b-b Posted November 4, 2019 Author Posted November 4, 2019 23 godziny temu, Nesiowata napisał: 3 i 8 poproszę Bardzo dziękuję!:)) 21 godzin temu, anica napisał: Witaj Aniu:) 18 godzin temu, Figunia napisał: Niech się wszystko sprzeda!:) :D Prorocze słowa? Niestety nie wierzę w takie cuda ;) Jeśli nawet część to i tak będzie dobrze:) 18 godzin temu, Nesiowata napisał: Amen. !:) 12 godzin temu, Onaa napisał: B-b ślicznie dziękuję za bazarek dla Misi :) . Nie ma za co :) Quote
b-b Posted November 5, 2019 Author Posted November 5, 2019 10 godzin temu, anica napisał: Dzieńdoberek :) 6 godzin temu, elik napisał: Chociaż podrzucę :) 32 minuty temu, Onaa napisał: Serdecznie zapraszamy. Cały czas ja i Dziewczyny zapraszamy :)) Przyszła wpłata od: Magdarynka 25zł Bardzo dziękujemy:) Quote
b-b Posted November 6, 2019 Author Posted November 6, 2019 13 godzin temu, agasz napisał: Poporoszę nr 83 12 godzin temu, agasz napisał: I jeszcze nr 75 i 82 Pięknie dziękuję za zakupy! :) 12 godzin temu, anica napisał: Dzień dobry :) Witaj Anulko:) Kochani cały czas zapraszam chociaż mnie nie ma :)) Niestety dłużej siedzę w pracy a i po powrocie w domu mam co robić wiec mimo ,że chciałabym to nie mam kiedy tu wpadać :(( Quote
b-b Posted November 7, 2019 Author Posted November 7, 2019 21 godzin temu, agat21 napisał: 27, 30 i 38 poproszę Ślicznie dziękuję! :D 1 godzinę temu, Aldrumka napisał: czynne, zapraszamy Czynne ,czynne tylko sprzedawca bywa z doskoku :)) Quote
b-b Posted November 8, 2019 Author Posted November 8, 2019 14 godzin temu, Onaa napisał: Zapraszamy :). 9 godzin temu, Onaa napisał: I znowu podrzucę. Dziękuję :)) A ja znowu zaproszę :) Quote
b-b Posted November 9, 2019 Author Posted November 9, 2019 10 godzin temu, rozi napisał: Podnoszę... Dziękuję!:) I znowu po długiej przerwie podrzucę. Może jednak ktoś jeszcze do nas na zakupy zawita:) Quote
Onaa Posted November 10, 2019 Posted November 10, 2019 Podrzucę nocą. A pieniążki się przydadzą bardzo bo Misia musi jeszcze dojechać do swojego nowego domku wiele kilometrów. Quote
b-b Posted November 11, 2019 Author Posted November 11, 2019 18 godzin temu, Onaa napisał: Podrzucę nocą. A pieniążki się przydadzą bardzo bo Misia musi jeszcze dojechać do swojego nowego domku wiele kilometrów. Więc tym bardziej ciągle zapraszamy! :) Quote
b-b Posted November 12, 2019 Author Posted November 12, 2019 Zapraszam nawet nocną porą na zakupy bo cały czas otwarte! Quote
TZmestudio Posted November 13, 2019 Posted November 13, 2019 A czy króliczek do spania numer 4 jest rozciągliwy? Tak do 186cm wzrostu na czterdziestoparolatka? :-D Wziąłbym wtedy od razu do spania :) Quote
b-b Posted November 13, 2019 Author Posted November 13, 2019 12 minut temu, TZmestudio napisał: A czy króliczek do spania numer 4 jest rozciągliwy? Tak do 186cm wzrostu na czterdziestoparolatka? :-D Wziąłbym wtedy od razu do spania :) Niestety się nie naciąga :D Nie ma jak się uśmiać od rana ;)) Zapraszamy! Quote
Recommended Posts