Jump to content
Dogomania

Szaman ma dom!! Zamieszkał w Krakowie. Niebieskooki Szaman, z guzem na tylnej łapie, pogryzionym pyszczku błaga o pomoc!! On też chce opuścić zimny, betonowy boks...

Recommended Posts

Posted

Rozmawiałam z anecik....Kupy się "ruszają".czyli Księciunio ma "bogate życie wewnętrzne". W uszach bagno..Sierść koszmarna, brudna, tłusta i śmierdząca...

Szamanek ma bliznę na pysku, "coś" nad okiem i guzek na tylnej łapce. Już na jutro jest umówiony do weta na diagnostykę. 

Do SPA na początku marca. 

Posted
10 minut temu, Ewa Marta napisał:

No piękny jest, do tego śmiały:) Teraz tylko podleczyć i już do domu:)

Zobaczymy co powie wet...Oby ten guzek nie był czymś groźnym...Anecik to macała, nie jest twarde..nie wiem, czy to dobrze, czy źle....Wet oceni.

Fajnie, ze Szamanek pozwala sobie zaglądać w uszy, dotykać łapek...Ogólnie jest pozytywny. 

Teraz kciuki za wizytę u weta.

Posted
2 godziny temu, Alaskan malamutte napisał:

" Przez te oczy......oszaaaaalałam"nastrojowy-emotikon-ruchomy-obrazek-0091

153072768_458768168812689_5241315846725331045_n.jpg

8 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Kierownik nastrojowy-emotikon-ruchomy-obrazek-0028

ewidentnie kierownik na swoim stanowisku ;)

Jak cieszy widok szczęśliwego, wolnego psa :) oby zdrowotnie było w miarę dobrze !

Posted
20 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Oby....jutro cokolwiek się okaże....Zamartwianie się nic nie da..trzeba sprawdzić i już.

On najchudszy z całej ekipy...

Mam takiego "szkieletka" z innego schroniska, "bogate życie wewnętrzne", jak to określiłaś - też miał i żebra wystające, tyle, że puchaty i nie widać, za to dotknąć wystarczy i serce się ściska. Tylko "mój" z tych "przepraszam, że żyję", a Szamanek - urodzony podróżnik i kierownik ;)

Posted
8 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Zobaczymy co powie wet...Oby ten guzek nie był czymś groźnym...Anecik to macała, nie jest twarde..nie wiem, czy to dobrze, czy źle....Wet oceni.

Fajnie, ze Szamanek pozwala sobie zaglądać w uszy, dotykać łapek...Ogólnie jest pozytywny. 

Teraz kciuki za wizytę u weta.

Trzymam mocno.

Posted
Dnia 23.02.2021 o 20:18, Alaskan malamutte napisał:

Jeszcze nie dojechali....

Ale ślicznie go Tolu nazwałaś Obraz znaleziony dla: gify emotikony zima

Piękny chłopak to wszystko musi mieć piękne, przydomek też;)