Ewa Marta Posted June 30, 2021 Author Posted June 30, 2021 Ufff!!! Uratowane:) Dzięki wpłacie od Rafała i Małgosi 150 zł uda nam się zamknąć miesiąc bez minusa u Fidulka:) Bardzo dziękujemy za wsparcie! Quote
Ewa Marta Posted July 5, 2021 Author Posted July 5, 2021 Opłaciłam pobyt Bonuska i Fido w czerwcu. Rachunek 607/21. Quote
Ewa Marta Posted July 5, 2021 Author Posted July 5, 2021 Dziękujemy z całego serca Nesiowatej za wpłatę 10 zł dla Fidusia:) Quote
Ellig Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 7 godzin temu, Ewa Marta napisał: Dziękujemy z całego serca Nesiowatej za wpłatę 10 zł dla Fidusia:) Quote
Nadziejka Posted July 16, 2021 Posted July 16, 2021 Fiduniowi mnostwo tulinek i wszelkie pozdrowionka Quote
Ewa Marta Posted July 19, 2021 Author Posted July 19, 2021 Dziękujemy stokrotnie Agnieszce znajomej elik za wpłatę dla Fidusia 40 zł:) Quote
Ellig Posted July 19, 2021 Posted July 19, 2021 16 minut temu, Ewa Marta napisał: Dziękujemy stokrotnie Agnieszce znajomej elik za wpłatę dla Fidusia 40 zł:) Quote
Nadziejka Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 Lukuni i Fiduniowi Wyczarowany ksiazka,notes,serduszka podkladki roznosci..Zajrzyj Dobraduszko 31.07! Quote
kikou Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 Fiduś to u nas najbardziej niezgłębiona osobowość, z jednej strony, mały nieporadny tuptuś, który potrzebował roku zeby się nauczyć przechodzenia przez klapkę dla piesków. Nie ma "wstecznego biegu" ;) jak dojdzie czasem do ściany to popiskuje żeby go uratować bo nie wie jak się wycofać. 😜 Ale z drugiej na strony to nielada rozrabiak nieustraszony, potrafi zaczepić i powalić na łopatki nielubianego przez siebie kolegę, 2-3x wiekszego od siebie. Np Tima. Na szczęście kąsa niegroźnie, ząbków niewiele i tępe. Zdrówko dopisuje. (A buzieczke to on ma takiej dużej myszki) 6 Quote
Nadziejka Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 12 godzin temu, kikou napisał: Fiduś to u nas najbardziej niezgłębiona osobowość, z jednej strony, mały nieporadny tuptuś, który potrzebował roku zeby się nauczyć przechodzenia przez klapkę dla piesków. Nie ma "wstecznego biegu" ;) jak dojdzie czasem do ściany to popiskuje żeby go uratować bo nie wie jak się wycofać. 😜 Ale z drugiej na strony to nielada rozrabiak nieustraszony, potrafi zaczepić i powalić na łopatki nielubianego przez siebie kolegę, 2-3x wiekszego od siebie. Np Tima. Na szczęście kąsa niegroźnie, ząbków niewiele i tępe. Zdrówko dopisuje. (A buzieczke to on ma takiej dużej myszki) 11 godzin temu, kikou napisał: https://youtu.be/PAmk6ctyXS8 Quote
Ewa Marta Posted August 2, 2021 Author Posted August 2, 2021 Dnia 1.08.2021 o 10:11, kikou napisał: Fiduś to u nas najbardziej niezgłębiona osobowość, z jednej strony, mały nieporadny tuptuś, który potrzebował roku zeby się nauczyć przechodzenia przez klapkę dla piesków. Nie ma "wstecznego biegu" ;) jak dojdzie czasem do ściany to popiskuje żeby go uratować bo nie wie jak się wycofać. 😜 Ale z drugiej na strony to nielada rozrabiak nieustraszony, potrafi zaczepić i powalić na łopatki nielubianego przez siebie kolegę, 2-3x wiekszego od siebie. Np Tima. Na szczęście kąsa niegroźnie, ząbków niewiele i tępe. Zdrówko dopisuje. (A buzieczke to on ma takiej dużej myszki) Dziarski z niego staruszeczek. Widać, że mu dobrze na świecie:) Bardzo dziękujemy za piękne zdjęcia i filmik:) Quote
Nadziejka Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 Dzis z zakonczonego bazareczku dla Fidunia i Lukuni 42 zl z gr dla cudnego kasztaneczka poslalam Quote
