supergoga Posted March 21, 2021 Author Posted March 21, 2021 Przepraszam za totalne urwanie głowy. Bazarek zakończony wczoraj o 20./00. Czyli zaraz jadę podsumowanie robić i pisać co i jak. Bardzo Wam dziękuję. Quote
rozi Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 16 minut temu, supergoga napisał: Przepraszam za totalne urwanie głowy. Bazarek zakończony wczoraj o 20./00. Czyli zaraz jadę podsumowanie robić i pisać co i jak. Bardzo Wam dziękuję. No faktycznie główkę Ci urwało :) Bazarek kończy się dopiero dziś i ja poproszę pledziki nr.18 obydwa. Quote
supergoga Posted March 21, 2021 Author Posted March 21, 2021 9 minut temu, rozi napisał: No faktycznie główkę Ci urwało :) Bazarek kończy się dopiero dziś i ja poproszę pledziki nr.18 obydwa. Mam trochę problemów z finansami na psiaki, z socjalizacją i chyba się zasugerowałam, bo dostałam wpis od Cioteczki Nadziejki, że koniec bazarku wczoraj - usunięty, ale do mnie dotarł - i bezmózg jestem okropny. Przepraszam wszystkich do których wysłałam już wiadomości. Tyle że jak nic się nie zmieni do 20.00 to są aktualne. JUz zapisuję. Quote
rozi Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 51 minut temu, uxmal napisał: Poproszę jeszcze nr 10 I 11 sznaucerka. Można zrobić wspólną paczkę w ruchu do mnie, ale musiałabyś podjechać. Z tą koroną to nie wiem. Quote
uxmal Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 6 minut temu, rozi napisał: Można zrobić wspólną paczkę w ruchu do mnie, ale musiałabyś podjechać. Z tą koroną to nie wiem. Tak, jeszcze Jo I Aldrumka mają zakupy. Mnie się nie spieszy. Jak opadnie tsunami to wtedy. Quote
Aldrumka Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 3 godziny temu, rozi napisał: Można zrobić wspólną paczkę w ruchu do mnie, ale musiałabyś podjechać. Z tą koroną to nie wiem. 3 godziny temu, uxmal napisał: Tak, jeszcze Jo I Aldrumka mają zakupy. Mnie się nie spieszy. Jak opadnie tsunami to wtedy. Właśnie miałam zapytać czy chcecie się dołączyć, tzn uxmal już dawno chciała :), ale może wolicie we dwie :) Quote
Aldrumka Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 To pytanie też do @Nesiowata czy się dołączyć już i tak mam dla Ciebie pudło rzeczy :) Quote
Nesiowata Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 5 godzin temu, Aldrumka napisał: To pytanie też do @Nesiowata czy się dołączyć już i tak mam dla Ciebie pudło rzeczy :) Ja już podałam punkt Ruchu Quote
rozi Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 12 godzin temu, Aldrumka napisał: Właśnie miałam zapytać czy chcecie się dołączyć, tzn uxmal już dawno chciała :), ale może wolicie we dwie :) Ja bym chciała cuzamen ze wszystkimi, ale nie jeżdżę teraz nigdzie, nie chcę robić kłopotu. Quote
Aldrumka Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 1 godzinę temu, rozi napisał: Ja bym chciała cuzamen ze wszystkimi, ale nie jeżdżę teraz nigdzie, nie chcę robić kłopotu. No to tak będzie:) Więc ostatecznie Rozi, uxmal, Jo37 i Aldrumka prosimy pakować razem. 1 Quote
uxmal Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 5 godzin temu, Aldrumka napisał: No to tak będzie:) Więc ostatecznie Rozi, uxmal, Jo37 i Aldrumka prosimy pakować razem. To jeszcze potwierdzę dla porządku obrad :) Quote
Aldrumka Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 2 godziny temu, supergoga napisał: Super. To czekam na podsumowanie. Podsumowanie: 9 godzin temu, Aldrumka napisał: No to tak będzie:) Więc ostatecznie Rozi, uxmal, Jo37 i Aldrumka prosimy pakować razem. Wysyłka do mnie, dane podałam :) Quote
Anula Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 Paczuszka w ekspresowym tempie dotarła do mnie.Bardzo dziękuję a torba/transporterek świetny,wypróbowany.Miki nie chciał wcale wyjść z niego,być może myślał,że jedziemy już na wywczasy. Quote
supergoga Posted March 24, 2021 Author Posted March 24, 2021 19 minut temu, Anula napisał: Paczuszka w ekspresowym tempie dotarła do mnie.Bardzo dziękuję a torba/transporterek świetny,wypróbowany.Miki nie chciał wcale wyjść z niego,być może myślał,że jedziemy już na wywczasy. Bardzo dziekuję za wieści i życzę udanego korzystania z torby. Dzisiaj wysłałąm paczki do Aldrumki i Nesiowatej - dziękuję. Zuzka1601 - czekam na info o wysyłce. Quote
Radek Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 Dzisiaj odebrałem paczuchę. Wszystko OK, bardzo dziękuję. Quote
Aldrumka Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 Widzę, że zapomniałam napisać, że paczka odebrana - dziękuję Quote
Recommended Posts