Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wrzuciłam na facebook, no może ktoś wlezie tutaj , Jutro idę z Pimpetą na zdjęcie szwów , denerwuję się bo ona tak strasznie próbuje ugryść weta i pielęgniarkę , wkładają jej kołnierz a ona szaleje i walczy zeby jej nic nie zrobili , szczerzy kły kłapie pyskiem na wszystkie strony i warczy ostro a mi wstyd żadem mój pies sie tak nie zachowuje . Pimpeta jest chyba pieskiem szalonym nic z soba nie pozwala zrobić u weta. Ja jej nie umiem utrzymac raz wołali jakiegos pieleęgniarza to ją dopiero złapał tak ze nie wariowała a pielęgniarka nie dała rady. po tym wszystkim jest piękny moment jak ją zabieram a ona włazi na mnie i wciska sie we mnie cała sobą i obejmuje mnie łapami za szyję a łep wciska po brodę aż nie mogę oddychać ale to takie przyjemne jak u mnie szuka bezpieczeństwa i ratunku .Jutro będzie gorzej bo tak bywa przy zastrzyku a zdjecie szwów to grubsza rzecz.

Posted
1 godzinę temu, themagda napisał:

mimo podrzucania nikt nie kupuje chyba ludzie tu nie wchodzą

Za późno zajrzałem i już mi wykupili fanty, ale zaglądać będę. 

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, Nesiowata napisał:

To może wieczorem zaproszę do zakupów?

I cegiełkę za 20 zł poproszę.

Nesia jak zwykle ratuje sytuację. Kochana serdecznie  dziękuję 118087347_sercenadoni.png.2955446a487b5bebac983d4b0bac2be7.png

Nie wiem co się dzieje. Tak małe zainteresowanie  :(

Posted
1 godzinę temu, Radek napisał:

Za późno zajrzałem i już mi wykupili fanty, ale zaglądać będę. 

Zaglądaj Radku i to często, zapraszam  :)

Posted

Właśnie skończyłam (nareszcie!) robić album, który męczyłam od miesiąca i padam na nos, ale jeszcze przyszłam podnieść bazarek :) Dobranoc!

Posted
Przed chwilą, Isiak napisał:

Właśnie skończyłam (nareszcie!) robić album, który męczyłam od miesiąca i padam na nos, ale jeszcze przyszłam podnieść bazarek :) Dobranoc!

Dzięki Isiaczku   1038919782_sercenadoni.jpg.a7a2adc8cb35f338b8dc3f4a6ff3e12f.jpg

Posted
2 minuty temu, Aska7 napisał:

Już Ci raz mówiłam, żebyś się tak do Radka nie zwracała, bo Ci powie "witaj cioto"

Radek  (aż chciałoby się powiedzieć - Radziu) jest na to za delikatny  :)

Witaj Aska  :)

3-4.jpg.90ff2e61160432b546b94f740e14f6e3.jpg

Posted
1 godzinę temu, danusia vel danka488 napisał:

dotarłam wreszcie:( nie wiem co się dzieje, ale poginęły mi wszystkie obserwowane wątki:( 

Od czasu do czasu ja też tak mam.  Może to przy jakichś pracach porządkowo-modernizacyjnych na serwerze dogomanii?

Posted
5 godzin temu, elik napisał:

Radek  (aż chciałoby się powiedzieć - Radziu) jest na to za delikatny  :)

Witaj Aska  :)

3-4.jpg.90ff2e61160432b546b94f740e14f6e3.jpg

Lajków zabrakło i nie mogę tekstu polubić, za to pod obrazkiem podpisuję się oburącz. 

2 godziny temu, Aska7 napisał:

Jak się napije z prądem, to da czadu

W środku tygodnia to raczej bez prądu:) 

2 godziny temu, Kamila Proc napisał:

on raczej nie, to sloneczny wujek, hipis, taki dzieci-kwiaty, gora lagodnosci

Spokojny raczej człowiek ze mnie, ale żeby dzieci-kwiaty? 

1 godzinę temu, elik napisał:

Bazarek jakby ktoś zaczarował, jakby zniknął z pola widzenia. Zero kupujących, zero licytujących   3934372_zastanawiasi.png.7f9869d82deb8e0ff39ed668c64bc541.png

Może jakaś czerwona wstążeczka na odczynienie uroku? 

• Like 1