elik Posted April 27, 2020 Author Posted April 27, 2020 4 minuty temu, MALWA napisał: Śliczny psiak ! Prawda? :) Quote
elik Posted April 27, 2020 Author Posted April 27, 2020 Pierwszy poranek poza schronem :) I poranne wiadomości od Pani Kasi :) Na dzień dobry z porannych wędrówek po kuchni :) :) Bardzo zainteresowany piekarnikiem i odbiciem w nim oraz niecierpliwy, bo miski jeszcze puste, a tu 9 już przecież! 2 Quote
MALWA Posted April 27, 2020 Posted April 27, 2020 36 minut temu, elik napisał: Pierwszy poranek poza schronem :) I poranne wiadomości od Pani Kasi :) Na dzień dobry z porannych wędrówek po kuchni :) :) Bardzo zainteresowany piekarnikiem i odbiciem w nim oraz niecierpliwy, bo miski jeszcze puste, a tu 9 już przecież! Śliczny psiak, ma takie mądre oczy ! Będzie miał z niego ktoś pociechę.... 1 Quote
Nesiowata Posted April 27, 2020 Posted April 27, 2020 Cudo! A kuchnia jest bardzo ważnym miejscem dla każdego psa. Quote
Havanka Posted April 27, 2020 Posted April 27, 2020 Poza schronem, to ciekawy świata, fajny psiaczek ! Nie widać u niego żadnej traumy ani stresu. Kilka dni w nowym miejscu wystarczyło, żeby odżył psychicznie a to dopiero początek ! 1 Quote
elik Posted April 27, 2020 Author Posted April 27, 2020 41 minut temu, Havanka napisał: Poza schronem, to ciekawy świata, fajny psiaczek ! Nie widać u niego żadnej traumy ani stresu. Kilka dni w nowym miejscu wystarczyło, żeby odżył psychicznie a to dopiero początek ! Eluniu kochana nie doi końca jest odważny :( Mam 2 króciutkie filmiki i może uda mi się dzisiaj wstawić, nadal się czołga :( Ale musi być dobrze :) Quote
Havanka Posted April 27, 2020 Posted April 27, 2020 26 minut temu, elik napisał: Eluniu kochana nie doi końca jest odważny :( Mam 2 króciutkie filmiki i może uda mi się dzisiaj wstawić, nadal się czołga :( Ale musi być dobrze :) Kurcze, myślałam, że zmiana otoczenia wpłynęła też na zmianę psychiki. To zapewne jeszcze zbyt wcześnie, by móc takich zmian oczekiwać. Ale i tak wiem, że wkrótce nasz maluszek zapomni o czołganiu i stanie sie wesołym i szczęśliwym psiaczkiem ! Quote
b-b Posted April 27, 2020 Posted April 27, 2020 Bezie dobrze bo ogonek w górze :) Czołganie przejdzie jak tylko nabierze więcej pewności. Może jakieś rady Sowy by pomogły? Quote
elik Posted April 27, 2020 Author Posted April 27, 2020 14 godzin temu, b-b napisał: Bezie dobrze bo ogonek w górze :) Czołganie przejdzie jak tylko nabierze więcej pewności. Może jakieś rady Sowy by pomogły? Duże nadzieje rodzi ten ogonek w górze i to tak szybko. Praktycznie na drugi dzień po opuszczeniu schronu :) Quote
Nadziejka Posted April 28, 2020 Posted April 28, 2020 14 godzin temu, elik napisał: Duże nadzieje rodzi ten ogonek w górze i to tak szynko. Praktycznie na drugi dzień po opuszczeniu schronu :) Stokroc stokroc tulinkam cudnego plowego niezwyklego Quote
Havanka Posted April 28, 2020 Posted April 28, 2020 I ja zaglądam do maluszka. Oby dzisiejszy dzień był dla niego kolejnym kroczkiem do przodu... Quote
elik Posted April 28, 2020 Author Posted April 28, 2020 1 godzinę temu, Havanka napisał: I ja zaglądam do maluszka. Oby dzisiejszy dzień był dla niego kolejnym kroczkiem do przodu... Yesss, yesss, yesss... Zaraz wkleję zdjęcie a potem filmik, jak nasz Bezimienny (na razie) bawi si ę z wnuczkiem Pani Kasi i biega!!! 1 Quote
