Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
16 minut temu, supergoga napisał:

Przepraszam za totalne urwanie głowy. Bazarek zakończony wczoraj o 20./00. Czyli zaraz jadę podsumowanie robić i pisać co i jak. Bardzo Wam dziękuję.

No faktycznie główkę Ci urwało  :)

Bazarek kończy się dopiero dziś i ja poproszę pledziki nr.18 obydwa.

Posted
9 minut temu, rozi napisał:

No faktycznie główkę Ci urwało  :)

Bazarek kończy się dopiero dziś i ja poproszę pledziki nr.18 obydwa.

Mam trochę problemów z finansami na psiaki, z socjalizacją i chyba się zasugerowałam, bo dostałam wpis od Cioteczki Nadziejki, że koniec bazarku wczoraj - usunięty, ale do mnie dotarł - i bezmózg jestem okropny. Przepraszam wszystkich do których wysłałam  już wiadomości. Tyle że jak nic się nie zmieni do 20.00 to są aktualne.

JUz zapisuję.

Posted
51 minut temu, uxmal napisał:

Poproszę jeszcze nr 10 I 11 sznaucerka.

Można zrobić wspólną paczkę w ruchu do mnie, ale musiałabyś podjechać. Z tą koroną to nie wiem.

Posted
6 minut temu, rozi napisał:

Można zrobić wspólną paczkę w ruchu do mnie, ale musiałabyś podjechać. Z tą koroną to nie wiem.

Tak, jeszcze Jo I Aldrumka mają zakupy. Mnie się nie spieszy. Jak opadnie tsunami to wtedy.

Posted
3 godziny temu, rozi napisał:

3 godziny temu, uxmal napisał:

Tak, jeszcze Jo I Aldrumka mają zakupy. Mnie się nie spieszy. Jak opadnie tsunami to wtedy.

Właśnie miałam zapytać czy chcecie się dołączyć, tzn uxmal już dawno chciała :), ale może wolicie we dwie :)

Posted
5 godzin temu, Aldrumka napisał:

To pytanie też do @Nesiowata czy  się dołączyć już i tak mam dla Ciebie pudło rzeczy :)

Ja już podałam punkt Ruchu

Posted
12 godzin temu, Aldrumka napisał:

Właśnie miałam zapytać czy chcecie się dołączyć, tzn uxmal już dawno chciała :), ale może wolicie we dwie :)

Ja bym chciała cuzamen ze wszystkimi, ale nie jeżdżę teraz nigdzie, nie chcę robić kłopotu. 

Posted
1 godzinę temu, rozi napisał:

Ja bym chciała cuzamen ze wszystkimi, ale nie jeżdżę teraz nigdzie, nie chcę robić kłopotu. 

No to tak będzie:)

Więc ostatecznie Rozi, uxmal, Jo37 i Aldrumka prosimy pakować razem.

• Upvote 1
Posted
5 godzin temu, Aldrumka napisał:

To jeszcze potwierdzę dla porządku obrad :)

Posted
2 godziny temu, supergoga napisał:

Super. To czekam na podsumowanie.

Podsumowanie:

9 godzin temu, Aldrumka napisał:

Wysyłka do mnie, dane podałam :)

Posted

Paczuszka w ekspresowym tempie dotarła do mnie.Bardzo dziękuję a torba/transporterek świetny,wypróbowany.Miki nie chciał wcale wyjść z niego,być może myślał,że jedziemy już na wywczasy.

Posted
19 minut temu, Anula napisał:

Paczuszka w ekspresowym tempie dotarła do mnie.Bardzo dziękuję a torba/transporterek świetny,wypróbowany.Miki nie chciał wcale wyjść z niego,być może myślał,że jedziemy już na wywczasy.

Bardzo dziekuję za wieści i życzę udanego korzystania z torby.

Dzisiaj wysłałąm paczki do Aldrumki i Nesiowatej - dziękuję.

Zuzka1601 - czekam na info o wysyłce.