Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moli@  nie wiem jakim cudem to się stało składałam zamówienie , zaznaczyłam puszki z jagnięciną  ale jak przeszłam do płatności nie zauważyłam , że puszki w koszyku są  z drobiem i płatkami owsianymi. Niestety było już po płatności. Szybko wysłałam prośbę  o zamianę puszek ale dopiero dzisiaj odczytali jak już paczka była w drodze. Niestety zamawiałam wieczorem i nie mogłam załatwić sprawy telefonicznie a jak  mogłam dzwonić paczka  była  wysłana. 

Szaguś zje takie puszki ? 

Posted
Dnia 30.11.2020 o 20:25, mdk8 napisał:

Moli@  nie wiem jakim cudem to się stało składałam zamówienie , zaznaczyłam puszki z jagnięciną  ale jak przeszłam do płatności nie zauważyłam , że puszki w koszyku są  z drobiem i płatkami owsianymi. Niestety było już po płatności. Szybko wysłałam prośbę  o zamianę puszek ale dopiero dzisiaj odczytali jak już paczka była w drodze. Niestety zamawiałam wieczorem i nie mogłam załatwić sprawy telefonicznie a jak  mogłam dzwonić paczka  była  wysłana. 

Szaguś zje takie puszki ? 

Oczywiście że zje..., nie ma problemu.

Szagi wcina z apetytem, pilnuje miseczki nawet warknie na zbliżający się nieproszony nochal ,)

Posted

Na koncie mam wpłaty dla Szagusia:

02.12 .2020 :

100,-  elficzkowa XII + smaczki dla stada 

20,-  Anula XII

40,-  ciocia Marzenka  XII

Dziękuję :)

Posted
19 minut temu, Tyśka) napisał:

Jak się Szaguś miewa? :)

Szaguś w dobrej formie oczywiście na ile pozwalają biedne nóżki i te cholerne zmiany zwyrodnieniowe kręgosłupa. 

Po ogrodzie dzielnie tupta..., nawet "biegnie" za koleżeństwem oszczekać koty za ogrodzeniem ,) 

O swoje potrafi się upomnieć..., je bez problemów - potrafi wciągnąć ,), lubi pobyczyć się na kolanach, poleżeć przy pańci ,)

Prawdziwy pies :)

9792e7b89f1bc8b9med.jpg

• Like 2
Posted

Jak ten czas leci :(

Dla Szagusia standardowo puchy

Rocco senior - Jagnięcina z prosem - 36,80zł

Je z apetytem, kupki ładne nic nie będziemy zmieniać.

Przydałyby się witaminy na skórę i sierść. Dziadunio kładzie się tylko na jednym boczku (przez uraz i zmiany zwyrodnieniowe kręgosłupa) - słabsza sierść.

TYMOFARM Gammolen 150 kapsułek | Sklep zoologiczny ZooArt.

Dla stada - za dwa miesiące( grudzień i styczeń)

15 + 3 kg gratis! Brit Premium by Nature Adult I tanio w zooplus

Brit Premium by Nature Adult M - 114,80zł

988421.1

Jagnięcina z prosem - 36,80zł

Posted

Przyjechały dziś puchy dla Szagusia 6 x 800g Rocco senior

Worek 15 kg suchej karmy Brit + puchy Rocco senior 6 x 800g - dla stada za 2 miesiące (grudzień, styczeń) opieki nad Szagusiem + gryzaki w gratisie

Dziękuję :)

27a6badf40d53004med.jpg