Jump to content
Dogomania

Żegnaj CUDNY CUKIERKU.... (') No i co ja robię!!? Co ja robię? Kolejny pies ma szansę na nowe życie - to jest najważniejsze - PIES JUŻ MA NOWE ŻYCIE :)))).

Recommended Posts

Posted
21 godzin temu, agat21 napisał:

Dziś kolejny spacer, sporo fotek znowu dostałam, ale ta mnie ujęła najbardziej :DDD

95795018_161139652007127_449459296928163

Me to you trzymający mnóstwo czerwonych serc - Gify i obrazki na ...

Posted
7 godzin temu, agat21 napisał:

Niestety inne zdjęcia "nie wchodzą" :( Dogo znowu pokazuje swoją sprawniejszą twarz :/

może trzeba je najpierw zmniejszyć?

• 2 weeks later...
Posted

Wczoraj dostałam świetny filmik z Pieguskiem przyłapanym na leżeniu na pani miejscu na łóżku w sypialni, gdzie teoretycznie ( ! ;D ) nie wolno mu wchodzić. I to tuż po spacerze pełnym kopania dziur więc z łapami pełnymi piachu. Niestety nie umiem wstawiać filmików. Wytnę więc tylko fragmenty z minką absolutnie niewinnego stworzonka ;)

obraz.png.7881fd5e7a94aff652bc8ed62f019eeb.png

obraz.png.a7071a4e2eb6ada9926020f3a363cf1b.png

obraz.png.0b91da85758b57dad28dbf76765ec75e.png

• Like 4
Posted
14 godzin temu, kiyoshi napisał:

cudowne zdjęcia :) serce się raduje na taki fajowy domek...i pomyślec co on przeszedł w R...

Większość psów w R. to pewnie takie same cudowne psiaki czekające na gest dobroci i gotowe się zakochać w każdym, kto ten gest okaże. :(

Jakby teraz opiekunom Pieguska powiedzieć, że mają w domu "agresora z padaczką", to by zabili śmiechem.

• Like 1
Posted
3 godziny temu, Mazowszanka13 napisał:

Agatko, filmy filtruje się przez You Tube, który daje link, a do postu tak jak zdjęcia.

Spróbuję w wolnej chwili. Dzięki! :)