kiyoshi Posted August 21, 2020 Posted August 21, 2020 38 minut temu, Tyśka) napisał: Wspaniale, że Polcia aktualnie ma jedno ogłoszenie więcej :) O decyzji nt zmiany miasta (żeby zostawiały ogłoszenie w jednym mieście) poinformowałam Martę i panią Marzenkę. Dziękuję bardzo Tysiu. To nam ułatwi. Jakbyś mogła w wolnej chwili edytować ten post z ogłoszeniami na 1szej stronie wątku, żeby były aktualne miejscowości i linki to bym była ogromnie wdzięczna. :) Edit: już to zrobiłaś :)))) Quote
Tyśka) Posted August 21, 2020 Author Posted August 21, 2020 :) Wierzę, że wkrótce zadzwoni TEN telefon. Quote
kiyoshi Posted August 21, 2020 Posted August 21, 2020 1 minutę temu, Tyśka) napisał: :) Wierzę, że wkrótce zadzwoni TEN telefon. Ja też. Trzeba słać dobre myśli bo one naprawdę pomagają. Wrzesień jest zawsze dobry w adopcje :) 1 Quote
jankamałpa Posted August 21, 2020 Posted August 21, 2020 13 godzin temu, Nadziejka napisał: Rozliczony 20 zl dla Polenki Agacia,Olena,Kamilka,Nadziejkowo z Malgona Zapraszamy Dobreduszki do 20.08 janeczko poslalam teraz z kramiku 20 zl dzis bedzie na koncie Przeudna Polenka pozdrawiam sciskam za wszystko Dziękuję bardzo, jak tylko będą na koncie to potwierdzę. Stan finansów postarm się zrobić w poniedzałek. Quote
Nadziejka Posted August 22, 2020 Posted August 22, 2020 Nastepny bazarek robimy z Kamila i Olenka moze bedzie wiecej pieniazka dla Polenki pozdrawiam wszystkie lapenki niechaj ten morderczy upal skonczy bo wszyscy juz mamy dosc i dosc Quote
Nadziejka Posted August 22, 2020 Posted August 22, 2020 Zajrzyj Dobraduszko dla Polenki cudownej!Olena84 Kamilka Proc Nadziejka 5.09! Quote
jankamałpa Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 Potwierdzam wpłatę 20 zł od Nadziejki z bazarku . Dziekuję wszystkim dziewczynom zaangażowanym w organizację bazarku. Quote
Nadziejka Posted August 24, 2020 Posted August 24, 2020 pozdrawiam sciskam z calej duszy za malenka cudowna Quote
jankamałpa Posted August 24, 2020 Posted August 24, 2020 Wyróżniłam ogłoszenie Poli na Lublin. Nikt nie dzowni :(. Jutro jeszcze sprawdzę czy widać Polę na pozostałych ogłoszeniach. Quote
kiyoshi Posted August 25, 2020 Posted August 25, 2020 10 godzin temu, jankamałpa napisał: Wyróżniłam ogłoszenie Poli na Lublin. Nikt nie dzowni :(. Jutro jeszcze sprawdzę czy widać Polę na pozostałych ogłoszeniach. To.ogloszenie na Lublin ma dużo odsłon i pobrań telefonu... Naprawdę nie wie m czemu nikt nie dzwoni... Trzeba czekać :( Quote
Tyśka) Posted August 25, 2020 Author Posted August 25, 2020 10 godzin temu, jankamałpa napisał: Jutro jeszcze sprawdzę czy widać Polę na pozostałych ogłoszeniach. Ogłoszenie na Kraków jest wyróżnione do 10.09. Ma 40 obserwujących, 614 wyświetleń (po ostatnim skasowaniu statystyk). Ogłoszenie na Wrocław - wyróżnione do 03.09. 26 obserwujących i 865 wyświetleń (też po ostatnim skasowaniu statystyk) Na pobrania telefonu nie patrzę, bo są pobierane przez roboty i zawyża to ich liczbę. Quote
jankamałpa Posted August 26, 2020 Posted August 26, 2020 Pola jes widoczna na OLX, mam nadzieję, że będzie odzew i zadzwoni ten właściwy telefon :). Quote
Murka Posted August 26, 2020 Posted August 26, 2020 Przyszły zakupione przez jankamałpa buciki. Niestety but nie utrzymuje się na kikucie, zlatuje jak Pola potrząśnie nogą. Próbowałam zakładać parę razy i ledwo zdążyłam zrobić zdjęcie. Tam się nie ma na czym ten bucik trzymać. Poza tym Pola się tym bardzo interesuje i nawet gdyby się trzymało, to by zaraz zdjęła. Quote
