Poker Posted January 14, 2021 Posted January 14, 2021 Ogon to jeden wielki filc. A ile takich biedaków nie widzimy i nie możemy pomóc? Strach myśleć. Quote
Onaa Posted January 14, 2021 Posted January 14, 2021 Poproszę o nr konta, wpłacę coś jednorazowo. Quote
Livka Posted January 15, 2021 Author Posted January 15, 2021 Witam pięknie wszystkich zaglądających do Rudego :) Czekam z niecierpliwością na wyjazd psiaka ze schronu. 8 godzin temu, Onaa napisał: Poproszę o nr konta, wpłacę coś jednorazowo. Ślicznie dziękuję - zaraz wysyłam nr konta :) Quote
b-b Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 Znalezione na FB OTOZ Animal POMÓŻCIE NAM TO NAGŁOŚNIĆ! CZY BĘDZIEMY ŚWIADKAMI KOŃCA OCHRONY ZWIERZĄT W POLSCE?! Jarosław Sachajko • KUKIZ15 chce ZAKAZAĆ organizacjom możliwości odbierania zwierząt maltretowanych, głodzonych i bitych."Zwierzęta to własność prywatna" - mówi. PODPISZCIE PETYCJE! https://www.petycjeonline.com/petycja_przeciwko... Quote
Livka Posted January 16, 2021 Author Posted January 16, 2021 Rudy to już tylko 5 dni. Trzymaj się ! Quote
Livka Posted January 16, 2021 Author Posted January 16, 2021 Tola mówiła, że zarezerwowany Rudy mieszka już oddzielnie, ma swoją budę i miskę. Ale te mrozy mnie bardzo niepokoją :( Quote
elik Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 42 minuty temu, Livka napisał: Tola mówiła, że zarezerwowany Rudy mieszka już oddzielnie, ma swoją budę i miskę. Jak teraz ma się biszkopcik bez rudaska ? :( Quote
Livka Posted January 16, 2021 Author Posted January 16, 2021 1 minutę temu, elik napisał: Jak teraz ma się biszkopcik bez rudaska ? :( Też o tym pomyślałam od razu. Tola powiedziała, że schował się dziś od razu do pomieszczeń ... :( Ucieka od ludzi :( Quote
elik Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 22 minuty temu, Livka napisał: Też o tym pomyślałam od razu. Tola powiedziała, że schował się dziś od razu do pomieszczeń ... :( Ucieka od ludzi :( Przepraszam bardzo, nie śledzę wątku, bo domowe sprawy nie zostawiają mi na tyle wolnego czasu, żebym mogła często zaglądać na dogo, ale wiem, że były przymiarki do zabrania także i tego psiaczka, czy nic z tego nie wyszło? Bo jeśli także ma jechać, to może mogliby czekać za wyjazd w tym samym boksie. Żal mi bardzo biedaka :( Quote
Livka Posted January 16, 2021 Author Posted January 16, 2021 Przed chwilą, elik napisał: Przepraszam bardzo, nie śledzę wątku, bo domowe sprawy nie zostawiają mi na tyle wolnego czasu, żebym mogła często zaglądać na dogo, ale wiem, że były przymiarki do zabrania także i tego psiaczka, czy nic z tego nie wyszło? Bo jeśli także ma jechać, to może mogliby czekać za wyjazd w tym samym boksie. Żal mi bardzo biedaka :( Biszkopcik już zarezerwowany :) Jedzie do Anecik 22 stycznia, tym samym transportem co Rudy :) Wieści jeszcze gorące ;) Quote
elik Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 Przed chwilą, Livka napisał: Biszkopcik już zarezerwowany :) Jedzie do Anecik 22 stycznia, tym samym transportem co Rudy :) Wieści jeszcze gorące ;) No to przecież mogliby czekać obaj w jednym boksie. Do 22.01. jeszcze kawał czasu. Psy wyczuwają strach innego psiaka i któryś może na nim wyładować stres, o który w schronie nie trudno. Czemu nie są razem, skoro obaj w tym samym czasie opuszczą schron. Quote
Tola Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 Przepraszam, że tyle czekacie na informacje, ale p. Maciek zadzwonił niedawno - udało się przełożyć ten wyjazd psów z Lublina do Szczecina i 22.01. może zabrać Amika i 4 psy ze schroniska i to byłoby najlepsze rozwiązanie, ale kwota niestety będzie wyższa, bo przystanków jest o wiele więcej. Podałam miejscowości, w których wysiadać będą poszczególne psy i czekam do jutra na całościowy koszt. Quote
Tola Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 Rudego dzisiaj nie widziałam, nie ma go w jego dawnym boksie. Pracownik powiedział, że jest już odizolowany od tygodnia i czeka na wyjazd. Quote
Livka Posted January 16, 2021 Author Posted January 16, 2021 1 minutę temu, elik napisał: No to przecież mogliby czekać obaj w jednym boksie. Do 22.01. jeszcze kawał czasu. Psy wyczuwają strach innego psiaka i któryś może na nim wyładować stres, o który w schronie nie trudno. Czemu nie są razem, skoro obaj w tym samym czasie opuszczą schron. Bo Biszkopcik dopiero dziś został zarezerwowany. Pewnie też zostanie zabrany z ogólnego wybiegu w oczekiwaniu na wyjazd. Trudno mi powiedzieć ... Quote
elik Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 3 minuty temu, Tola napisał: Rudego dzisiaj nie widziałam, nie ma go w jego dawnym boksie. Pracownik powiedział, że jest już odizolowany od tygodnia i czeka na wyjazd. Martusiu, przepraszam, a czy nie mogłabyś poprosić, żeby biszkopcika dołączyli do rudaska ? Pewnie nie jest to realne :( Quote
Tola Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 Przed chwilą, elik napisał: Martusiu, przepraszam, a czy nie mogłabyś poprosić, żeby biszkopcika dołączyli do rudaska ? Pewnie nie jest to realne :( Poprosić mogę, ale nie wiem, co będzie dalej. Quote
elik Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 4 minuty temu, Tola napisał: Poprosić mogę, ale nie wiem, co będzie dalej. No właśnie tak myślę :( Ale może akurat. Co podżyje ten biszkopcik do 22-go to strach pomyśleć :( Quote
Livka Posted January 17, 2021 Author Posted January 17, 2021 Rudy i ja dziękujemy Nesiowatej za niespodziankę finansową - 20 zł Quote
Gabi79 Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 Livko, podaj proszę nr konta. Wpłacę dyszkę za styczeń Quote
Livka Posted January 17, 2021 Author Posted January 17, 2021 1 minutę temu, Gabi79 napisał: Livko, podaj proszę nr konta. Wpłacę dyszkę za styczeń Dziękuję Gabrysiu - zaraz przyleci pw ;) Quote
Jo37 Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 Zapraszam na bazarek . 20% plus utarg z cegiełek jest przeznaczony na transport. My się zimy nie boimy. Druga edycja. Na leczenie, utrzymanie i transport zamojskich psów. - Bazarek - Dogomania 2 Quote
mari23 Posted January 18, 2021 Posted January 18, 2021 23 godziny temu, Gabi79 napisał: Livko, podaj proszę nr konta. Wpłacę dyszkę za styczeń i ja też poproszę nr konta. Quote
Recommended Posts