Alaskan malamutte Posted April 22, 2021 Posted April 22, 2021 1 godzinę temu, Tola napisał: Życzę jej takiego powodzenia, jakie miała jej poprzedniczka Heidi. No i takiego domku;) Hania zrobi cudne zdjęcia, sunia zdrowa, bezproblemowa, można ogłaszać! Quote
Nadziejka Posted April 22, 2021 Posted April 22, 2021 1 godzinę temu, Tola napisał: Dziękuję Haniu za dobre informacje; myślę, że po kolejnej sesji spróbujemy dziewczynkę pokazać światu:). Życzę jej takiego powodzenia, jakie miała jej poprzedniczka Heidi. No i takiego domku;) Nadziejkowo pozdrawiamy z calego serducha Quote
Nadziejka Posted April 22, 2021 Posted April 22, 2021 12 godzin temu, b-b napisał: Wspaniale! Czyli wszystko w najlepszym porządku :))) Dnia 19.04.2021 o 21:57, mari23 napisał: wolne i szczęśliwe <3 3 godziny temu, Tola napisał: Dziękuję Haniu za dobre informacje; myślę, że po kolejnej sesji spróbujemy dziewczynkę pokazać światu:). Życzę jej takiego powodzenia, jakie miała jej poprzedniczka Heidi. No i takiego domku;) Razem z moja psiapsiolka zapraszamy na kramik dla Cyneczki ❤️❤️❤️ 1 Quote
Tola Posted April 23, 2021 Author Posted April 23, 2021 21 godzin temu, Nadziejka napisał: Razem z moja psiapsiolka zapraszamy na kramik dla Cyneczki ❤️❤️❤️ Nadziejeczko - pięknie dziękujemy - ja i Cynka Quote
szafirka Posted April 24, 2021 Posted April 24, 2021 Cynka lubi być w centrum uwagi, najważniejszy jest dla człowiek Quote
Tianku Posted April 24, 2021 Posted April 24, 2021 Ale wspaniała Ekipa szczęśliwych psiaków:) 1 Quote
mari23 Posted April 24, 2021 Posted April 24, 2021 psiaki radośnie korzystają z wolności, Cynka biega i często wraca do człowieka, chyba najczęściej ze wszystkich. A jakie ma roześmiane, szczęśliwe oczka! :) 1 Quote
seramarias Posted April 25, 2021 Posted April 25, 2021 Cynka jest przepiękna, radosna, energiczna, niesamowita sunia, chętnie sama bym ją adoptowała. 1 Quote
Nesiowata Posted April 25, 2021 Posted April 25, 2021 9 minut temu, seramarias napisał: Cynka jest przepiękna, radosna, energiczna, niesamowita sunia, chętnie sama bym ją adoptowała. Nic trudnego. 1 Quote
seramarias Posted April 25, 2021 Posted April 25, 2021 3 godziny temu, Nesiowata napisał: Nic trudnego. Niestety babcia Ptysia jest bardzo zaborcza i rządzącą na swoim terenie (tylko szczenięta jakoś znosi), a z uwagi na jej mikry wzrost i stan zdrowia bałabym się, żeby nie stała jej się krzywda :( Quote
Tola Posted April 25, 2021 Author Posted April 25, 2021 Razem z Wami podziwiam radość tej piątki, wszystkie psiaki są faktycznie wspaniałe. Planuję jutro spróbować zrobić Cynce ogłoszenie, ale wiecie, jak to bywa z planami. 1 Quote
Tola Posted April 26, 2021 Author Posted April 26, 2021 Zrobiłam OLX na Wrocław i zobaczymy co się zadzieje. https://www.olx.pl/d/oferta/otwarta-i-rozmerdana-cynka-do-adopcji-CID103-IDJCKJF.html Z ogłaszaniem na inne miasta poczekamy na zdjęcia domowe;) Quote
mari23 Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 14 godzin temu, Tola napisał: Zrobiłam OLX na Wrocław i zobaczymy co się zadzieje. https://www.olx.pl/d/oferta/otwarta-i-rozmerdana-cynka-do-adopcji-CID103-IDJCKJF.html Z ogłaszaniem na inne miasta poczekamy na zdjęcia domowe;) no tak, Cynka też co niektórym by do pilnowania podwórka "się nadała"...w końcu to prawie owczarek, jak Nika ;) ;) 1 Quote
b-b Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 I ja zaciskam kciuki za odzew i wspaniały domek :)) 1 Quote
Tola Posted April 27, 2021 Author Posted April 27, 2021 11 godzin temu, mari23 napisał: no tak, Cynka też co niektórym by do pilnowania podwórka "się nadała"...w końcu to prawie owczarek, jak Nika ;) ;) Ona tak nie kusi, bo starsza, krócej by pilnowala. Quote
Tola Posted April 27, 2021 Author Posted April 27, 2021 Jakis Dobry Duszek Cynki zrobił nam sporą niespodziankę i wyróżnił OLX, bardzo dziękujemy No i dzisiaj miałam pierwsze zapytanie z Wrocławia; młodzi ludzie, na razie rozmawiamy. Ale cieszę się, ze Cynka spodobała się:) Quote
Alaskan malamutte Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 1 godzinę temu, Tola napisał: No i dzisiaj miałam pierwsze zapytanie z Wrocławia; młodzi ludzie, na razie rozmawiamy. Kciuki zaciskam za najlepszy domek dla Cynki 1 Quote
dwbem Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 Wszystkie maluchy urocze, takie radosne, kontaktowe a Cynka super, też lubię takie zwykłe buraski. Powinna szybko znaleźć domek, byle nie do budy. 1 Quote
Recommended Posts