Jump to content
Dogomania

POLCIA ZNALAZŁA SWOJĄ RODZINĘ, DZIĘKUJĘ <3 Kaleka sunia trafiła na Ludzi, którzy chcą połatać jej pokaleczoną duszę - rozliczenie na s. 10

Recommended Posts

Posted
38 minut temu, Tyśka) napisał:

Wspaniale, że Polcia aktualnie ma jedno ogłoszenie więcej :) O decyzji nt zmiany miasta (żeby zostawiały ogłoszenie w jednym mieście) poinformowałam Martę i panią Marzenkę.

Dziękuję bardzo Tysiu. To nam ułatwi. Jakbyś mogła w wolnej chwili edytować ten post z ogłoszeniami na 1szej stronie wątku, żeby były aktualne miejscowości i linki to bym była ogromnie wdzięczna. 

:) 

Edit: już to zrobiłaś :)))) 

Posted
1 minutę temu, Tyśka) napisał:

:)

Wierzę, że wkrótce zadzwoni TEN telefon.

Ja też. Trzeba słać dobre myśli bo one naprawdę pomagają. 

Wrzesień jest zawsze dobry w adopcje :) 

• Like 1
Posted

Nastepny bazarek robimy z Kamila i Olenka

moze bedzie wiecej pieniazka 

dla Polenki

pozdrawiam wszystkie lapenki

niechaj ten morderczy upal skonczy 

bo wszyscy juz mamy dosc i dosc 

Posted
10 godzin temu, jankamałpa napisał:

Wyróżniłam ogłoszenie Poli na Lublin. Nikt nie dzowni :(.

Jutro jeszcze sprawdzę czy widać Polę na pozostałych ogłoszeniach. 

To.ogloszenie na Lublin ma dużo odsłon i pobrań telefonu... Naprawdę nie wie m czemu nikt nie dzwoni... Trzeba czekać :(

Posted
10 godzin temu, jankamałpa napisał:

Jutro jeszcze sprawdzę czy widać Polę na pozostałych ogłoszeniach. 

Ogłoszenie na Kraków jest wyróżnione do 10.09. Ma 40 obserwujących, 614 wyświetleń (po ostatnim skasowaniu statystyk).

Ogłoszenie na Wrocław - wyróżnione do 03.09. 26 obserwujących i 865 wyświetleń  (też po ostatnim skasowaniu statystyk)

Na pobrania telefonu nie patrzę, bo są pobierane przez roboty i zawyża to ich liczbę.

Posted

Przyszły zakupione przez jankamałpa buciki. Niestety but nie utrzymuje się na kikucie, zlatuje jak Pola potrząśnie nogą. Próbowałam zakładać parę razy i ledwo zdążyłam zrobić zdjęcie. Tam się nie ma na czym ten bucik trzymać. Poza tym Pola się tym bardzo interesuje i nawet gdyby się trzymało, to by zaraz zdjęła.

1056e0e9ec938074gen.jpg

af1f3587f6da3b4agen.jpg

fb998a56c6253778gen.jpg

eb9024b0664327c1gen.jpg

08ee63937e2676d0gen.jpg

Posted

Dzięki za zdjęcia i info jak to wygląda. Buty wyglądą o dużo za duże, czyli  nie ma sensu takie kupowanie na oko.  Może butki przydadzą się innemu psiakowi. Pola ślicznie wygląda na zdjęciach szkoda tylko, że nikt nie dzwoni.

Posted

Na swoim koncie olx mam 50% rabatu na promowanie własnych ogłoszeń, bez względu na wybór pakietu :). Jeśli opiekunka Polci jest zainteresowana to mogę jej wyróżnić ogłoszenie, wówczas poproszę o zwrot gotówki na moje konto. No chyba, że znajdzie się sponsor wyróżnienia w promocyjnej cenie to też wyróżnię :) Promocja trwa tylko przez 4 dni, więc do tego czasu trzeba podjąć decyzję.

Posted
18 minut temu, Tyśka) napisał:

Na swoim koncie olx mam 50% rabatu na promowanie własnych ogłoszeń, bez względu na wybór pakietu :). Jeśli opiekunka Polci jest zainteresowana to mogę jej wyróżnić ogłoszenie, wówczas poproszę o zwrot gotówki na moje konto. No chyba, że znajdzie się sponsor wyróżnienia w promocyjnej cenie to też wyróżnię :) Promocja trwa tylko przez 4 dni, więc do tego czasu trzeba podjąć decyzję.

To wyróżnij swoje na Wrocław, bo tam Poli już nie widać. 

Posted
10 minut temu, jankamałpa napisał:

Super, dziękuję :) Który pakiet: MINI, MIDI czy MAXI? 
Tutaj przykład cen promocyjnych (wzięłam z ogłoszenia Foresta, więc nie patrz na tytuł, promocja jest jednak taka sama i na Polcię)
1.jpg.2836af52cf0e77c087bc1ac655465390.jpg

Posted
16 godzin temu, jankamałpa napisał:

15 godzin temu, jankamałpa napisał:

Ten za 8,91 zł - bo to jest już z tą promocją 50 %?

11 godzin temu, jankamałpa napisał:

Tyśka podaj mi nr konta na priv to  zrobię przelew.

Już wyróżniam :) Tak, pakiet za 8,91 to już w cenie promocyjnej. Normalnie kosztuje 17.81.

EDIT: Nieaktualne. Przepraszam, okazało się że po zmianach na olx nie można promować ogłoszeń, których wyróżnienie trwa. :( Pola ma wyróżnienie do 3.09., więc olx zablokowało mi możliwość wykupienia promowania. Przepraszam za wprowadzenie w błąd, nie wiedziałam. Smutno mi, że tak wyszło.

pola.jpg.3ee5b79ef9daa1d3af4d35a26757c218.jpg

Posted

Piekna ksiezniczunia niezwykla

pozdrawiam sciskam caluni czas za wszystko