Jaaga Posted February 3, 2020 Author Posted February 3, 2020 22 minuty temu, Tola napisał: Jest pomyłka w książeczce, już TZ poprosił o nową Dziękuję :) Quote
Jaaga Posted February 4, 2020 Author Posted February 4, 2020 Dnia 2.02.2020 o 11:30, rozi napisał: Pokaż!!! To "największe" moje zaangażowanie w ostatnich dniach ;) 3 3 Quote
Tyśka) Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 4 minuty temu, uxmal napisał: ojeju co to za rasa? Yorkshire terier :) Quote
uxmal Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 1 minutę temu, Tyś(ka) napisał: Yorkshire terier :) Ojeju i im tak od urodzenia stoją uszy? Są śliczne Quote
Jaaga Posted February 5, 2020 Author Posted February 5, 2020 10 godzin temu, uxmal napisał: Ojeju i im tak od urodzenia stoją uszy? Są śliczne Czasem tak, zazwyczaj tym najmniejszym. Niekiedy trzeba się nieźle nagimnastykować, zeby niektórym uszy postawić. No i przeważnie rodzą się sporo wieksze, dlatego tym razem od porodu praktycznie koczuję w pokoju. Quote
seramarias Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Dnia Tuesday, February 04, 2020 o 13:52, Jaaga napisał: To "największe" moje zaangażowanie w ostatnich dniach ;) Tak zyrkam co to za nietypowo umaszczony myszoskoczek, dopiero przy drugim spojrzeniu wyszło mi, że to jednak piesek jest :) 1 Quote
Jaaga Posted February 7, 2020 Author Posted February 7, 2020 Dnia 1.02.2020 o 23:16, b-b napisał: Może mam jej zrobić też gdzieś ogłoszenie? Moge prosic o ogłoszenie? Tylko nie wiem, na jakie miasto. 3 Quote
b-b Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 18 minut temu, Jaaga napisał: Moge prosic o ogłoszenie? Tylko nie wiem, na jakie miasto. Cudna jest! Zrobiłam na Poznań. Niech trochę tam powisi i najwyżej zmienimy na Katowice o ile już tam nie ma. https://www.olx.pl/oferta/a-ja-czekam-wciaz-czekam-CID103-IDDyS5m.html Quote
Jaaga Posted February 7, 2020 Author Posted February 7, 2020 5 minut temu, b-b napisał: Cudna jest! Zrobiłam na Poznań. Niech trochę tam powisi i najwyżej zmienimy na Katowice o ile już tam nie ma. https://www.olx.pl/oferta/a-ja-czekam-wciaz-czekam-CID103-IDDyS5m.html Dziekuje bardzo. Poznań od nas jest bardzo daleko. Może bliżej Opole lub Katowice? Ma ogloszenia na Wrocław, Kraków i Warszawę. Dzis też poudostepnialam ja na FB. Quote
b-b Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 2 minuty temu, Jaaga napisał: Dziekuje bardzo. Poznań od nas jest bardzo daleko. Może bliżej Opole lub Katowice? Ma ogloszenia na Wrocław, Kraków i Warszawę. Dzis też poudostepnialam ja na FB. No to zmienię na Katowice. Quote
Tyśka) Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Jeżeli jednak znalazłaby domek w Poznaniu, oferuję swoją pomoc w wizycie pa. Freya kojarzy mi się z łajką zachodniosyberyjską, na wschodzie Polski łajki są bardzo popularne i powstają co rusz nowe pseudohodowle. Quote
seramarias Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Bardzo fotogeniczna sunia, urodzona modelka :) Quote
Jaaga Posted February 7, 2020 Author Posted February 7, 2020 1 godzinę temu, b-b napisał: No to zmienię na Katowice. Dziękuję, oby ogłoszenie przyniosło jej dom. 41 minut temu, seramarias napisał: Bardzo fotogeniczna sunia, urodzona modelka :) Tez tak mysle. Wychodzi prawie każde jej zdjęcie. 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Jeżeli jednak znalazłaby domek w Poznaniu, oferuję swoją pomoc w wizycie pa. Freya kojarzy mi się z łajką zachodniosyberyjską, na wschodzie Polski łajki są bardzo popularne i powstają co rusz nowe pseudohodowle. Rzeczywiście, bardzo podobna. Ma tak samo dostoją postawę i sylwetkę. 1 Quote
rozi Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 4 minuty temu, Jaaga napisał: Ma tak samo dostoją postawę i sylwetkę. Z takimi zdjęciami to ja proponuję ogłosić na Paryż. 1 Quote
Tola Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 6 godzin temu, rozi napisał: Z takimi zdjęciami to ja proponuję ogłosić na Paryż. Miałam napisać w podobnym stylu;) Zdjęcia fantastyczne, ale i modelka niezwykłej urody. Zaraz też podmienię zdjęcia w swoim ogłoszeniu, teraz już musi się udać! 1 Quote
Tyśka) Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 To prawda - Freya ma prześliczne zdjęcia :) Myślę, że teraz telefon to obowiązkowo MUSI zadzwonić. A jak jej relacje z innymi psami, już lepiej? Quote
Havanka Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Zdjęcia wymarzone do ogłoszeń. Nie mogłam się oprzeć i też wykorzystałam 3 z nich, zmieniłam rozmiar i wyróżniłam do 14.02. Ogłoszenie jest na Kraków. https://www.olx.pl/oferta/sliczna-i-mlodziutka-freya-w-typie-wilczaka-szuka-domu-CID103-IDDe2fw.html Quote
Jaaga Posted February 7, 2020 Author Posted February 7, 2020 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: To prawda - Freya ma prześliczne zdjęcia :) Myślę, że teraz telefon to obowiązkowo MUSI zadzwonić. A jak jej relacje z innymi psami, już lepiej? Tak, znacznie lepiej, choć za bardzo sie nie spoufala z nimi. Nie ma takiej więzi, jaka sie wytworzyła między pozostałymi psami, ale jest łagodnie, nie ma żadnych spięć. Tylko dalej ma słabość do malych białych psów. Tu relacje tylko pod kontrolą. 1 Quote
Jaaga Posted February 8, 2020 Author Posted February 8, 2020 Freya wyczuła nową słoninke do sikorek 2 Quote
Jaaga Posted February 9, 2020 Author Posted February 9, 2020 Na razie nadal cisza, a dziś Freya tak ładnie bawiła się z Kajem. Co prawda to oddarty kawałek koca ściągniętego ze sznura do suszenia, ale to juz sprawka Kaja i Bezy. 1 1 Quote
Jaaga Posted February 9, 2020 Author Posted February 9, 2020 Dnia 7.02.2020 o 12:21, rozi napisał: Z takimi zdjęciami to ja proponuję ogłosić na Paryż. Przypomniał mi się Twój wpis, jak dziś dostałam na fb zapytanie o nią z... Meksyku, czy jest dostepna do adopcji. Quote
rozi Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 5 minut temu, Jaaga napisał: Przypomniał mi się Twój wpis, jak dziś dostałam na fb zapytanie o nią z... Meksyku, czy jest dostepna do adopcji. :DDDDD Quote
Recommended Posts