Jump to content
Dogomania

Żegnaj CUDNY CUKIERKU.... (') No i co ja robię!!? Co ja robię? Kolejny pies ma szansę na nowe życie - to jest najważniejsze - PIES JUŻ MA NOWE ŻYCIE :)))).

Recommended Posts

Posted
Dnia 25.12.2022 o 09:12, Gabi79 napisał:

Po fotkach widać, że Cukierka z młodszym pańciem łączy wyjątkowa więź. Uwielbiam takie wspaniałe dzieciaki❤️❤️❤️

TO OFFTOP, ale muszę bo sie uduszę:D Powiem Ci z dumą, że moja córa z psiakiem mają też niesamowita więź. Zupełnie się nie spodziewałam, nie oczekiwałam nawet, że będą się lubić, a psiak słucha (prawie)  rocznej siostry, śpi z nią, wyczuwa jej emocje, rozśmiesza. Ona próbuje go szkolić, pilnuje pór posiłku (i karmi go po ziarenku karmy), dzieli się z nim tym co je i jedzą naprzemiennie np musem owocowym. Jak on był po kastracji i pierwsza dobe leżał obolały to ona ze smutkiem i troską go doglądała, a kiedy się nie widzą to piecho leci się najpierw z nią przywitać, ona też od razu go głaszcze albo rzuca mu piłkę do zabawy 😄 ♡ miło się patrzy na takie duety! Ok. Koniec OT

Przepraszam 😄

A Cukierek miał szczescie, że trafił na takich Ludzi! I cieszę się, że zdrowotnie lepiej.

• Like 3
  • Upvote 1
Posted
Dnia 28.12.2022 o 19:07, Tyśka) napisał:

TO OFFTOP, ale muszę bo sie uduszę:D Powiem Ci z dumą, że moja córa z psiakiem mają też niesamowita więź. Zupełnie się nie spodziewałam, nie oczekiwałam nawet, że będą się lubić, a psiak słucha (prawie)  rocznej siostry, śpi z nią, wyczuwa jej emocje, rozśmiesza. Ona próbuje go szkolić, pilnuje pór posiłku (i karmi go po ziarenku karmy), dzieli się z nim tym co je i jedzą naprzemiennie np musem owocowym. Jak on był po kastracji i pierwsza dobe leżał obolały to ona ze smutkiem i troską go doglądała, a kiedy się nie widzą to piecho leci się najpierw z nią przywitać, ona też od razu go głaszcze albo rzuca mu piłkę do zabawy 😄 ♡ miło się patrzy na takie duety! Ok. Koniec OT

Przepraszam 😄

A Cukierek miał szczescie, że trafił na takich Ludzi! I cieszę się, że zdrowotnie lepiej.

To wspaniałe! Zawsze uważałam i uważam, że dzieci powinny od najmłodszych lat, a właściwie miesięcy wychowywać się ze zwierzakami. To im bardzo wiele daje 😃👍 Rośnie Ci super kobieta 😉

• Like 1
Posted
Dnia 29.12.2022 o 07:05, Tianku napisał:

a jak się Cukierek czuje? lepiej?

Trochę lepiej, chociaż kreatynina wciąż wysoka, ale ma siłę na fale szczekać 😉

received_864953958179907.jpeg

received_741900106831453.jpeg

• Like 2
Posted
Dnia 29.12.2022 o 13:43, agat21 napisał:

Trochę lepiej, chociaż kreatynina wciąż wysoka, ale ma siłę na fale szczekać 😉

received_864953958179907.jpeg

received_741900106831453.jpeg

❤️🍀🍀🍀

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...
  • agat21 changed the title to Uwaga! PILNIE poszukuję dobrego NEFROLOGAw Warszawie i okolicach!!!No i co ja robię!!? Co ja robię? Kolejny pies ma szansę na nowe życie - to jest najważniejsze - PIES JUŻ MA NOWE ŻYCIE :)))).
Posted
Dnia 6.05.2023 o 22:08, Tola napisał:

Jak szukałam jakiś czas temu nefrologa w Warszawie to też dr Neskę poradziły dziewczyny ze stolicy

Dzięki 😘

• agat21 changed the title to Żegnaj CUDNY CUKIERKU.... (') No i co ja robię!!? Co ja robię? Kolejny pies ma szansę na nowe życie - to jest najważniejsze - PIES JUŻ MA NOWE ŻYCIE :)))).
Posted
Dnia 9.05.2023 o 18:54, agat21 napisał:

Cukier odszedł w niedzielę. 😭

Żegnaj CUDOWNY WYJĄTKOWY PSIAKU..

Tak bardzo smutno, Cukierku ... 😢

Trzymaj się Agata ...