Murka Posted August 26, 2020 Posted August 26, 2020 Tu jeszcze takie wymowne zdjęcie: A tu Pola z piłeczką:) 1 Quote
jankamałpa Posted August 26, 2020 Posted August 26, 2020 Dzięki za zdjęcia i info jak to wygląda. Buty wyglądą o dużo za duże, czyli nie ma sensu takie kupowanie na oko. Może butki przydadzą się innemu psiakowi. Pola ślicznie wygląda na zdjęciach szkoda tylko, że nikt nie dzwoni. Quote
Tyśka) Posted August 27, 2020 Author Posted August 27, 2020 Na swoim koncie olx mam 50% rabatu na promowanie własnych ogłoszeń, bez względu na wybór pakietu :). Jeśli opiekunka Polci jest zainteresowana to mogę jej wyróżnić ogłoszenie, wówczas poproszę o zwrot gotówki na moje konto. No chyba, że znajdzie się sponsor wyróżnienia w promocyjnej cenie to też wyróżnię :) Promocja trwa tylko przez 4 dni, więc do tego czasu trzeba podjąć decyzję. Quote
jankamałpa Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 18 minut temu, Tyśka) napisał: Na swoim koncie olx mam 50% rabatu na promowanie własnych ogłoszeń, bez względu na wybór pakietu :). Jeśli opiekunka Polci jest zainteresowana to mogę jej wyróżnić ogłoszenie, wówczas poproszę o zwrot gotówki na moje konto. No chyba, że znajdzie się sponsor wyróżnienia w promocyjnej cenie to też wyróżnię :) Promocja trwa tylko przez 4 dni, więc do tego czasu trzeba podjąć decyzję. To wyróżnij swoje na Wrocław, bo tam Poli już nie widać. Quote
Tyśka) Posted August 27, 2020 Author Posted August 27, 2020 10 minut temu, jankamałpa napisał: To wyróżnij swoje na Wrocław, bo tam Poli już nie widać. Super, dziękuję :) Który pakiet: MINI, MIDI czy MAXI? Tutaj przykład cen promocyjnych (wzięłam z ogłoszenia Foresta, więc nie patrz na tytuł, promocja jest jednak taka sama i na Polcię) Quote
jankamałpa Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 Ten za 8,91 zł - bo to jest już z tą promocją 50 %? Quote
jankamałpa Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 Tyśka podaj mi nr konta na priv to zrobię przelew. Quote
Aldrumka Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 Zdjęcia świetne, taka urokliwa sunia, ale czarnym zawsze trudniej podobno Quote
Tyśka) Posted August 28, 2020 Author Posted August 28, 2020 16 godzin temu, jankamałpa napisał: To wyróżnij swoje na Wrocław, bo tam Poli już nie widać. 15 godzin temu, jankamałpa napisał: Ten za 8,91 zł - bo to jest już z tą promocją 50 %? 11 godzin temu, jankamałpa napisał: Tyśka podaj mi nr konta na priv to zrobię przelew. Już wyróżniam :) Tak, pakiet za 8,91 to już w cenie promocyjnej. Normalnie kosztuje 17.81. EDIT: Nieaktualne. Przepraszam, okazało się że po zmianach na olx nie można promować ogłoszeń, których wyróżnienie trwa. :( Pola ma wyróżnienie do 3.09., więc olx zablokowało mi możliwość wykupienia promowania. Przepraszam za wprowadzenie w błąd, nie wiedziałam. Smutno mi, że tak wyszło. Quote
Nadziejka Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 Piekna ksiezniczunia niezwykla pozdrawiam sciskam caluni czas za wszystko Quote
jankamałpa Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 Cicho u Poli, zaglądam na koniec dnia. Telefon nadal milczy :(. Quote
agat21 Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 Jakiś niedobry czas się znowu zrobił na adopcje :( Może to wakacje? :( Quote
Recommended Posts