chętna na nią sympatyczna, pozbierana i dobrze przygotowana do przemyślanej adopcji.

Sunia praktycznie nie będzie zostawała sama, bo oboje państwo pracują zdalnie. Pani zawsze.

Udzieliłyśmy z Mruczką sporo porad, zaraz wyślę im na mejl porady Sowy, które częściowo też omówiłam.

Państwo nie są zmotoryzowani ,ale mają załatwiony transport i chcą się wybrać po sunię w tym tygodniu.

Bardzo się cieszę, że Mruczka była ze mną. Z pewnością da sobie radę na wizytach. Może pójdziemy , jak będzie chciała , na jeszcze jedną czy dwie wizyty.

Tak właśnie  :).  Wygląda na to, że Cynce będzie tam dobrze.  

Dziękuję  Poker za tę wizytę -  zobaczyłam, na  ile rzeczy trzeba zwrócić uwagę, ile i jakich pytań  zadać no i w ogóle, jak  taka wizyta  powinna wyglądać.  Jestem do dyspozycji przy kolejnych, bo jeszcze wiele  powinnam się nauczyć.  Jedynie, że wolałabym znać chociaż trochę pieska, o którego ludzie się starają, żeby móc o nim opowiedzieć, ale rozumiem, że to rzadko jest możliwe. 

• Like 1
Posted

Cieszę się, że mamy podobne odczucia co do Państwa i że Cynka może powoli się pakować. Mruczka, Poker i inni wizytatorzy zazwyczaj dzwonią do hoteliku, czy opiekuna przed wizytą, aby porozmawiać o danym psiaku.

Posted
4 godziny temu, Poker napisał:

Dałam ciała  ,że dopiero piszę. Przepraszam .

3 godziny temu, Mruczka napisał:

Tak właśnie  :).  Wygląda na to, że Cynce będzie tam dobrze.  

Dziękuję  Poker za tę wizytę -  zobaczyłam, na  ile rzeczy trzeba zwrócić uwagę, ile i jakich pytań  zadać no i w ogóle, jak  taka wizyta  powinna wyglądać.  Jestem do dyspozycji przy kolejnych, bo jeszcze wiele  powinnam się nauczyć.  Jedynie, że wolałabym znać chociaż trochę pieska, o którego ludzie się starają, żeby móc o nim opowiedzieć, ale rozumiem, że to rzadko jest możliwe. 

A więc Cynka ma dom taniec-emotikon-ruchomy-obrazek-0055.gif

Pięknie dziękuję z wizytę kwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0136.gif

Dzwoniłam do młodych, też bardzo się cieszą, wybierają się na zakupy dla Cynki.

Rozmawiałam też o ewentualnym wspólnym transporcie Lili i Cynki, ale wszystko zależy od dnia, w którym szafirek będzie jechał z Lili do Wrocławia.

Jestem w kontakcie z Hanią.

• Like 1
Posted

Można młodym zasugerować wspólne spacery. Mieszkają od siebie 5 minut drogi spacerem. A sunie będą się znały. Może ułatwi to aklimatyzację do nowego miejsca.

Posted
1 godzinę temu, Poker napisał:

Można młodym zasugerować wspólne spacery. Mieszkają od siebie 5 minut drogi spacerem. A sunie będą się znały. Może ułatwi to aklimatyzację do nowego miejsca.

Doskonały pomysł i oby młodzi się dogadali ze wspólnymi spacerami  :)

Posted
12 godzin temu, Poker napisał:

10 godzin temu, mari23 napisał:

Doskonały pomysł i oby młodzi się dogadali ze wspólnymi spacerami  :)

Na pewno zasugeruję to rodzinie Cynki:)

• Like 1
Posted

Cynka zaczyna coraz bardziej rządzić, przestaje też się bawić, a bardziej rozgania towarzystwo. Kiedy jest głaskana, a inny pies podejdzie, to stroszy się i powarkuje. Nie wiem, czy ucieszy się ze spacerów z Lili, jeśli będzie miała ludzi tylko dla siebie może stać się w ogóle zaborcza. 

https://youtu.be/AOvVDS77W2w

Posted

Na filmiku są nawet dwa trójłapki :) Wszystkie, które do nas przychodzą, lub u nas stają się trójłapkami świetnie radzą sobie nie tylko w zabawie, ale w chodzeniu po schodach, czy wskakiwaniu na kanapę :)))

• Like 1
Posted
5 godzin temu, szafirka napisał:

Na filmiku są nawet dwa trójłapki :) Wszystkie, które do nas przychodzą, lub u nas stają się trójłapkami świetnie radzą sobie nie tylko w zabawie, ale w chodzeniu po schodach, czy wskakiwaniu na kanapę :)))

Podziwiałam te trójlapki na wątku Adinka już, jak one sobie świetnie radzą i jak radośnie się bawią :)