Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rewelacyjnie się bawią. Roniś dołączył do dziewczynek i widać że zgodnie próbują zabić pluszaka. Może wkleić jakiś filmik z Usią do ogłoszenia?

• Like 1
Posted
8 godzin temu, Poker napisał:

Rewelacyjnie się bawią. Roniś dołączył do dziewczynek i widać że zgodnie próbują zabić pluszaka. Może wkleić jakiś filmik z Usią do ogłoszenia?

linki do filmów są wklejone do ogłoszeń.

Posted
34 minuty temu, Ewa Marta napisał:

Takie piękne zdjęcia dostałam dzisiaj. Eluś, może warto podmienić w ogłoszeniach?

39aa3c2509b31a6amed.jpg

0f1a8a3552b26619med.jpg

ac956d66cc9b4bedmed.jpg

Już podmieniłam.

• Like 1
Posted
Dnia 21.10.2019 o 14:06, Ellig napisał:

72851036_783895365400995_395370512898850

To zdjęcie nadaje sie rewelacyjnie na wiodące z podpisem , że  rozmarzona sunia czeka  na  cudowny domek.

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

Wykrakałam... Zadzwoniła wczoraj Pani, ale po krótkiej rozmowie zwolniła mnie z wyartykułowania odmowy, bo sama zrezygnowała. Jak powiedziała "skutecznie ją zniechęciłam"

Pani od dawna na emeryturze, mieszka sama, ma kota (a Usia za kotami gania niestety). Ma ogródek i prawdopodobnie Usia na spacery chodziłaby rzadko albo wcale. Namawialam Panią, żeby wzięła starszą sunię, a nie takiego energicznego młodziaka, który jak sie nudzi, to potrafi pogryźć poduszki. No i Pani zrezygnowala z Usi. Czekamy dalej.

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
26 minut temu, Ewa Marta napisał:

Wykrakałam... Zadzwoniła wczoraj Pani, ale po krótkiej rozmowie zwolniła mnie z wyartykułowania odmowy, bo sama zrezygnowała. Jak powiedziała "skutecznie ją zniechęciłam"

Pani od dawna na emeryturze, mieszka sama, ma kota (a Usia za kotami gania niestety). Ma ogródek i prawdopodobnie Usia na spacery chodziłaby rzadko albo wcale. Namawialam Panią, żeby wzięła starszą sunię, a nie takiego energicznego młodziaka, który jak sie nudzi, to potrafi pogryźć poduszki. No i Pani zrezygnowala z Usi. Czekamy dalej.

Ludzie czasem są pozbawieni mózgu (przepraszam, zdenerwowałam się).

Pani w wieku 60+ chce młodziutką sunię, bo pewnie jej zdaniem kilkuletnie pieski są "do niczego".

A u mnie w pracy koleżanka właśnie szuka psa niby rasowego  (do 2 tyś.).

Ręce opadają.

Czekamy na TEN WŁAŚCIWY telefon!!!

Posted
22 minuty temu, Gabi79 napisał:

Ludzie czasem są pozbawieni mózgu (przepraszam, zdenerwowałam się).

Pani w wieku 60+ chce młodziutką sunię, bo pewnie jej zdaniem kilkuletnie pieski są "do niczego".

A u mnie w pracy koleżanka właśnie szuka psa niby rasowego  (do 2 tyś.).

Ręce opadają.

Czekamy na TEN WŁAŚCIWY telefon!!!

Pani jest raczej pod 70-tę, nie chciała podać wieku, ale powiedziała, że od dawna na emeryturze. Kiedy powiedziałam, że Uszka jest mała i może żyć kilkanaście lat, powiedziała, że ona też. 

Posted

Biorąc całokształt sytuacji, pani nie nadawała się na dom dla Usi. I nie mam tu na myśli tylko wieku.

Na pewno wkrótce zadzwoni TEN domek. Usia jest niepowtarzalna.

• Like 2
  • Upvote 1
Posted
Dnia 23.10.2019 o 12:23, Poker napisał:

Biorąc całokształt sytuacji, pani nie nadawała się na dom dla Usi. I nie mam tu na myśli tylko wieku.

Na pewno wkrótce zadzwoni TEN domek. Usia jest niepowtarzalna.

Cudna i niepowtarzalna. I domek też taki musi być:)

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

Tak to niestety jest ,że albo tez pierwszy okazuje się właśnie ?TYM albo czeka się i czeka tracąc powoli nadzieję na normalny telefon :)

Zadzwoni. Jestem tego pewna :)))

Posted
20 godzin temu, Ewa Marta napisał:

Też jestem pewna, że zadzwoni:) Trzeba tylko uzbroić się w cierpliwość:)

To się  uzbrajamy,  ja  w cukrową watę na patyku :)

• Like 1
Posted

Nadszedł czas rozliczeń. W październiku Usia kosztowała 478 zl. Złożył się na to pobyt w hoteliku, wizyta u weta i leczenie przeziębienia, zakup tabletek zapobiegających jedzeniu kup, bo Usia kupy zjadała nagminnie. 

Zanim zdążyłam się zestresować skąd wezmę kasę, Usia dostała 250 zl od swoich dobrych Aniołów Małgosi i Rafała. Z całego serca za to dziękujemy!!!

• Like 1