Aska7 Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 Tak swoją drogą to wizyta PA w dogomaniackim domu to trochę nie halo Quote
Aska7 Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 Miałam dwie takie i nie wiem kto był bardziej zażenowany. Ludzie, którzy mnie pytali o legowisko i miseczki czy ja patrząc jak z ulgą czmychali zostawiając mi psa Quote
rozi Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 Dla mnie, i dla DS, i dla DT jest to zrozumiałe/oczywiste. Jeśli mówisz o Ogósiu. Każdy ma prawo drżeć o pieska, chcieć zobaczyć, wyczuć dom. No kwestia kto robi PA, bo jakieś idiotyczne pytania są - jak mówisz - żenujące. A pamiętasz Czarodziejkę? Nic nie jest wiarygodne przez net. Nienawidzę netu. To szeroka furtka do przekrętów. 2 Quote
Dusia-Duszka Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 No czytam i czytam i taka radocha do serducha się nalewa :))) 1 Quote
Dusia-Duszka Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 Za dom kciuków Ogórasek raczej nie będzie potrzebował :) Za spokojną podróż do DSu potrzymam. Quote
kiyoshi Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 19 minut temu, rozi napisał: Dla mnie, i dla DS, i dla DT jest to zrozumiałe/oczywiste. Jeśli mówisz o Ogósiu. Każdy ma prawo drżeć o pieska, chcieć zobaczyć, wyczuć dom. No kwestia kto robi PA, bo jakieś idiotyczne pytania są - jak mówisz - żenujące. A pamiętasz Czarodziejkę? Nic nie jest wiarygodne przez net. Nienawidzę netu. To szeroka furtka do przekrętów. święte słowa... jak można to trzeba sprawdac ile się da...uczciwi ludzie sprawdzania się nie boją, a wręcz lubia :D Tutaj też na pewno będzie czysta formalność i bardziej bardzo miłe spotkanie...oby Ogórek też dobrze się bawił ;) że tak powiem Quote
rozi Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 8 minut temu, Dusia-Duszka napisał: Za dom kciuków Ogórasek raczej nie będzie potrzebował :) Za spokojną podróż do DSu potrzymam. Dusiu, chodzi tylko o relacje między psami. Tylko, ale AŻ. Gdyby nie cudowny DT, który poświęca od siebie wiele!!! godzin na podróż i sprawdzenie, to nie wiem, czy podjęłabym decyzję. Quote
rozi Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 10 minut temu, kiyoshi napisał: oby Ogórek też dobrze się bawił ;) że tak powiem W podróży z pewnością, taka dłuuuga wycieczka. Będzie poszczekiwał na światłach, rozglądał się, ma do Opiekunów całkowite zaufanie. Potem będzie gorzej :( Quote
Aska7 Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 Sorry, ja kocham Ogórka. Naprawdę. Ale na mojego czuja, to nie to. No jakoś mi tak na nie. Mimo najlepszych chęci to się nie poskleja. No przepraszam za ten defetyzm. Quote
rozi Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 1 minutę temu, Aska7 napisał: Sorry, ja kocham Ogórka. Naprawdę. Ale na mojego czuja, to nie to. No jakoś mi tak na nie. Mimo najlepszych chęci to się nie poskleja. No przepraszam za ten defetyzm. Ale że co? Że się tam nie odnajdzie Ogóś? Quote
Aska7 Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 Tak, o to mi chodzi, że On tam szczęśliwy nie będzie. Quote
rozi Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 Przed chwilą, Aska7 napisał: Tak, o to mi chodzi, że On tam szczęśliwy nie będzie. Kasia też go kocha, spojrzy i będzie wiedziała. A DS też chce dla Ogórka szczęścia i radości, niezależnie od własnych chęci dla siebie. Natomiast ja nie darowałabym sobie, gdybym nie dała mu szansy sprawdzenia tego akurat Domu. Trzecią paczkę papierosów kończę. Quote
uxmal Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 Weź już lepiej to pij kawę ale papierochy fuj bo przesiąkniesz dymem Quote
rozi Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 2 minuty temu, uxmal napisał: Weź już lepiej to pij kawę ale papierochy fuj bo przesiąkniesz dymem Żyję w kłębach dymu od ... nie powiem ilu lat. Niestety kocham dym, nic się nie poradzi. Quote
uxmal Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 4 minuty temu, Aska7 napisał: Już samochód padł. To pierwszy sygnał. :))) Quote
rozi Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 Czekamy na drugi. Sygnał znaczy. Póki co DS umył do czysta podłogi i kurze wyciera, żeby ładnie było, jak Ogórek przyjedzie. Quote
kiyoshi Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 7 minut temu, rozi napisał: Czekamy na drugi. Sygnał znaczy. Póki co DS umył do czysta podłogi i kurze wyciera, żeby ładnie było, jak Ogórek przyjedzie. a ja chyba juz się domyślam co to za dom ;) będzie dobrze. Quote
rozi Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 4 minuty temu, kiyoshi napisał: a ja chyba juz się domyślam co to za dom ;) będzie dobrze. Możesz się zdziwić :) Czwartą paczkę otworzyłam. No tyle to mi nawet przy brydżu nie szło a nawiedzona jestem (byłam) na brydża. Quote
rozi Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 24 minuty temu, b-b napisał: Dzieje się u chłopaka. Czas pokaże jak będzie. Nie ma to, jak spokój :) Quote
kiyoshi Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 3 minuty temu, rozi napisał: Możesz się zdziwić :) Czwartą paczkę otworzyłam. No tyle to mi nawet przy brydżu nie szło a nawiedzona jestem (byłam) na brydża. hmmm...może tak...ale chyba nie. Nie pal tyle rozi! pomyśl ile kasy spaliłaś, a mogła być na psy ;) Quote
Gabi79 Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 Nic nie pisałam, ale od początku kibicuję Ogorkowi, jest po prostu rewelacyjny. Oby dom okazał się tym najlepszym z najlepszych!!! Quote
Recommended Posts