uxmal Posted February 3, 2020 Author Posted February 3, 2020 3 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Fajny ten bob i kolorek też fajny :) Od razu mi się przypomniało zdanie lubego, żebym się ścięła zaraz po ślubie, bo wyglądam wtedy młodziej. Wiem, że to miał być komplement :D Doceniam ;) mam fajną fryzjerkę :) siadam na fotelu ona pyta : i JAK TAM jak zwykle to samo?? Ja : TAK I wychodzi zawsze coś innego, bo ona nie lubi nudy :)) Chciałabym mieć długie włosy ale niestety mam cienkie :( Quote
elik Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 29 minut temu, uxmal napisał: Tylko zaraz usunę bo zaśmiecam wątek :) wyszło z bobem Ale super bob Quote
Radek Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Jak to dobrze, że zawsze strzygę się w miarę tak samo:) Quote
Poker Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 25 minut temu, uxmal napisał: no i sobie poszła :)))) Pokerek :))) jestem !!!!! Super na boba. I kolor super. W końcu wiem jak wygląda uxmalek. Tak myślałam , że młodziutka kobieta o miłej facjacie :) Co spojrzę na zdjęcia , to nowe spostrzeżenia mam. Na boba buźka wyraźniejsza i młodsza. Quote
uxmal Posted February 3, 2020 Author Posted February 3, 2020 2 minuty temu, Radek napisał: Jak to dobrze, że zawsze strzygę się w miarę tak samo:) zapraszam do mojej fryzjerki :))))) nie pozwoli :)))) 1 Quote
Tyśka) Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 11 minut temu, uxmal napisał: mam fajną fryzjerkę :) siadam na fotelu ona pyta : i JAK TAM jak zwykle to samo?? Ja : TAK I wychodzi zawsze coś innego, bo ona nie lubi nudy :)) Chciałabym mieć długie włosy ale niestety mam cienkie :( Ja... boję się fryzjerów... mam traumę jak moja wspaniałomyślna mama ugadała się z fryzjerką, żeby ścięła mi grzywkę... a ja nie znosiłam grzywek i wtedy miałam z 12lat. A, i kazała mi obciąć więcej niż chciałam, a wtedy miałam włosy za pas. Fryzjerka tak zrobiła, wróciłam z brzydką grzywką i jeszcze włosami ściętymi do ramion! Jak się zobaczyłam to myślałam że rozniosę salon. Wszystkie lustra w domu kazałam pozasłaniać, do szkoły chodziłam w czapce. I teraz bardzo się boję fryzjerów ;) A długich włosów też nie mogę mieć, kiedyś były bardzo gęste, miękkie i piękne - a teraz baaaardzo cieniutkie, sypią mi się na potęgę i niszczą. Trochę to wina wielkomiejskiej wody, bo jak spędzam parę dni na wsi u dziadków (mają rewelacyjną, czystą wodę) to włosy aż błyszczą, nawet lepiej niż po moich maskach i olejkach, które nakładam. Także rozumiem i współczuję cienkich włosów :( Quote
uxmal Posted February 3, 2020 Author Posted February 3, 2020 2 minuty temu, Poker napisał: jestem !!!!! Super na boba no i jak tu się na wysypisko wypuścić poczochram się znowu :) Quote
uxmal Posted February 3, 2020 Author Posted February 3, 2020 4 minuty temu, elik napisał: Ale super bob dziękuje :) powiem fryzjerce :) Quote
Tyśka) Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 1 minutę temu, uxmal napisał: zapraszam do mojej fryzjerki :))))) nie pozwoli :)))) :D O nie. :D Quote
Poker Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 A teraz uxmalku skasuj wszystkich za oglądanie Twoich zdjęć :) 1 Quote
uxmal Posted February 3, 2020 Author Posted February 3, 2020 1 minutę temu, Tyś(ka) napisał: :D O nie. :D ona jeszcze sobie dowcipkuje... Myje mi głowę po farbie i...nagle O! wyszły różowe :))))))))))))))) Quote
