Alaskan malamutte Posted February 24, 2021 Author Posted February 24, 2021 " Przez te oczy......oszaaaaalałam" Quote
Nadziejka Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 ! O Jesusickuuuu Najpiekniejszy Ksiaze Szaman Quote
Alaskan malamutte Posted February 24, 2021 Author Posted February 24, 2021 Rozmawiałam z anecik....Kupy się "ruszają".czyli Księciunio ma "bogate życie wewnętrzne". W uszach bagno..Sierść koszmarna, brudna, tłusta i śmierdząca... Szamanek ma bliznę na pysku, "coś" nad okiem i guzek na tylnej łapce. Już na jutro jest umówiony do weta na diagnostykę. Do SPA na początku marca. Quote
Alaskan malamutte Posted February 24, 2021 Author Posted February 24, 2021 Szamanek bardzo chętnie bawi się z Pongo i Chesterkiem, ale też eksploruje otoczenie. Anecik mówi, że tam pewnie jakaś domieszka haszczej krwi jest..... Quote
Tianku Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 48 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Księciunio ...... kombinuje .... hihihihihi 1 Quote
Ewa Marta Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 No piękny jest, do tego śmiały:) Teraz tylko podleczyć i już do domu:) 1 Quote
Alaskan malamutte Posted February 24, 2021 Author Posted February 24, 2021 10 minut temu, Ewa Marta napisał: No piękny jest, do tego śmiały:) Teraz tylko podleczyć i już do domu:) Zobaczymy co powie wet...Oby ten guzek nie był czymś groźnym...Anecik to macała, nie jest twarde..nie wiem, czy to dobrze, czy źle....Wet oceni. Fajnie, ze Szamanek pozwala sobie zaglądać w uszy, dotykać łapek...Ogólnie jest pozytywny. Teraz kciuki za wizytę u weta. Quote
Ellig Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 Szaman rządzi! :))))) Powodzenia u weta! Quote
Alaskan malamutte Posted February 24, 2021 Author Posted February 24, 2021 8 minut temu, Ellig napisał: Szaman rządzi! :))))) Kierownik Quote
mari23 Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 2 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: " Przez te oczy......oszaaaaalałam" 8 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Kierownik ewidentnie kierownik na swoim stanowisku ;) Jak cieszy widok szczęśliwego, wolnego psa :) oby zdrowotnie było w miarę dobrze ! Quote
Alaskan malamutte Posted February 24, 2021 Author Posted February 24, 2021 2 minuty temu, mari23 napisał: oby zdrowotnie było w miarę dobrze ! Oby....jutro cokolwiek się okaże....Zamartwianie się nic nie da..trzeba sprawdzić i już. On najchudszy z całej ekipy... Quote
mari23 Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 20 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Oby....jutro cokolwiek się okaże....Zamartwianie się nic nie da..trzeba sprawdzić i już. On najchudszy z całej ekipy... Mam takiego "szkieletka" z innego schroniska, "bogate życie wewnętrzne", jak to określiłaś - też miał i żebra wystające, tyle, że puchaty i nie widać, za to dotknąć wystarczy i serce się ściska. Tylko "mój" z tych "przepraszam, że żyję", a Szamanek - urodzony podróżnik i kierownik ;) Quote
Alaskan malamutte Posted February 24, 2021 Author Posted February 24, 2021 Na tym drugim zdjęciu widać ten guz na udzie...:-((( Quote
Ewa Marta Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 17 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Na tym drugim zdjęciu widać ten guz na udzie...:-((( Wielki:( Quote
Isiak Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 Cudo pies! Guz może się okaże kaszakiem. Oby nic poważnego. Quote
Alaskan malamutte Posted February 24, 2021 Author Posted February 24, 2021 41 minut temu, Isiak napisał: Cudo pies! Guz może się okaże kaszakiem. Oby nic poważnego. Oby....jutro się okaże. Nie chcę czekać, Szamanek pozytywny psiak, myślę, że wizytę u weta zniesie bardzo dobrze. 1 Quote
Shirayuki Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 Śliczny piesek. Dużo zdrówka piesku kochany :) Quote
Onaa Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 8 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Zobaczymy co powie wet...Oby ten guzek nie był czymś groźnym...Anecik to macała, nie jest twarde..nie wiem, czy to dobrze, czy źle....Wet oceni. Fajnie, ze Szamanek pozwala sobie zaglądać w uszy, dotykać łapek...Ogólnie jest pozytywny. Teraz kciuki za wizytę u weta. Trzymam mocno. Quote
Nadziejka Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 Sciskamy trzymamy za cudnego caluni czas Quote
Tola Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 Dnia 23.02.2021 o 20:18, Alaskan malamutte napisał: Jeszcze nie dojechali.... Ale ślicznie go Tolu nazwałaś Piękny chłopak to wszystko musi mieć piękne, przydomek też;) Quote
Recommended Posts