Moli@ Posted November 24, 2020 Posted November 24, 2020 3 minuty temu, Tyśka) napisał: To trzymam kciuki... ale by było :-) Nooo ,) Quote
elik Posted November 24, 2020 Posted November 24, 2020 44 minuty temu, Moli@ napisał: Wstrzymaj się na chwilę..., jutro dostanę odpowiedź. Jeżeli spodoba się to umówione jesteśmy na sobotę. Pani przyjechałaby z rodziną ( z synem, córką i sunią ) poznać małą. Super wiadomość :) Oby zaiskrzyło! 1 Quote
seramarias Posted November 24, 2020 Author Posted November 24, 2020 6 godzin temu, Moli@ napisał: Wstrzymaj się na chwilę..., jutro dostanę odpowiedź. Jeżeli spodoba się to umówione jesteśmy na sobotę. Pani przyjechałaby z rodziną ( z synem, córką i sunią ) poznać małą. O rany, Fifi to taka fajna sunia, dobrze gdyby znalazła swój najlepszy na świecie domek zanim za bardzo zżyje się z Moli@. Trzymam kciuki , kto wie może to właśnie ta rodzina :) Quote
Moli@ Posted November 24, 2020 Posted November 24, 2020 43 minuty temu, seramarias napisał: O rany, Fifi to taka fajna sunia, dobrze gdyby znalazła swój najlepszy na świecie domek zanim za bardzo zżyje się z Moli@. Trzymam kciuki , kto wie może to właśnie ta rodzina :) Trzeba próbować. W domu były dwie suczki, starsza umarła. Sunia Państwa jest wesoła, przyjacielska i tęskni za psim towarzystwem. Fifi, bardzo ładnie dogaduje się z psami. Rodzina przyzwyczajona do dwóch psiaków... :) Czekamy. Quote
Moli@ Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 8 godzin temu, Aldrumka napisał: I spodobała się Fifi Cisza :( Quote
seramarias Posted November 26, 2020 Author Posted November 26, 2020 Moli@ w piątek będę robić przelewy i prześlę Ci zwrot za leczenie. 3 godziny temu, Moli@ napisał: Cisza :( No nic na siłę, jak to ten domek to się odezwą jak nie, no trudno czasem na ten jeden jedyny, szyty na miarę domek trzeba dłużej poczekać. Z dobrych wieści babcia Ptysia, pokonała zapalenie płuc, ba nawet przybyła prawie 1/4 kg, no niby nie dużo, ale jak się jest małym wzrostem i ledwo od ziemi odstaje to już coś :) 4 Quote
Tyśka) Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 Skoro cicho-sza to Fifi pokazuje się na Warszawę: https://www.olx.pl/oferta/pelna-milosci-i-wrazliwosci-sunia-mix-pinczer-sredni-CID103-IDHvSnl.html 1 1 Quote
Tyśka) Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 I na Kraków: https://www.olx.pl/oferta/blyskotliwa-towarzyska-fifi-z-charakteru-jak-pinczer-sredni-CID103-IDHvT3D.html 1 1 Quote
Moli@ Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 ,) Był telefon z Gdańska..., Pan, były hodowca między innymi psów ozdobnych, posiadacz miniatury pinczera. Pierwsze pytanie - ile kosztuje Fifi... ,) Dopytywał o pochodzenie (czy znam rodziców Fifi ) i czy mam do sprzedania szczeniaki od Fifi :) Prosił o zdjęcia... Powiedziałam że po kastracji..., chyba nie był zachwycony. Quote
helli Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 Sprawdziłam, faktycznie tak nazywa się grupa 9, a myślałam, że to żart ten pies ozdobny https://www.dogopedia.pl/rasy-psow/grupa-fci/9,psy-ozdobne-i-do-towarzystwa.html Quote
Moli@ Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 4 minuty temu, helli napisał: Sprawdziłam, faktycznie tak nazywa się grupa 9, a myślałam, że to żart ten pies ozdobny https://www.dogopedia.pl/rasy-psow/grupa-fci/9,psy-ozdobne-i-do-towarzystwa.html :) Quote