uxmal Posted February 3, 2020 Author Posted February 3, 2020 Przed chwilą, Poker napisał: A teraz uxmalku skasuj wszystkich za oglądanie Twoich zdjęć :) :)))))))))))))))))))))))))))))))))000)))))00000000000000))))0 O ranyyyyy :)))))))))))))))))))) dobre :))))))))))))))))))))))))))))))) Quote
uxmal Posted February 3, 2020 Author Posted February 3, 2020 7 minut temu, Poker napisał: jestem !!!!! Super na boba. I kolor super. W końcu wiem jak wygląda uxmalek. Tak myślałam , że młodziutka kobieta o miłej facjacie :) Co spojrzę na zdjęcia , to nowe spostrzeżenia mam. Na boba buźka wyraźniejsza i młodsza. :))) dziękuje Quote
uxmal Posted February 3, 2020 Author Posted February 3, 2020 W sumie to ten mój fryzjer jest super. Klienci sobie na fotelach między sobą rozmawiają. Dzisiaj rysowaliśmy serduszka na szybie. Mnie się udało amorka. :))) Pożyczyłam książki do czytania :)) no taki fryzjer jak z filmu :) Quote
Radek Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 13 minut temu, uxmal napisał: zapraszam do mojej fryzjerki :))))) nie pozwoli :)))) Lepiej nie. Jeszcze bym siebie nie poznał w lustrze;) Quote
Tyśka) Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 4 minuty temu, Radek napisał: Lepiej nie. Jeszcze bym siebie nie poznał w lustrze;) :D Jak po raz pierwszy oddałam ponad 35cm na peruki to po pierwsze wciąż z przerażeniem trzepałam głową, że jestem łysa, bo tak mi lekko ;) a po drugie ilekroć szłam przez korytarz to dostawałam mikrozawałów serca i z przerażenia się wzdrygałam, bo ktoś na mnie patrzył. Raz postawiłam cały dom na nogi, bo "ktoś nam się włamał!!!!" - a to tylko moje odbicie w lustrze :D NAPRAWDĘ nie poznawałam samej siebie. Za drugim razem nadal było dziwnie, ale już mniejszy szok :) 1 Quote
Tyśka) Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 13 minut temu, uxmal napisał: ona jeszcze sobie dowcipkuje... Myje mi głowę po farbie i...nagle O! wyszły różowe :))))))))))))))) O rany :D nie ma ryzyka, nie ma zabawy. :D 1 Quote
Poker Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Idę nakarmić z ręki Dolarka , bo sam już prawie nie je. A potem lulu. Do jutra ! Może przez noc wysypisko się wysmrodzi i jutro nie będę potrzebowała maski . 1 Quote
uxmal Posted February 3, 2020 Author Posted February 3, 2020 2 minuty temu, Poker napisał: Idę nakarmić z ręki Dolarka , bo sam już prawie nie je. A potem lulu. Do jutra ! Może przez noc wysypisko się wysmrodzi i jutro nie będę potrzebowała maski . Dobranoc.. Biedny Dolarek :( Też idę spać. Quote
Radek Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 6 godzin temu, Tyś(ka) napisał: ilekroć szłam przez korytarz to dostawałam mikrozawałów serca i z przerażenia się wzdrygałam, bo ktoś na mnie patrzył. To już jestem zupełnie przekonany żeby fryzury nie zmieniać;) Quote
Poker Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 bryyyy Całe szczęście ,że pada , bo smrodek na wysypisku będzie mniejszy no i zasadzone łąki podleje. Ale z kolei spycharka może utknąć w błocie. Zrobię sobie dziś wolne. Quote
uxmal Posted February 4, 2020 Author Posted February 4, 2020 38 minut temu, Poker napisał: bryyyy Całe szczęście ,że pada , bo smrodek na wysypisku będzie mniejszy no i zasadzone łąki podleje. Ale z kolei spycharka może utknąć w błocie. Zrobię sobie dziś wolne. O rzesz, zostawiłam łopatę...wsiąknie :) Quote
Iv_ Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 Pada i pada. Błoto po pas. Spychacz mi utknął w błocie. Poproszę łopatę, będę odkopywać ;))) 1 Quote
Recommended Posts