Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
46 minut temu, DORA1020 napisał:

Zapomniałaś:)  Widzę,że masz pamięć taką jak ja

od początku pobytu Fabio u Murki 4 x 10zł=40zł

no to konto Fabusia się wzbogaci:)

Na Twoje konto, prawda? Zaraz wysyłam :)

Posted
1 minutę temu, agat21 napisał:

Na Twoje konto, prawda? Zaraz wysyłam :)

Deklaracje wyślij na konto Murki. Jest podane w pierwszy poście.  Nie zapomnij w tytule napisać odpowiednio.

• 2 weeks later...
Posted
8 minut temu, Murka napisał:

Wczoraj dzwoniła miła pani z Warszawy, ale pierwsze pytanie jak do kotów, bo w domu jest kot...:( 

A ja własnie dostałam takie pytanie na olx.  Murko, co myślisz?

Posted
13 minut temu, Murka napisał:

Fabio się do kotów (i innych małych zwierząt) kompletnie nie nadaje. Wszystko chce upolować:(

Murko, POMYŁKA Z MOJEJ STRONY. Dostałam takie zapytanie a nie jak Twoje. Nie zacytowałam wiadomości.

Dzień dobry, mieszkam dużym, trzypokojowym mieszkaniu, 4 piętro, winda, 2 balkony. Do pracy dojeżdżam metrem lub tramwajem i jest zgoda na obecność pieska. Mam tam też kawałek terenu. Myśli Pani, że Fabio odnalazłby się w takich warunkach?

Posted
Przed chwilą, bakusiowa napisał:

Murko, POMYŁKA Z MOJEJ STRONY. Dostałam takie zapytanie a nie jak Twoje. 

Dzień dobry, mieszkam dużym, trzypokojowym mieszkaniu, 4 piętro, wina, 2 balkony. Do pracy dojeżdżam metrem lub tramwajem i jest zgoda na obecność pieska. Mam tam też kawałek terenu. Myśli Pani, że Fabio odnalazłby się w takich warunkach?

Myślę, że spokojnie odnalazłby się w bloku, to nie jest lękliwy psiak i szybko się odnajduje wśród obcych (jest bardzo łagodny). Nie wiem na 100% jak z zostawaniem samemu (może poszczekiwać na początku), ale on dużo śpi i jest spokojny. Niszczyć raczej nic nie będzie, czystość zachowuje super.

Posted
Dnia 20.10.2020 o 08:09, DORA1020 napisał:

Nerus nie czekał......nadal czeka

gdyby Fabio pojechał do DS

Neruś wskoczyłby na jego miejsce

ale jest też średnia,wilczkowata sunia w potrzebie,ludzie ja dokarmiają,śpi pod czyimś płotem:(

a  idzie na zimę ,nie na lato:(

Jeśli ta sunia aktualna to mogę ją przyjąć. Wiem, że z finansami ciężko, ale ja mogę poczekać na pieniądze. 

Posted
41 minut temu, Murka napisał:

Jeśli ta sunia aktualna to mogę ją przyjąć. Wiem, że z finansami ciężko, ale ja mogę poczekać na pieniądze. 

Dziękuję,zorientuje się

Posted
Dnia 2.11.2020 o 16:20, bakusiowa napisał:

Murko, POMYŁKA Z MOJEJ STRONY. Dostałam takie zapytanie a nie jak Twoje. Nie zacytowałam wiadomości.

Dzień dobry, mieszkam dużym, trzypokojowym mieszkaniu, 4 piętro, winda, 2 balkony. Do pracy dojeżdżam metrem lub tramwajem i jest zgoda na obecność pieska. Mam tam też kawałek terenu. Myśli Pani, że Fabio odnalazłby się w takich warunkach?

Czy ten ktoś się odezwał jeszcze?

Posted
20 godzin temu, bakusiowa napisał:

Tak, zapytała czy hotelik jest w Warszawie bo rozważa wcześniejsze zapoznanie.

To pewnie nici z tego będą...

W takim razie idę ze wsparciem ze zdjęciami domowymi:)

8d6ee17782f4e5c2gen.jpg

d48ce826ca040ac6gen.jpg

554dfc8f9f72a2a5gen.jpg

fa1d50a0cb3a3201gen.jpg

03f48bf381fa1e92gen.jpg

• Like 1
Posted
Dnia 9.11.2020 o 08:26, Tyśka) napisał:

Prześliczny! Czy potrzebujecie wsparcia w ogłoszeniach?
Jeśli tak to poproszę o linki do aktualnych, aby nie powielić miasta :)

Dnia 9.11.2020 o 18:29, DORA1020 napisał:

Tak,bardzo potrzebujemy

ogłaszam na Kraków,zrobię jeszcze na Wrocław,jak możesz to proszę na Warszawę

https://www.olx.pl/oferta/fabio-grzeczny-lagodny-psiak-czeka-na-dom-CID103-IDFKmKD.html

U mnie ma ogłoszenia na Lublin i Warszawę.

Tyśka, umiesz pisać ładne teksty więc coś pokombinuj. Później trochę ściągnę z Twojego tekstu i zmodyfikuję ogłoszenie.Trzeba napisać, że Fabio posiada instynkt łowiecki i żadne mniejsze zwierzątka nie są mile widziane. 

Posted

Dziękuję za miłe słowa. Od wczoraj zrobiłam 10 różnych ogloszen, więc nie wiem czy dzisiaj będę jeszcze twórcza, ale juz dzisiaj przejrzę wątek i pomyślę nad tekstem. Ogłoszenie postaram się zrobić do końca tego tygodnia.

• Like 1
Posted
3 minuty temu, Tyśka) napisał:

Dziękuję za miłe słowa. Od wczoraj zrobiłam 10 różnych ogloszen, więc nie wiem czy dzisiaj będę jeszcze twórcza, ale juz dzisiaj przejrzę wątek i pomyślę nad tekstem. Ogłoszenie postaram się zrobić do końca tego tygodnia.

Daj w dziale psy ze schronisk to wyróżnienie będzie tańsze.