themagda Posted March 3, 2020 Posted March 3, 2020 Wrzuciłam na facebook, no może ktoś wlezie tutaj , Jutro idę z Pimpetą na zdjęcie szwów , denerwuję się bo ona tak strasznie próbuje ugryść weta i pielęgniarkę , wkładają jej kołnierz a ona szaleje i walczy zeby jej nic nie zrobili , szczerzy kły kłapie pyskiem na wszystkie strony i warczy ostro a mi wstyd żadem mój pies sie tak nie zachowuje . Pimpeta jest chyba pieskiem szalonym nic z soba nie pozwala zrobić u weta. Ja jej nie umiem utrzymac raz wołali jakiegos pieleęgniarza to ją dopiero złapał tak ze nie wariowała a pielęgniarka nie dała rady. po tym wszystkim jest piękny moment jak ją zabieram a ona włazi na mnie i wciska sie we mnie cała sobą i obejmuje mnie łapami za szyję a łep wciska po brodę aż nie mogę oddychać ale to takie przyjemne jak u mnie szuka bezpieczeństwa i ratunku .Jutro będzie gorzej bo tak bywa przy zastrzyku a zdjecie szwów to grubsza rzecz. Quote
Nesiowata Posted March 3, 2020 Posted March 3, 2020 To może wieczorem zaproszę do zakupów? I cegiełkę za 20 zł poproszę. 1 Quote
Radek Posted March 3, 2020 Posted March 3, 2020 1 godzinę temu, themagda napisał: mimo podrzucania nikt nie kupuje chyba ludzie tu nie wchodzą Za późno zajrzałem i już mi wykupili fanty, ale zaglądać będę. 1 Quote
elik Posted March 3, 2020 Author Posted March 3, 2020 1 godzinę temu, Nesiowata napisał: To może wieczorem zaproszę do zakupów? I cegiełkę za 20 zł poproszę. Nesia jak zwykle ratuje sytuację. Kochana serdecznie dziękuję Nie wiem co się dzieje. Tak małe zainteresowanie :( Quote
elik Posted March 3, 2020 Author Posted March 3, 2020 1 godzinę temu, Radek napisał: Za późno zajrzałem i już mi wykupili fanty, ale zaglądać będę. Zaglądaj Radku i to często, zapraszam :) Quote
Isiak Posted March 3, 2020 Posted March 3, 2020 Właśnie skończyłam (nareszcie!) robić album, który męczyłam od miesiąca i padam na nos, ale jeszcze przyszłam podnieść bazarek :) Dobranoc! Quote
elik Posted March 3, 2020 Author Posted March 3, 2020 Przed chwilą, Isiak napisał: Właśnie skończyłam (nareszcie!) robić album, który męczyłam od miesiąca i padam na nos, ale jeszcze przyszłam podnieść bazarek :) Dobranoc! Dzięki Isiaczku Quote
elik Posted March 4, 2020 Author Posted March 4, 2020 2 godziny temu, Radek napisał: Miłego dnia zaglądającym:) Bardzo miłego :) Quote
elik Posted March 4, 2020 Author Posted March 4, 2020 1 godzinę temu, Isiak napisał: Dzień doberek :) Quote
Aska7 Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 16 godzin temu, Kamila Proc napisał: witaj wuju Już Ci raz mówiłam, żebyś się tak do Radka nie zwracała, bo Ci powie "witaj cioto" 1 Quote
elik Posted March 4, 2020 Author Posted March 4, 2020 2 minuty temu, Aska7 napisał: Już Ci raz mówiłam, żebyś się tak do Radka nie zwracała, bo Ci powie "witaj cioto" Radek (aż chciałoby się powiedzieć - Radziu) jest na to za delikatny :) Witaj Aska :) Quote
Kamila Proc Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 czekam na to ciotowanie. wujo pije herbate, wiec spoko Quote
Danusia - Lusia Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 dotarłam wreszcie:( nie wiem co się dzieje, ale poginęły mi wszystkie obserwowane wątki:( Quote
Aska7 Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: czekam na to ciotowanie. wujo pije herbate, wiec spoko Jak się napije z prądem, to da czadu Quote
Kamila Proc Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 5 minut temu, Aska7 napisał: Jak się napije z prądem, to da czadu on raczej nie, to sloneczny wujek, hipis, taki dzieci-kwiaty, gora lagodnosci Quote
elik Posted March 4, 2020 Author Posted March 4, 2020 1 godzinę temu, danusia vel danka488 napisał: dotarłam wreszcie:( nie wiem co się dzieje, ale poginęły mi wszystkie obserwowane wątki:( Od czasu do czasu ja też tak mam. Może to przy jakichś pracach porządkowo-modernizacyjnych na serwerze dogomanii? Quote
elik Posted March 4, 2020 Author Posted March 4, 2020 Bazarek jakby ktoś zaczarował, jakby zniknął z pola widzenia. Zero kupujących, zero licytujących Quote
Radek Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 5 godzin temu, elik napisał: Radek (aż chciałoby się powiedzieć - Radziu) jest na to za delikatny :) Witaj Aska :) Lajków zabrakło i nie mogę tekstu polubić, za to pod obrazkiem podpisuję się oburącz. 2 godziny temu, Aska7 napisał: Jak się napije z prądem, to da czadu W środku tygodnia to raczej bez prądu:) 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: on raczej nie, to sloneczny wujek, hipis, taki dzieci-kwiaty, gora lagodnosci Spokojny raczej człowiek ze mnie, ale żeby dzieci-kwiaty? 1 godzinę temu, elik napisał: Bazarek jakby ktoś zaczarował, jakby zniknął z pola widzenia. Zero kupujących, zero licytujących Może jakaś czerwona wstążeczka na odczynienie uroku? 1 Quote
elik Posted March 4, 2020 Author Posted March 4, 2020 3 godziny temu, Radek napisał: Może jakaś czerwona wstążeczka na odczynienie uroku? Może być taka? Quote
Recommended Posts