Jump to content
Dogomania

Zakończony, rozliczony. 6 psich szczęściarzy, zaczyna nowe życie ! Pomóż im dojechać do Szafirki ! Do 15.01.20r, godz. 20.00

Recommended Posts

Posted
3 godziny temu, uxmal napisał:

Jeszcze nie koniec :)

Witaj Martusiu ! Jutro o tej porze zamknę bazarek. Jeszcze 24 godziny...

17 minut temu, Onaa napisał:

3977586_812a4.gif

Jakie piękne róże ! Dobry wieczór Oneeczko !

Posted

Dzień dobry ! Witam wszystkich sympatyków naszych szczęściarzy i życzę pięknego, wiosennego dnia ! U nas wiosna na całego !

Za 11 godzin bazarek zostanie już zamknięty. Jeszcze zapraszamy, bo pieniążki na psiaczki zbieramy !

Posted
1 godzinę temu, Havanka napisał:

Za 11 godzin bazarek zostanie już zamknięty. Jeszcze zapraszamy, bo pieniążki na psiaczki zbieramy !

To już nawet za 10 godzin. Kto może, niech pomoże. Psiaczki podziękują piękną metamorfozą  :)

• Upvote 1
Posted
2 godziny temu, Olena84 napisał:

Kto pomoże?

1 godzinę temu, Jolanta08 napisał:

Dzień dobry kawa6.jpg

1 godzinę temu, elik napisał:

To już nawet za 10 godzin. Kto może, niech pomoże. Psiaczki podziękują piękną metamorfozą  :)

Dzień dobry kochane dziewczyny ! Częstujcie sią pyszną kawusią Joli, bo już niedługo nie będzie takiej okazji !

Tak Elu, wkrótce psiaczki zmienią się nie do poznania i odnajdą swoje wymarzone domy ! I to właśnie będzie dla nas największą nagrodą !

Posted
1 godzinę temu, Nesiowata napisał:

To ja jeszcze raz zaproszę!

Witaj Danusiu ! Cieszę się, ze wciąż jesteś z nami ! Jeszcze tylko kilka godzin...

W dniu dzisiejszym konto bazarkowe wzbogaciło się o kolejne wpłaty od:

Uxmal, Mgog i Malti !  Bardzo Wam dziękuję !!!

Czekam jeszcze na 3 wpłaty...

• Like 1
Posted
4 godziny temu, Havanka napisał:

wkrótce psiaczki zmienią się nie do poznania i odnajdą swoje wymarzone domy ! I to właśnie będzie dla nas największą nagrodą !

To właśnie miałam na uwadze   :)

Posted

Właśnie wybiła godzina 20.00. Bazarek już zamknięty. Serdecznie dziękuję wszystkim za pomoc finansową, za wytrwałość w pokazywaniu bazarku, za świetne gagi obrazkowe i pyszną kawę. Dzięki Wam udało się zebrać pieniażki na transport i dodatkowo na mały "posag" dla każdego psiaczka, zaczynającego nowe życie !   Dziękuję, że zawsze można na Was liczyć !!!

Czekam jeszcze na 3 wpłaty...

Posted

Havanko, przelałem przed chwilą - dorzuciłem jeszcze miseczkę - mam nadzieję, że się nie gniewasz, że z takim opóźnieniem...

• Upvote 1
Posted
40 minut temu, b-d napisał:

Havanko, przelałem przed chwilą - dorzuciłem jeszcze miseczkę - mam nadzieję, że się nie gniewasz, że z takim opóźnieniem...

B-d,  nie ma jeszcze opóźnienia, bo bazarek dopiero się zakończył. Pięknie dziękuję za wpłatę, no i za dodatkową miseczkę karmy !

Pozdrawiam serdecznie !!!

• Like 1
Posted

Na koncie mam już wszystkie wpłaty ! Kochani, bardzo Wam dziękuję !  Zebraliśmy w sumie 634 zł. Dzięki temu, że nowe rodziny Jogiego i Nugata częściowo pokryły koszt transportu (sumie 190 zł), nam pozostało wpłacić juz tylko 300 zł.

634 zł - 300 zł transport = 334 zł

334 zł : 6 pasażerów = 56 zł

Każdy psiaczek jadący tym transportem do hoteliku, otrzyma na start 56 zł.

Za transport już zapłaciłam a wieczorem zrobię przelewy do skarbników poszczególnych psiaczków.

• Like 3
Posted
2 godziny temu, Havanka napisał:

Na koncie mam już wszystkie wpłaty ! Kochani, bardzo Wam dziękuję !  Zebraliśmy w sumie 634 zł. Dzięki temu, że nowe rodziny Jogiego i Nugata częściowo pokryły koszt transportu (sumie 190 zł), nam pozostało wpłacić juz tylko 300 zł.

634 zł - 300 zł transport = 334 zł

334 zł : 6 pasażerów = 56 zł

Każdy psiaczek jadący tym transportem do hoteliku, otrzyma na start 56 zł.

Za transport już zapłaciłam a wieczorem zrobię przelewy do skarbników poszczególnych psiaczków.

A uwzględniłaś wpłatę B-d?

Posted

Pieniążki już rozdysponowane, powinny być na kontach skarbników. Czekam na potwierdzenia.

Pisankę zdobyła MikAga ! Aguś, gratuluję i dziękuję ! Wysłałam już do Ciebie pw z prośbą o adres do wysyłki.

• Like 1