Jump to content
Dogomania

Cynka z zamojskiego schroniska też dostała szansę na prawdziwy dom i czułą rodzinę. Cynka straciła dom we Wrocławiu, ale znowu ma rodzinę i koleżankę do towarzystwa:):):) Zamieszkała w Lwówku Śląskim.

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Tola napisał:

Dziękuję Haniu za dobre informacje; myślę, że po  kolejnej sesji spróbujemy dziewczynkę pokazać światu:).

Życzę jej takiego powodzenia, jakie miała jej poprzedniczka Heidi.

No i takiego domku;)

Nadziejkowo pozdrawiamy z calego serducha 
Posted
12 godzin temu, b-b napisał:

Wspaniale! Czyli wszystko w najlepszym porządku :)))

Dnia 19.04.2021 o 21:57, mari23 napisał:

wolne i szczęśliwe <3

3 godziny temu, Tola napisał:

Dziękuję Haniu za dobre informacje; myślę, że po  kolejnej sesji spróbujemy dziewczynkę pokazać światu:).

Życzę jej takiego powodzenia, jakie miała jej poprzedniczka Heidi.

No i takiego domku;)

Razem z moja psiapsiolka zapraszamy na kramik dla Cyneczki ❤️❤️❤️
  • Like 1
Posted
21 godzin temu, Nadziejka napisał:

Razem z moja psiapsiolka zapraszamy na kramik dla Cyneczki ❤️❤️❤️

Nadziejeczko - pięknie dziękujemy - ja i Cynkakwiat-ruchomy-obrazek-0171.gif

Posted

psiaki radośnie korzystają z wolności, Cynka biega i często wraca do człowieka, chyba najczęściej ze wszystkich. A jakie ma roześmiane, szczęśliwe oczka! :)

• Like 1
Posted
3 godziny temu, Nesiowata napisał:

Nic trudnego.

Niestety babcia Ptysia jest bardzo zaborcza i rządzącą na swoim terenie (tylko szczenięta jakoś znosi), a z uwagi na jej mikry wzrost i stan zdrowia bałabym się, żeby nie stała jej się krzywda  :(  

Posted

Razem z Wami podziwiam radość tej piątki, wszystkie psiaki są faktycznie wspaniałe.

Planuję jutro spróbować zrobić Cynce ogłoszenie, ale wiecie, jak to bywa z planami. 

• Like 1
Posted
11 godzin temu, mari23 napisał:

no tak, Cynka też co niektórym by do pilnowania podwórka "się nadała"...w końcu to prawie owczarek, jak Nika ;) ;)

Ona tak nie kusi, bo starsza, krócej by pilnowala.

Posted

Jakis Dobry Duszek Cynki zrobił nam sporą niespodziankę i wyróżnił OLX,  bardzo dziękujemykwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0132.gif

No i dzisiaj miałam pierwsze zapytanie z Wrocławia; młodzi ludzie, na razie rozmawiamy.

Ale cieszę się, ze Cynka spodobała się:)

Posted

Wszystkie maluchy urocze, takie radosne, kontaktowe a Cynka super, też lubię takie zwykłe buraski. Powinna szybko znaleźć domek, byle nie do budy.

• Like 1