Jump to content
Dogomania

Koniec Akcja Rekultywacja środowiska.Dołącz do drużyny :Clean Masters Disaster dla Albinka do 8.02.2020 r

Recommended Posts

Posted
3 minuty temu, Tyś(ka) napisał:

Fajny ten bob i kolorek też fajny :)

Od razu mi się przypomniało zdanie lubego, żebym się ścięła zaraz po ślubie, bo wyglądam wtedy młodziej. Wiem, że to miał być komplement :D Doceniam ;)

mam fajną fryzjerkę :) siadam na fotelu ona pyta : i JAK TAM jak zwykle to samo??

Ja : TAK

I wychodzi zawsze coś innego, bo ona nie lubi nudy :))

Chciałabym mieć długie włosy ale niestety mam cienkie :(

Posted
25 minut temu, uxmal napisał:

no i sobie poszła :)))) Pokerek :)))

jestem !!!!!

Super na boba. I kolor super. 

W końcu wiem jak wygląda uxmalek. Tak myślałam , że młodziutka kobieta o miłej facjacie :)

Co spojrzę na zdjęcia , to nowe spostrzeżenia mam. Na boba buźka wyraźniejsza i młodsza.

Posted
11 minut temu, uxmal napisał:

mam fajną fryzjerkę :) siadam na fotelu ona pyta : i JAK TAM jak zwykle to samo??

Ja : TAK

I wychodzi zawsze coś innego, bo ona nie lubi nudy :))

Chciałabym mieć długie włosy ale niestety mam cienkie :(

Ja... boję się fryzjerów... mam traumę jak moja wspaniałomyślna mama ugadała się z fryzjerką, żeby ścięła mi grzywkę... a ja nie znosiłam grzywek i wtedy miałam z 12lat. A, i kazała mi obciąć więcej niż chciałam, a wtedy miałam włosy za pas. Fryzjerka tak zrobiła, wróciłam z brzydką grzywką i jeszcze włosami ściętymi do ramion! Jak się zobaczyłam to myślałam że rozniosę salon. Wszystkie lustra w domu kazałam pozasłaniać, do szkoły chodziłam w czapce.
I teraz bardzo się boję fryzjerów ;) 

A długich włosów też nie mogę mieć, kiedyś były bardzo gęste, miękkie i piękne - a teraz baaaardzo cieniutkie, sypią mi się na potęgę i niszczą. Trochę to wina wielkomiejskiej wody, bo jak spędzam parę dni na wsi u dziadków (mają rewelacyjną, czystą wodę) to włosy aż błyszczą, nawet lepiej niż po moich maskach i olejkach, które nakładam. Także rozumiem i współczuję cienkich włosów :(

Posted
1 minutę temu, Tyś(ka) napisał:

:D 
O nie. :D

ona jeszcze sobie dowcipkuje... Myje mi głowę po farbie i...nagle O! wyszły różowe :)))))))))))))))

Posted
Przed chwilą, Poker napisał:

A teraz uxmalku skasuj wszystkich za oglądanie Twoich zdjęć :)

:)))))))))))))))))))))))))))))))))000)))))00000000000000))))0

O ranyyyyy :)))))))))))))))))))) dobre :)))))))))))))))))))))))))))))))

Posted
7 minut temu, Poker napisał:

jestem !!!!!

Super na boba. I kolor super. 

W końcu wiem jak wygląda uxmalek. Tak myślałam , że młodziutka kobieta o miłej facjacie :)

Co spojrzę na zdjęcia , to nowe spostrzeżenia mam. Na boba buźka wyraźniejsza i młodsza.

:))) dziękuje

Posted

W sumie to ten mój fryzjer jest super.

Klienci sobie na fotelach między sobą rozmawiają. Dzisiaj rysowaliśmy serduszka na szybie. Mnie się udało amorka. :)))

Pożyczyłam książki do czytania :))

no taki fryzjer jak z filmu :)

Posted
13 minut temu, uxmal napisał:

zapraszam do mojej fryzjerki :))))) nie pozwoli :))))

Lepiej nie. Jeszcze bym siebie nie poznał w lustrze;)

Posted
4 minuty temu, Radek napisał:

Lepiej nie. Jeszcze bym siebie nie poznał w lustrze;)

:D 
Jak po raz pierwszy oddałam ponad 35cm na peruki to po pierwsze wciąż z przerażeniem trzepałam głową, że jestem łysa, bo tak mi lekko ;) a po drugie ilekroć szłam przez korytarz to dostawałam mikrozawałów serca i z przerażenia się wzdrygałam, bo ktoś na mnie patrzył. Raz postawiłam cały dom na nogi, bo "ktoś nam się włamał!!!!" - a to tylko moje odbicie w lustrze :D NAPRAWDĘ nie poznawałam samej siebie.

Za drugim razem nadal było dziwnie, ale już mniejszy szok :) 

• Like 1
Posted
13 minut temu, uxmal napisał:

ona jeszcze sobie dowcipkuje... Myje mi głowę po farbie i...nagle O! wyszły różowe :)))))))))))))))

O rany :D nie ma ryzyka, nie ma zabawy. :D

• Upvote 1
Posted

Idę nakarmić z ręki Dolarka , bo sam już prawie nie je. A potem lulu.

Do jutra ! Może przez noc wysypisko się wysmrodzi i jutro nie będę potrzebowała maski .

• Like 1
Posted
2 minuty temu, Poker napisał:

Idę nakarmić z ręki Dolarka , bo sam już prawie nie je. A potem lulu.

Do jutra ! Może przez noc wysypisko się wysmrodzi i jutro nie będę potrzebowała maski .

Dobranoc..

Biedny Dolarek :(

Też idę spać.

Posted
6 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

ilekroć szłam przez korytarz to dostawałam mikrozawałów serca i z przerażenia się wzdrygałam, bo ktoś na mnie patrzył.

To już jestem zupełnie przekonany żeby fryzury nie zmieniać;) 

Posted

bryyyy

Całe szczęście ,że pada , bo smrodek na wysypisku będzie mniejszy no i zasadzone łąki podleje.  Ale z kolei spycharka może utknąć w błocie. Zrobię sobie dziś wolne.

Posted
38 minut temu, Poker napisał:

bryyyy

Całe szczęście ,że pada , bo smrodek na wysypisku będzie mniejszy no i zasadzone łąki podleje.  Ale z kolei spycharka może utknąć w błocie. Zrobię sobie dziś wolne.

O rzesz, zostawiłam łopatę...wsiąknie :)