Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
3 godziny temu, Moli@ napisał:

Fifi dla Gucia czy Gucio dla Fifi coś odgryzie ,)))

Trudno rozeznać kto, co, komu, ale jak nic nodgryzie  :)  Nooo takie kielonki to nie bez powodu sie pokazuje  :)

Posted

https://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_mokra/rocco/classic/687299

6 x 800g x 1 zgrzewka
687299.0
34,80 zł
(7,25 zł / kg)

14 kg x 3 worki
528997.1
74,80 zł
(5,34 zł / kg)

34,80zł puchy
+
224,40 zł ( 3 x 14 kg)

W hurtowni zaczyna brakować karmy..., zamknięcie granic może wpłynąć na dostawy.
Mam wielką prośbę...czy można wcześniej rozliczyć PDT - od 24.02 - 24.03. Jeżeli nie problem to prosiłabym o zakupienie w/w produktów - rozliczenie bezgotówkowe.

Mam zapas ale przy tylu zwierzakach wolałabym się zabezpieczyć.

Fili zabezpieczę od kleszczy pipetą na kolejne 30 dni

Posted

Dnia 8.03.2020 o 11:31, Poker napisał:

Jestem deklarowiczką od wielu lat. Wpisz mój nick. Resztę mam nadzieję ,że wytłumaczy elik. Dokumenty wysyła się na adres fundacji ,ale chyba jest w tej chwili jakieś zamieszanie z adresem.

Jest dokładnie opisane co i jak i aktualny druk zgłoszenia  wraz z adresem wysyłki w moim ostatnim poście na wątku A.S.

Posted
16 minut temu, elik napisał:

Jest dokładnie opisane co i jak i aktualny druk zgłoszenia  wraz z adresem wysyłki w moim ostatnim poście na wątku A.S.

Mogę prosić link do wątku A.S.

Posted
10 minut temu, elik napisał:

Bardzo proszę  < KLIK >

Dzięki :)

Czyli dane do faktury jak w kwestionariuszu "Akcja Sterylizacyjna" który mam już wydrukowany. ... a wysyłamy do  Schronisko Fundacji Ostatnia Szansa  . OK

Posted
2 minuty temu, Moli@ napisał:

Dzięki :)

Czyli dane do faktury jak w kwestionariuszu "Akcja Sterylizacyjna" który mam już wydrukowany. ... a wysyłamy na drugi. OK

Tak jest  :)

• Upvote 1
Posted
9 godzin temu, Moli@ napisał:

https://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_mokra/rocco/classic/687299

6 x 800g x 1 zgrzewka
687299.0
34,80 zł
(7,25 zł / kg)

14 kg x 3 worki
528997.1
74,80 zł
(5,34 zł / kg)

34,80zł puchy
+
224,40 zł ( 3 x 14 kg)

W hurtowni zaczyna brakować karmy..., zamknięcie granic może wpłynąć na dostawy.
Mam wielką prośbę...czy można wcześniej rozliczyć PDT - od 24.02 - 24.03. Jeżeli nie problem to prosiłabym o zakupienie w/w produktów - rozliczenie bezgotówkowe.

Mam zapas ale przy tylu zwierzakach wolałabym się zabezpieczyć.

Fili zabezpieczę od kleszczy pipetą na kolejne 30 dni

Karma zamówiona . Przyjdą 2 paczki bo  jedno zamówienie przekraczało wagę i chcieli opłatę 9,- za dodatkową paczkę do tego samego zamówienia więc zamówiłam 2 razy i jest bez opłaty. :) 249,40  .

Myślę ,że nie ma problemu aby rozliczyć wcześniej  DT . Podaj proszę podaj ile mam przelać.

Posted
1 godzinę temu, mdk8 napisał:

Karma zamówiona . Przyjdą 2 paczki bo  jedno zamówienie przekraczało wagę i chcieli opłatę 9,- za dodatkową paczkę do tego samego zamówienia więc zamówiłam 2 razy i jest bez opłaty. :) 249,40  .

Myślę ,że nie ma problemu aby rozliczyć wcześniej  DT . Podaj proszę podaj ile mam przelać.

Kupując karmę za 249,40 zł  rozliczyłaś PDT dla Fifi  od 24.02 - 24.03 ,)

Bardzo dziękuję :)

Posted
3 godziny temu, seramarias napisał:

Zaglądam do malutkiej :)

Fifi czuje się dobrze..., z domu wychodzi / wchodzi bez problemów, wybiega / bawi się w ogrodzie z koleżeństwem ,) Nie ma tendencji od ucieczek...co się dzieje za ogrodzeniem nie interesuje ( na razie ) ,)

Posted
1 godzinę temu, Moli@ napisał:

Fifi czuje się dobrze..., z domu wychodzi / wchodzi bez problemów, wybiega / bawi się w ogrodzie z koleżeństwem ,) Nie ma tendencji od ucieczek...co się dzieje za ogrodzeniem nie interesuje ( na razie ) ,)

Same pozytywy. :-)