rozi Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 1 minutę temu, uxmal napisał: żeby pożyczyć grabie? O! Tak. Tylko po to, bo pojęcia nie masz, co one wyczyniają. Prośki, nie grabie. Quote
Aska7 Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 5 minut temu, rozi napisał: O! Tak. Tylko po to, bo pojęcia nie masz, co one wyczyniają. Prośki, nie grabie. Co Ty taka narzekająca ? Wzięłaś to kochaj Quote
Aska7 Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 3 minuty temu, Aska7 napisał: Co Ty taka narzekająca ? Wzięłaś to kochaj Oczywiście prośki, nie grabie : ) Quote
uxmal Posted February 5, 2020 Author Posted February 5, 2020 1 minutę temu, rozi napisał: O! Tak. Tylko po to, bo pojęcia nie masz, co one wyczyniają. Prośki, nie grabie. Tak przypuszczałam właśnie... bo ostatni kadr z wydarzenia to był moment pożyczania grabi. Trzymaj się... Jestem z Tobą. Daj znać jak już się uspokoją... może je potrenuj? Idz na szkolenie z posłuszeństwa? Albo trenuj skupianie na sobie uwagi? A może kształtowanie, noseworking, Obi Orealyy? Albo behawiorystka pomoże?:( Trudny temat :( 1 Quote
Aska7 Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 9 minut temu, uxmal napisał: Tak przypuszczałam właśnie... bo ostatni kadr z wydarzenia to był moment pożyczania grabi. Trzymaj się... Jestem z Tobą. Daj znać jak już się uspokoją... może je potrenuj? Idz na szkolenie z posłuszeństwa? Albo trenuj skupianie na sobie uwagi? A może kształtowanie, noseworking, Obi Orealyy? Albo behawiorystka pomoże?:( Trudny temat :( Że cooo ? Quote
rozi Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 4 minuty temu, uxmal napisał: Daj znać jak już się uspokoją. To mnie z pół roku nie zobaczysz. Daj jeszcze jedne grabie. 1 Quote
Poker Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 16 minut temu, uxmal napisał: kurcze jest w systemie :((( jako obowiązkowe. Ukryję je, nie da się odinstalować.:( ukryj , zamiast skupić się na pracy , będę grać. Quote
uxmal Posted February 5, 2020 Author Posted February 5, 2020 7 minut temu, Poker napisał: ukryj , zamiast skupić się na pracy , będę grać. Zrobione ..> // if (etc/bin/sudoku or etc/bin/machjong) is not null then don't show else show ... enter 1 Quote
uxmal Posted February 5, 2020 Author Posted February 5, 2020 9 minut temu, rozi napisał: To mnie z pół roku nie zobaczysz. Daj jeszcze jedne grabie. OKI... daję grabie ps. chciałam zauważyć że masz trzy świnki ... Quote
uxmal Posted February 5, 2020 Author Posted February 5, 2020 10 minut temu, Aska7 napisał: Że cooo ? zła rada ?:( Quote
uxmal Posted February 5, 2020 Author Posted February 5, 2020 13 minut temu, Radek napisał: Jakiś numer konta można dostać? Si, już wysyłam Quote
elik Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 1 godzinę temu, uxmal napisał: ZMIENIAMY ŚWIAT NA LEPSZY :) Powiedziałabym NA NAJLEPSZY!!! 1 Quote
Radek Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 7 godzin temu, uxmal napisał: Si, już wysyłam Dziękuję bardzo:) Quote
Iv_ Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Ja prosiaczka poproszę, będzie mi chrumkał w domu ;))) 1 Quote
uxmal Posted February 6, 2020 Author Posted February 6, 2020 Dzień dobry..w ten piękny mglisty poranek. Temperatura plus 2, zachmurzenie duże umiarkowane. Stopień zasilania dziesiąty, gaz koksowniczy pierwszy. 1 Quote
uxmal Posted February 6, 2020 Author Posted February 6, 2020 28 minut temu, Iv_ napisał: Ja prosiaczka poproszę, będzie mi chrumkał w domu ;))) Dziękuję bardzo :)))) Uwalniam prosiaczka...!! Leć mały i wspaniały Tam gdzie zające biegały ale zawitaj do lv_ wspaniałej I pochrumkaj w uszko tej Małej. 2 Quote
uxmal Posted February 6, 2020 Author Posted February 6, 2020 1 godzinę temu, Aska7 napisał: Dzień dobry : ) Dzień dobry:) Quote
Iv_ Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 2 godziny temu, uxmal napisał: Dziękuję bardzo :)))) Uwalniam prosiaczka...!! Leć mały i wspaniały Tam gdzie zające biegały ale zawitaj do lv_ wspaniałej I pochrumkaj w uszko tej Małej. Łał poetka :))) Quote
Tyśka) Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Chyba wszyscy zajęci swoimi pupilami bo cisza zupełna... Quote
Recommended Posts