Nesiowata Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 2 minuty temu, Havanka napisał: Dzien dobry Danusiu ! Ale z Ciebie ranny ptaszek ! Jeszcze ciemno na dworze a Ty juz na posterunku. Życzę Ci dobrego dnia ! Czasem tak bywa... Quote
Jolanta08 Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 Przywitam się w świąteczny ranek , wspaniałego dnia 1 Quote
Havanka Posted April 13, 2020 Author Posted April 13, 2020 1 godzinę temu, Jolanta08 napisał: Przywitam się w świąteczny ranek , wspaniałego dnia Witamy Jolu i pozdrawiamy !!! Quote
Havanka Posted April 13, 2020 Author Posted April 13, 2020 2 godziny temu, Livka napisał: Hopla w górę bazarku :) Choć za oknem deszczowo i smętnie, na bazarku jest optymistycznie ! Ceny domków wyjątkowo promocyjne ! Na wypoczynek letni - jak znalazł ! Kto jeszcze zafunduje sobie TAKĄ " chatę" i przy okazji wesprze Tycię finansowo??? Quote
Dusia-Duszka Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 9 minut temu, Havanka napisał: Choć za oknem deszczowo i smętnie, na bazarku jest optymistycznie ! Ceny domków wyjątkowo promocyjne ! Na wypoczynek letni - jak znalazł ! Kto jeszcze zafunduje sobie TAKĄ " chatę" i przy okazji wesprze Tycię finansowo??? Dobrze, nareszcie :))) Bardzo sucho było. Już całą pozimową wodę deszczową zużyłam. Wszystko ruszyło do życia od wysokiej temperatury, a deszczu nie było. 1 Quote
Havanka Posted April 13, 2020 Author Posted April 13, 2020 1 godzinę temu, Dusia-Duszka napisał: Dobrze, nareszcie :))) Bardzo sucho było. Już całą pozimową wodę deszczową zużyłam. Wszystko ruszyło do życia od wysokiej temperatury, a deszczu nie było. Dusiu, ja też sie bardzo cieszę z tego deszczu i choć był niewielki, to też zrobiłam zapas na ok. 10 dni. Obawiam się, ze ten rok przyniesie nam bardzo uciążliwą suszę. Obym się myliła... Quote
elik Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 29 minut temu, Havanka napisał: Obawiam się, ze ten rok przyniesie nam bardzo uciążliwą suszę. Obym się myliła... Niestety prawdopodobnie nie pomylisz się :( Meteorolodzy zapowiadają wielką suszę :( Quote
Havanka Posted April 13, 2020 Author Posted April 13, 2020 3 godziny temu, elik napisał: Niestety prawdopodobnie nie pomylisz się :( Meteorolodzy zapowiadają wielką suszę :( Niestety tak Elu, prognozy są bardzo pesymistyczne..... Quote
Baltimoore Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 Proszę 5 serduszek z różą dla Tyci. Nie spodziewałam się, że biedusia malutka została tak potraktowana, złamane 2 kości i bez operacji, bez gipsu :(( A może należało się spodziewać, wiedząc skąd została zabrana.... Jak dobrze, ze udało się ją zabrać. 1 Quote
Nesiowata Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 A teraz - sokoły zlatujcie się z pomocą dla maleńkiej! 1 Quote
kasiasekret Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 Witajcie po świętach... ja proszę domek w górach:) 1 Quote
Havanka Posted April 14, 2020 Author Posted April 14, 2020 10 godzin temu, Baltimoore napisał: Proszę 5 serduszek z różą dla Tyci. Nie spodziewałam się, że biedusia malutka została tak potraktowana, złamane 2 kości i bez operacji, bez gipsu :(( A może należało się spodziewać, wiedząc skąd została zabrana.... Jak dobrze, ze udało się ją zabrać. Witamy na bazarku dla Tyci ! Wtorek rano, a tu taka niespodzianka !!! Baltimoore - dziekuję !!! Zdziwiłabym się, gdyby sunia była właściwie leczona i zaopiekowana w "tym" miejscu, ale takie działania nie są tam praktykowane. Życzę dobrego dnia !!! 1 godzinę temu, Nesiowata napisał: Podrzućcie mi trochę tego deszczu! Nesiu, mieszkam w takim miejscu, gdzie deszczowe chmury w niewytłumaczalny sposób omijają moją miejscowość i kilometr dalej wylewają swoją zawartość. Tak jest od lat... 1 godzinę temu, Nesiowata napisał: A teraz - sokoły zlatujcie się z pomocą dla maleńkiej! Tak, tak, czekamy na Was !!! 5 minut temu, kasiasekret napisał: Witajcie po świętach... ja proszę domek w górach:) Kasiasekret po świętach nas odwiedziła !!! Witamy pięknie na bazarku i bardzo dziękujemy za pomoc dla tego skrzywdzonego skrzata. Całe szczęście, że jest już poza schronem i wkrótce będzie też po operacji. Życzę miłego dnia i jeszcze raz dziękuję !!! Quote
Jolanta08 Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 Odwiedzam bazarek z życzeniami miłego dnia :) 1 Quote
Havanka Posted April 14, 2020 Author Posted April 14, 2020 1 minutę temu, Jolanta08 napisał: Odwiedzam bazarek z życzeniami miłego dnia :) Jolu, jak zawsze jesteś niezawodna ! Dzisiaj serwujesz nam herbatkę? 1 Quote
Jolanta08 Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 2 minuty temu, Havanka napisał: Jolu, jak zawsze jesteś niezawodna ! Dzisiaj serwujesz nam herbatkę? Kawusia będzie zaraz po śniadaniu, dzisiaj dłużej pospałyśmy sobie :)) Quote
kasiasekret Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 Przelew poszedł... To w jakim terminie mogę zająć domek?;) Na jakieś 2 tyg. ... 1 Quote
Baltimoore Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 Havanko, jeszcze poproszę dane do przelewu. Może jestem gapa, ale nie mogę znaleźć. Quote
Havanka Posted April 14, 2020 Author Posted April 14, 2020 41 minut temu, kasiasekret napisał: Przelew poszedł... To w jakim terminie mogę zająć domek?;) Na jakieś 2 tyg. ... Kasiu dziekuję za przelew. Czy ja Ci już wysłałam numerek do wpłaty? A jeśli chodzi o domek, to oto klucze do niego: Niech Ci się w nim dobrze mieszka ! 9 minut temu, Baltimoore napisał: Havanko, jeszcze poproszę dane do przelewu. Może jestem gapa, ale nie mogę znaleźć. Kochana Baltimoore, przed chwilką wysłałam już. 1 Quote
Havanka Posted April 14, 2020 Author Posted April 14, 2020 2 godziny temu, Jolanta08 napisał: Kawusia będzie zaraz po śniadaniu, dzisiaj dłużej pospałyśmy sobie :)) 1 godzinę temu, Jolanta08 napisał: Zapraszam :) Ja też ostatnio wstaję nieco później i zaczynam dzień od śniadania a zaraz potem delektuję się Twoją pyszną kawką ! Quote
Havanka Posted April 14, 2020 Author Posted April 14, 2020 3 godziny temu, Poker napisał: Czekam na Tycinkę ,żeby trafiła do mnie. Myślę, ze wszyscy czekamy na jej przyjazd do Ciebie. Niech się oswoi z nowym miejscem jeszcze przed operacją. A tymczasem wciąż jeszcze zapraszamy na bazarek ! Domki i serduszka czekają ! Quote
tomcug Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 Dzień dobry Ja tak bardzo skromnie - poproszę 2 serduszka na dłoni... 1 Quote
Recommended Posts