Havanka Posted April 28, 2020 Posted April 28, 2020 No i jest kroczek do przodu ! Zobaczysz Eluś, jak nasz piesio jeszcze nas zaskoczy ! 1 Quote
elik Posted April 28, 2020 Author Posted April 28, 2020 8 minut temu, Havanka napisał: No i jest kroczek do przodu ! Zobaczysz Eluś, jak nasz piesio jeszcze nas zaskoczy ! Robi wielkie postęp;y. Nawet Pani Kasia jest zaskoczona :) Pisze dzisiaj: Dzień dobry. Albinek kocha ludzi i widać wolność mu służy :) W tak krótkim czasie przeszedł wielką zmianę. Kocha dzieci i pięknie się z nimi bawi. Przemiana jest naprawdę zaskakująco duża. Wczoraj tak szalał z Olkiem :) Dalej jednak boi się gdy coś spadnie na podłogę, czy Ktoś głośniej krzyknie. Dziś wszedł po 4 schodach sam, pracujemy nad tym dalej. Reaguje na moje zawołanie i gwizd. Jest bardzo grzeczny lecz bardzo mocno wszystkim się ekscytuje. Gdyby mógł nie opuszczał by mnie na krok. Obsikuje jednak nadal wszystko w domu. Super brzmi, tylko to nie zachowanie czystości martwi, ale to jest do nauczenia 1 Quote
elik Posted April 30, 2020 Author Posted April 30, 2020 W ostatnim czasie na konto psianeczka wpłynęły poniższe kwoty: 40,00 zł od MALWA deklaracja IV-V - 27.04. 50,00 zł od Anna G-R deklaracja V - 29.04. Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
Nadziejka Posted April 30, 2020 Posted April 30, 2020 Dnia 12.04.2020 o 20:41, Nadziejka napisał: Albinkowi drugiemu na nowe zycie z calego serca do 30.04 Ciocia kochana mam juz wszystkie pieniazki posle zaraz ku Tobie 39 zl 50 gr z zakonczonego dzis kramiku dla przecudnego Albinia slij mi serce num konta Quote
Nadziejka Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 17 godzin temu, elik napisał: w nocy nie bardzo dzialalo znow ciociu stokrotko slij mu konto to odrazu posle i bedie rozliczony dla matuszka 1 Quote
Havanka Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 Przychodzę w odwiedziny do psiaczka. Juz niedługo będzie miał swoje imię ! 1 Quote
elik Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 7 godzin temu, Nadziejka napisał: w nocy nie bardzo dzialalo znow ciociu stokrotko slij mu konto to odrazu posle i bedie rozliczony dla matuszka Tak wiem, że nie działało, bo napisałam post do Ciebie Ciociu, ale nie mogłam go wysłać. Wysłałam dopiero dzisiaj, przed chwilą. Dopiero teraz mogłam usiąść do kompa, bo dopiero teraz jako tako zainstalowałam się na działce. Ze strachem myślę o kolejnych wyjazdach i powrotach cotygodniowych. Nie wiem jak długo to wytrzymam :( Quote
elik Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 6 godzin temu, Havanka napisał: Przychodzę w odwiedziny do psiaczka. Juz niedługo będzie miał już swoje imię ! Dziękujemy za odwiedziny i w zamian pokazujemy się :) "Dzień dobry, dziś dzień leniuchowania w domu :( Zimno jakoś i pada... Czy mamy już imię dla chłopaka? Oluś Go ochrzcił Yoda." 1 Quote
elik Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 3 minuty temu, Aska7 napisał: Dobrze widzę ? Bawi się piłeczką ? Czy piłeczką, pewności nie mam, ale, że się bawi, to fakt :) Quote
Nadziejka Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 Pozdrawiam calunka rodzinke zwierzaczkowa druzynke ale cudne lapucinkiiii i Ciociu Elu juz wyslalam pieniazki 1 Quote
Havanka Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 Takie zdjecia psiaczka, to miod na serce ! To schronisko, jest traumą dla wszystkich psów. Strasznie ich żal... 2 Quote
Recommended Posts