Poker Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 Rewelacyjnie się bawią. Roniś dołączył do dziewczynek i widać że zgodnie próbują zabić pluszaka. Może wkleić jakiś filmik z Usią do ogłoszenia? 1 Quote
Ellig Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 8 godzin temu, Poker napisał: Rewelacyjnie się bawią. Roniś dołączył do dziewczynek i widać że zgodnie próbują zabić pluszaka. Może wkleić jakiś filmik z Usią do ogłoszenia? linki do filmów są wklejone do ogłoszeń. Quote
Ewa Marta Posted October 12, 2019 Author Posted October 12, 2019 Zapraszamy do naszego nowego podopiecznego: https://www.dogomania.com/forum/topic/350685-stary-rudy-zaniedbany-mały-piesuś-do-tego-w-schronisku-coś-w-jego-życiu-trzeba-zmienić-na-początek-zabieramy-go-do-hotelu/ Quote
Figunia Posted October 18, 2019 Posted October 18, 2019 Przyszłam nacieszyć oczy szczęśliwa, niezwykłej urody suczynką :) Quote
Ellig Posted October 19, 2019 Posted October 19, 2019 Niestety nikt nie dzwoni z ogłoszeń Usi... Quote
Ewa Marta Posted October 21, 2019 Author Posted October 21, 2019 To niesamowite, ale nie było ani jednego telefonu:( Quote
Ewa Marta Posted October 21, 2019 Author Posted October 21, 2019 Takie piękne zdjęcia dostałam dzisiaj. Eluś, może warto podmienić w ogłoszeniach? 1 1 Quote
Ellig Posted October 21, 2019 Posted October 21, 2019 34 minuty temu, Ewa Marta napisał: Takie piękne zdjęcia dostałam dzisiaj. Eluś, może warto podmienić w ogłoszeniach? Już podmieniłam. 1 Quote
Figunia Posted October 22, 2019 Posted October 22, 2019 Zgadzam się. Śliczna jest! Ta cisza w telefonie to przed ...ich nawałem. Jak się rozdzwonią, to bedzie problem z wyborem tego "naj" domku :) 1 Quote
Poker Posted October 22, 2019 Posted October 22, 2019 Dnia 21.10.2019 o 14:06, Ellig napisał: To zdjęcie nadaje sie rewelacyjnie na wiodące z podpisem , że rozmarzona sunia czeka na cudowny domek. 1 1 Quote
Ewa Marta Posted October 23, 2019 Author Posted October 23, 2019 Wykrakałam... Zadzwoniła wczoraj Pani, ale po krótkiej rozmowie zwolniła mnie z wyartykułowania odmowy, bo sama zrezygnowała. Jak powiedziała "skutecznie ją zniechęciłam" Pani od dawna na emeryturze, mieszka sama, ma kota (a Usia za kotami gania niestety). Ma ogródek i prawdopodobnie Usia na spacery chodziłaby rzadko albo wcale. Namawialam Panią, żeby wzięła starszą sunię, a nie takiego energicznego młodziaka, który jak sie nudzi, to potrafi pogryźć poduszki. No i Pani zrezygnowala z Usi. Czekamy dalej. 1 1 Quote
Gabi79 Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 26 minut temu, Ewa Marta napisał: Wykrakałam... Zadzwoniła wczoraj Pani, ale po krótkiej rozmowie zwolniła mnie z wyartykułowania odmowy, bo sama zrezygnowała. Jak powiedziała "skutecznie ją zniechęciłam" Pani od dawna na emeryturze, mieszka sama, ma kota (a Usia za kotami gania niestety). Ma ogródek i prawdopodobnie Usia na spacery chodziłaby rzadko albo wcale. Namawialam Panią, żeby wzięła starszą sunię, a nie takiego energicznego młodziaka, który jak sie nudzi, to potrafi pogryźć poduszki. No i Pani zrezygnowala z Usi. Czekamy dalej. Ludzie czasem są pozbawieni mózgu (przepraszam, zdenerwowałam się). Pani w wieku 60+ chce młodziutką sunię, bo pewnie jej zdaniem kilkuletnie pieski są "do niczego". A u mnie w pracy koleżanka właśnie szuka psa niby rasowego (do 2 tyś.). Ręce opadają. Czekamy na TEN WŁAŚCIWY telefon!!! Quote
Ewa Marta Posted October 23, 2019 Author Posted October 23, 2019 22 minuty temu, Gabi79 napisał: Ludzie czasem są pozbawieni mózgu (przepraszam, zdenerwowałam się). Pani w wieku 60+ chce młodziutką sunię, bo pewnie jej zdaniem kilkuletnie pieski są "do niczego". A u mnie w pracy koleżanka właśnie szuka psa niby rasowego (do 2 tyś.). Ręce opadają. Czekamy na TEN WŁAŚCIWY telefon!!! Pani jest raczej pod 70-tę, nie chciała podać wieku, ale powiedziała, że od dawna na emeryturze. Kiedy powiedziałam, że Uszka jest mała i może żyć kilkanaście lat, powiedziała, że ona też. Quote
Poker Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 Biorąc całokształt sytuacji, pani nie nadawała się na dom dla Usi. I nie mam tu na myśli tylko wieku. Na pewno wkrótce zadzwoni TEN domek. Usia jest niepowtarzalna. 2 1 Quote
Tyśka) Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 Rozczulająca Usia - polski podengo znajdzie swój domek, wierzę w to. Pierwszy telefon to zwiastuje :) Trzymam kciuki. 1 Quote
Tola Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 Dnia 23.10.2019 o 12:23, Poker napisał: Biorąc całokształt sytuacji, pani nie nadawała się na dom dla Usi. I nie mam tu na myśli tylko wieku. Na pewno wkrótce zadzwoni TEN domek. Usia jest niepowtarzalna. Cudna i niepowtarzalna. I domek też taki musi być:) 1 1 Quote
b-b Posted October 26, 2019 Posted October 26, 2019 Tak to niestety jest ,że albo tez pierwszy okazuje się właśnie ?TYM albo czeka się i czeka tracąc powoli nadzieję na normalny telefon :) Zadzwoni. Jestem tego pewna :))) Quote
Ewa Marta Posted October 26, 2019 Author Posted October 26, 2019 Też jestem pewna, że zadzwoni:) Trzeba tylko uzbroić się w cierpliwość:) Quote
Poker Posted October 26, 2019 Posted October 26, 2019 20 godzin temu, Ewa Marta napisał: Też jestem pewna, że zadzwoni:) Trzeba tylko uzbroić się w cierpliwość:) To się uzbrajamy, ja w cukrową watę na patyku :) 1 Quote
Ewa Marta Posted November 1, 2019 Author Posted November 1, 2019 Nadszedł czas rozliczeń. W październiku Usia kosztowała 478 zl. Złożył się na to pobyt w hoteliku, wizyta u weta i leczenie przeziębienia, zakup tabletek zapobiegających jedzeniu kup, bo Usia kupy zjadała nagminnie. Zanim zdążyłam się zestresować skąd wezmę kasę, Usia dostała 250 zl od swoich dobrych Aniołów Małgosi i Rafała. Z całego serca za to dziękujemy!!! 1 Quote
Recommended Posts