jankamałpa Posted August 28, 2019 Posted August 28, 2019 2 godziny temu, malagos napisał: Nie miałam dziś wieści o Szysi. Nie dopytuję, czekam. Zabraliśmy do naszego kojca kolejną tymczasowiczkę - Tajgę. Trzeba zmienić tytuł wątku na: "Mamy nową tymczasowiczkę Tajgę :) 1 Quote
malagos Posted August 29, 2019 Author Posted August 29, 2019 Pani Marta dziś rano: Kora załatwia wszystko co trzeba na trawce! :) Nawet bryka i podskakuje na spacerkach :) Ale też zaczyna piszczeć, gdy państwo wychodzą. No, jeszcze trochę pracy przed tą cudną rodzinką.... 1 Quote
mari23 Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 Dnia 28.08.2019 o 20:19, malagos napisał: Nie miałam dziś wieści o Szysi. Nie dopytuję, czekam. Zabraliśmy do naszego kojca kolejną tymczasowiczkę - Tajgę. Skoro miejsce już zajęte, wieści mogą być tylko dobre :) tego życzę i serdecznie pozdrawiam! 1 Quote
malagos Posted September 8, 2019 Author Posted September 8, 2019 Dawno nas tu nie było, a są dobre wieści! Szysia pojechała do domku na Tarchomin. Wczoraj była na sterylizacji u naszej dr Magdy i od razu wróciła "do siebie". Jest przeuroczym, grzecznym, cichutkim psem :) Tajga też ma wybrany już dom - niedaleko nas, u miłej pani, znajomej od dawna. Jest jeszcze u nas, bo po sterylizacji ( w piątek, tez u Magdy) - okazało się, ze była w ciąży, aż 8 płodów około 3-tygodniowych.... Od jakiegoś czasu, jak mówią na wsi, od 3 miesięcy, ludzie próbują złapać małego dzikusa. Jak się uda, to trafi do nas. 2 1 Quote
Poker Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Dobre wiadomości. Biedna Tajga, co by było z nią, gdyby nie znalazła się u Was. Strach się bać. 1 Quote
mari23 Posted October 5, 2019 Posted October 5, 2019 Dnia 8.09.2019 o 14:23, Poker napisał: Dobre wiadomości. Biedna Tajga, co by było z nią, gdyby nie znalazła się u Was. Strach się bać. to prawda :) zaglądam po przerwie spowodowanej chorobą, cieszę sie z dobrych wieści i pozdrawiam serdecznie! Quote
Tyśka) Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 I ja zaglądam po przerwie :) Działacie expressowo. Quote
Recommended Posts