Ewa Marta Posted August 3, 2021 Author Posted August 3, 2021 Opłaciłam dzisiaj pobyt Fidusia w lipcu w hoteliku. Rachunek 617/21. Kwota 290 zł. Nadziejko, jeszcze nie ma wpłaty w banku, ale pewnie po godzinie 10 dojdzie i od razu dam znać:) Quote
Ewa Marta Posted August 3, 2021 Author Posted August 3, 2021 22 godziny temu, Nadziejka napisał: Dzis z zakonczonego bazareczku dla Fidunia i Lukuni 42 zl z gr dla cudnego kasztaneczka poslalam Nadziejko, Kobieto o złotym sercu, bardzo dziękujemy za wpłatę 42,40 zł z bazarku dla Fidusia:) Quote
teresaa118 Posted August 3, 2021 Posted August 3, 2021 Zapisuje watek, staruszki rozczulaja mnie. Wlasnie wyprawilam swojej Kirze pogrzeb, rak. Maz walczyl do ostatniej chwili, to byla jego ulubienica 1 Quote
Tyśka) Posted August 3, 2021 Posted August 3, 2021 14 minut temu, teresaa118 napisał: Wlasnie wyprawilam swojej Kirze pogrzeb, rak. Maz walczyl do ostatniej chwili, to byla jego ulubienica Bardzo mi przykro:( Trzymajcie się. Quote
Ellig Posted August 3, 2021 Posted August 3, 2021 3 godziny temu, Ewa Marta napisał: Nadziejko, Kobieto o złotym sercu, bardzo dziękujemy za wpłatę 42,40 zł z bazarku dla Fidusia:) 1 godzinę temu, teresaa118 napisał: Zapisuje watek, staruszki rozczulaja mnie. Wlasnie wyprawilam swojej Kirze pogrzeb, rak. Maz walczyl do ostatniej chwili, to byla jego ulubienica Bardzo smutna wiadomość... 1 godzinę temu, Tyśka) napisał: Bardzo mi przykro:( Trzymajcie się. Quote
elik Posted August 3, 2021 Posted August 3, 2021 2 godziny temu, teresaa118 napisał: Zapisuje watek, staruszki rozczulaja mnie. Wlasnie wyprawilam swojej Kirze pogrzeb, rak. Maz walczyl do ostatniej chwili, to byla jego ulubienica Współczuję serdecznie. Czuję Wasz ból, tym mocniej, że nie tak dawno przeżywałam podobną tragedię 😞 Quote
Ewa Marta Posted August 3, 2021 Author Posted August 3, 2021 3 godziny temu, teresaa118 napisał: Zapisuje watek, staruszki rozczulaja mnie. Wlasnie wyprawilam swojej Kirze pogrzeb, rak. Maz walczyl do ostatniej chwili, to byla jego ulubienica Wiem co czujecie. 17 kwietnia pożegnałam moją Barsiczkę. Zostań z nami, miło jest wiedzieć, że taki staruszek jeszcze kogoś rozczula:) Quote
elik Posted August 4, 2021 Posted August 4, 2021 Zgodnie z sugestią Tyśka), darczyńcy Promyczka, którego adoptowała Moli@, zadecydowali, że majątek w kwocie 209,53 zł, jaki pozostał Promyczkowi, przekazują dla Fidusia. Wczoraj przelałam taką kwotę na konto Ewuni, na które przelewam deklaracje od mojej Agnieszki. Ewuniu, gdy ta kwota pojawi się na koncie, bardzo proszę o potwierdzenie jej otrzymania na wątku Promyczka. Dziękuję 🙂 Quote
Ewa Marta Posted August 4, 2021 Author Posted August 4, 2021 57 minut temu, elik napisał: Zgodnie z sugestią Tyśka), darczyńcy Promyczka, którego adoptowała Moli@, zadecydowali, że majątek w kwocie 209,53 zł, jaki pozostał Promyczkowi, przekazują dla Fidusia. Wczoraj przelałam taką kwotę na konto Ewuni, na które przelewam deklaracje od mojej Agnieszki. Ewuniu, gdy ta kwota pojawi się na koncie, bardzo proszę o potwierdzenie jej otrzymania na wątku Promyczka. Dziękuję 🙂 Kochana Elu, właśnie potwierdziłam i z całego serca dziękuję Tyśce, Tobie i darczyńcom za taki prezent. Pieniądze są już na koncie Fidusia i w jego rozliczeniach:) Quote
elik Posted August 4, 2021 Posted August 4, 2021 3 godziny temu, Ewa Marta napisał: Kochana Elu, właśnie potwierdziłam i z całego serca dziękuję Tyśce, Tobie i darczyńcom za taki prezent. Pieniądze są już na koncie Fidusia i w jego rozliczeniach:) Bardzo się cieszę i dziękuję za potwierdzenie Ewuniu. 1 Quote
Recommended Posts