Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
44 minuty temu, Moli@ napisał:

Wstrzymaj się na chwilę..., jutro dostanę odpowiedź. Jeżeli spodoba się to umówione jesteśmy na sobotę. Pani przyjechałaby z rodziną ( z synem, córką  i sunią ) poznać małą.

Super wiadomość  :)  Oby zaiskrzyło!

• Upvote 1
Posted
6 godzin temu, Moli@ napisał:

Wstrzymaj się na chwilę..., jutro dostanę odpowiedź. Jeżeli spodoba się to umówione jesteśmy na sobotę. Pani przyjechałaby z rodziną ( z synem, córką  i sunią ) poznać małą.

O rany, Fifi to taka fajna sunia, dobrze gdyby znalazła swój najlepszy na świecie domek zanim za bardzo zżyje się z Moli@. Trzymam kciuki , kto wie może to właśnie ta rodzina :)

Posted
43 minuty temu, seramarias napisał:

O rany, Fifi to taka fajna sunia, dobrze gdyby znalazła swój najlepszy na świecie domek zanim za bardzo zżyje się z Moli@. Trzymam kciuki , kto wie może to właśnie ta rodzina :)

Trzeba próbować. 

W domu były dwie suczki, starsza umarła. Sunia Państwa jest wesoła, przyjacielska i tęskni za psim towarzystwem. Fifi, bardzo ładnie dogaduje się z psami. Rodzina przyzwyczajona do dwóch psiaków... :) Czekamy.

Posted

Moli@ w piątek będę robić przelewy i prześlę Ci zwrot za leczenie. 

3 godziny temu, Moli@ napisał:

Cisza :(

No nic na siłę, jak to ten domek to się odezwą jak nie, no trudno czasem na ten jeden jedyny, szyty na miarę domek trzeba dłużej poczekać. 

Z dobrych wieści babcia Ptysia, pokonała zapalenie płuc, ba nawet przybyła  prawie 1/4 kg, no niby nie dużo, ale jak się jest małym wzrostem i ledwo od ziemi odstaje to już coś :) 

• Like 4
Posted

,) Był telefon z Gdańska..., Pan, były hodowca między innymi psów ozdobnych, posiadacz miniatury pinczera.

Pierwsze pytanie - ile kosztuje Fifi... ,)

Dopytywał o pochodzenie (czy znam rodziców Fifi ) i czy mam do sprzedania szczeniaki od Fifi :) Prosił o zdjęcia... Powiedziałam że po kastracji..., chyba nie był zachwycony. 

Posted
2 godziny temu, mdk8 napisał:

Mam na koncie 70,- . Dziękuję :)

Niestety tylko tyle byłam w stanie przesłać. Strasznie się martwię z czego zapłacę za pobyt Fifi :( 

Babcia Ptysia jutro ma RTG niestety kaszel wrócił, albo serce, albo coś w płucach się rozwija. Bidulka jest po podwójnej mastektomi ( już prawie 4 lata minęły) no trzeba te płuca sprawdzić, choćby po to, żeby wykluczyć przerzuty. 

Ale wyniki krwi bardzo się poprawiły, mocznik i fosfor spadły, keratynina w normie, no to kaszel wrócił co bym się nie cieszyła za bardzo ;(

• seramarias changed the title to Okolice Tarczyna - Fifi wróciła z adopcji, brak środków na utrzymanie :(
Posted
20 godzin temu, seramarias napisał:

Ale wyniki krwi bardzo się poprawiły, mocznik i fosfor spadły, keratynina w normie, no to kaszel wrócił co bym się nie cieszyła za bardzo ;(

Trzymam kciuki, żeby było dobrze. U mojego Alfik z kolei dotychczasowe badania wskazują na cushinga. Jutro jedziemy do wetki i zobaczymy co powie.

Posted

My już po RTG, nie ma zmian nowotworowych, czy śladów infekcji, kaszel jest od serduszka :(

1 godzinę temu, elik napisał:

Trzymam kciuki, żeby było dobrze. U mojego Alfik z kolei dotychczasowe badania wskazują na cushinga. Jutro jedziemy do wetki i zobaczymy co powie.

Bardzo mi przykro :(

Posted
1 godzinę temu, seramarias napisał:

My już po RTG, nie ma zmian nowotworowych, czy śladów infekcji, kaszel jest od serduszka :(

Bardzo mi przykro :(

Takie nasze psie sprawy  :(

Posted
2 minuty temu, Poker napisał:

Sypią się psie  dziadki i babcie na starość jak i ludzkie. Dobrze ,że można im pomóc .

Oj sypią się sypią. Masia w styczniu miała usuniętą śledzionę, a czy cushunga da się usunąć  :(
Alfik to jeszcze wcale nie taki stary pies.  Niedawno skończył 9 lat.

Posted

Wczoraj dostałam sms - "Czy ten piniczer jest do adopcji"

Odpowiedziałam dziś - "Tak" 

SMS - "Proszę pokazać mi zdjęcie"

SMS - "Za dużo wczoraj oglądałam psów i nie mogę sobie skojarzyć"

SMS - "Czy on jest w Warszawie"

Może ktoś popisze / porozmawia? (prześlę numer telefonu)

Posted

Dalabym sobie spokój. Miałam kiedyś taką wymianę smsów i tylko strata czasu. Teraz już odsyłam do ogłoszenia na olx z prośbą o kontakt jak już dokładnie wczyta się w ogłoszenie. Zwłaszcza, że na olx jest opcja zapisywania ogłoszeń do obserwowanych, jeśli jakieś wpadnie w oko.

• Upvote 1