seramarias Posted November 27, 2020 Author Posted November 27, 2020 Poszedł zwrot za leczenie Fifi :) Quote
mdk8 Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 Dnia 27.11.2020 o 19:07, seramarias napisał: Poszedł zwrot za leczenie Fifi :) Mam na koncie 70,- . Dziękuję :) Quote
seramarias Posted November 30, 2020 Author Posted November 30, 2020 2 godziny temu, mdk8 napisał: Mam na koncie 70,- . Dziękuję :) Niestety tylko tyle byłam w stanie przesłać. Strasznie się martwię z czego zapłacę za pobyt Fifi :( Babcia Ptysia jutro ma RTG niestety kaszel wrócił, albo serce, albo coś w płucach się rozwija. Bidulka jest po podwójnej mastektomi ( już prawie 4 lata minęły) no trzeba te płuca sprawdzić, choćby po to, żeby wykluczyć przerzuty. Ale wyniki krwi bardzo się poprawiły, mocznik i fosfor spadły, keratynina w normie, no to kaszel wrócił co bym się nie cieszyła za bardzo ;( Quote
elik Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 20 godzin temu, seramarias napisał: Ale wyniki krwi bardzo się poprawiły, mocznik i fosfor spadły, keratynina w normie, no to kaszel wrócił co bym się nie cieszyła za bardzo ;( Trzymam kciuki, żeby było dobrze. U mojego Alfik z kolei dotychczasowe badania wskazują na cushinga. Jutro jedziemy do wetki i zobaczymy co powie. Quote
seramarias Posted December 1, 2020 Author Posted December 1, 2020 My już po RTG, nie ma zmian nowotworowych, czy śladów infekcji, kaszel jest od serduszka :( 1 godzinę temu, elik napisał: Trzymam kciuki, żeby było dobrze. U mojego Alfik z kolei dotychczasowe badania wskazują na cushinga. Jutro jedziemy do wetki i zobaczymy co powie. Bardzo mi przykro :( Quote
elik Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 1 godzinę temu, seramarias napisał: My już po RTG, nie ma zmian nowotworowych, czy śladów infekcji, kaszel jest od serduszka :( Bardzo mi przykro :( Takie nasze psie sprawy :( Quote
Poker Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 Sypią się psie dziadki i babcie na starość jak i ludzkie. Dobrze ,że można im pomóc . Quote
elik Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 2 minuty temu, Poker napisał: Sypią się psie dziadki i babcie na starość jak i ludzkie. Dobrze ,że można im pomóc . Oj sypią się sypią. Masia w styczniu miała usuniętą śledzionę, a czy cushunga da się usunąć :( Alfik to jeszcze wcale nie taki stary pies. Niedawno skończył 9 lat. Quote
Moli@ Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 Wczoraj dostałam sms - "Czy ten piniczer jest do adopcji" Odpowiedziałam dziś - "Tak" SMS - "Proszę pokazać mi zdjęcie" SMS - "Za dużo wczoraj oglądałam psów i nie mogę sobie skojarzyć" SMS - "Czy on jest w Warszawie" Może ktoś popisze / porozmawia? (prześlę numer telefonu) Quote
Tyśka) Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 Dalabym sobie spokój. Miałam kiedyś taką wymianę smsów i tylko strata czasu. Teraz już odsyłam do ogłoszenia na olx z prośbą o kontakt jak już dokładnie wczyta się w ogłoszenie. Zwłaszcza, że na olx jest opcja zapisywania ogłoszeń do obserwowanych, jeśli jakieś wpadnie w oko. 1 Quote
mdk8 Posted December 9, 2020 Posted December 9, 2020 Moli@ kochana rozlicz proszę listopad. Ile mam dopłacić ? Quote
seramarias Posted December 9, 2020 Author Posted December 9, 2020 W skarbonce Fifi 33 zł tylko :( Quote
Recommended Posts