ona03 Posted April 2, 2021 Author Posted April 2, 2021 7 godzin temu, Iv_ napisał: Loluś to jest jednak gwiazdor :)) Dlatego go wszyscy kofffffamy :)))) Quote
ona03 Posted April 2, 2021 Author Posted April 2, 2021 27 minut temu, Poker napisał: No i gdzie te zakochane się ukryły? Chyba pieką mazurki :))))) Pięknie dziękuję za wpłaty : mgog ----------- 15,00 alex260503 ----- 48,00 Quote
ona03 Posted April 2, 2021 Author Posted April 2, 2021 Rozpoczęcie badylkiowego musimy troszkę przesunąć, nie wszystkie rośliny się obudziły, prymulki jeszcze nie rozkwitły i szafirki. No, opóźnienie na całej linii .... Quote
ona03 Posted April 2, 2021 Author Posted April 2, 2021 1 godzinę temu, Isiak napisał: Poczekamy :) Jakie zgodne towarzystwo :))))) Quote
Iv_ Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 U mnie znowu zimno +1C A środa i czwartek były po +21C Przecież te skoki temperatur mogą wykończyć :/ I rośliny też niechętne do kwitnienia. Quote
ona03 Posted April 3, 2021 Author Posted April 3, 2021 2 godziny temu, Iv_ napisał: U mnie znowu zimno +1C A środa i czwartek były po +21C Przecież te skoki temperatur mogą wykończyć :/ I rośliny też niechętne do kwitnienia. Ale zimno, brrrrr, ulepimy króliczka :))))) Quote
uxmal Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 4 godziny temu, Iv_ napisał: U mnie znowu zimno +1C A środa i czwartek były po +21C Przecież te skoki temperatur mogą wykończyć :/ I rośliny też niechętne do kwitnienia. No właśnie, jestem wykończona tymi skokami. Kawy trzeba się napić dla wyrównania. Quote
paulina83 Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 Podnoszę bazarek, jednocześnie życząc wszelkiej pomyślności w związku ze świątecznym czasem. Quote
ona03 Posted April 3, 2021 Author Posted April 3, 2021 3 godziny temu, uxmal napisał: No właśnie, jestem wykończona tymi skokami. Kawy trzeba się napić dla wyrównania. Smaczna kawusia :)))) A ja od roku nie piję kawy, i nie czuję potrzeby :))))) Z początku myślałam, że bez kawy nie da rady, ale da :)))) 59 minut temu, paulina83 napisał: Podnoszę bazarek, jednocześnie życząc wszelkiej pomyślności w związku ze świątecznym czasem. Dziękujemy i wzajemnie, życzymy wszystkiego dobrego :) Quote
Iv_ Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 8 godzin temu, uxmal napisał: No właśnie, jestem wykończona tymi skokami. Kawy trzeba się napić dla wyrównania. Całe lata piłam kawę, aż jakieś 4 lata temu kawa przestała mi smakować, a wręcz mój organizm zaczął ją odrzucać i nie piję :) Quote
uxmal Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 5 godzin temu, ona03 napisał: Smaczna kawusia :)))) A ja od roku nie piję kawy, i nie czuję potrzeby :))))) Z początku myślałam, że bez kawy nie da rady, ale da :)))) 20 minut temu, Iv_ napisał: Całe lata piłam kawę, aż jakieś 4 lata temu kawa przestała mi smakować, a wręcz mój organizm zaczął ją odrzucać i nie piję :) Może kiedyś mi się tak zadzieje. Aktualnie jeśli nie wypije kawy to mi źle. Quote
Poker Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 Dołączam do niepijących kawy i to od 22 lat!! Zdarzyło mi się raz spróbować po ok. 15 latach i było mi niedobrze. W tej chwili nie znoszę nawet zapachu kawy, aż mnie mdli. Quote
Nesiowata Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 Życzenia świąteczna dla super gwiazdora (że nie wspomnę o opiekunkach) 1 Quote
Iv_ Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 9 godzin temu, uxmal napisał: Może kiedyś mi się tak zadzieje. Aktualnie jeśli nie wypije kawy to mi źle. Dziwny ten mechanizm nie picia kawy, ale tak się porobiło. Dopóki smakuje Ci kawa, to się nią delektuj :) Quote
ona03 Posted April 4, 2021 Author Posted April 4, 2021 To może założymy Club Bezkawowców :))))) Dnia 3.04.2021 o 20:11, Iv_ napisał: Całe lata piłam kawę, aż jakieś 4 lata temu kawa przestała mi smakować, a wręcz mój organizm zaczął ją odrzucać i nie piję :) I się da bez, prawda :))))) 20 godzin temu, Poker napisał: Dołączam do niepijących kawy i to od 22 lat!! Zdarzyło mi się raz spróbować po ok. 15 latach i było mi niedobrze. W tej chwili nie znoszę nawet zapachu kawy, aż mnie mdli. Pokerku, witamy w klubie 23 godziny temu, uxmal napisał: Może kiedyś mi się tak zadzieje. Aktualnie jeśli nie wypije kawy to mi źle. Poczekamy :)))) 1 godzinę temu, rozi napisał: A wezne podniese bazar. Aaaaa, dziękuję :) Quote
uxmal Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 :( czujem się wykluczona. To założę klub kawowców I nałogowców. ;) Quote
rozi Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 8 minut temu, uxmal napisał: :( czujem się wykluczona. To założę klub kawowców I nałogowców. ;) Odrzut od kawy, to zmiana hormonów, pełen spokój. Quote
Iv_ Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 1 godzinę temu, rozi napisał: Odrzut od kawy, to zmiana hormonów, pełen spokój. Uffff czyli jestem normalna ;) ;) Quote
ona03 Posted April 4, 2021 Author Posted April 4, 2021 1 godzinę temu, uxmal napisał: :( czujem się wykluczona. To założę klub kawowców I nałogowców. ;) Ależ napisałam, że poczekamy na Ciebie :)))) 1 godzinę temu, rozi napisał: Odrzut od kawy, to zmiana hormonów, pełen spokój. U mnie kawę odrzucił refluks, mnie ciągnęło strasznie, ale zdrowotnie wysiadałam, no i udało się pokonać pociąg ..... 15 minut temu, Iv_ napisał: Uffff czyli jestem normalna ;) ;) Całkowicie :)))) Quote
Poker Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 Myślałam ,że to dziś koniec. Na szczęście jeszcze do jutra można kupować. Quote
Recommended Posts