Gabi79 Posted September 28, 2019 Author Posted September 28, 2019 22 minuty temu, ania75 napisał: Tyle złego w maleńkim ciałku... Niestety Aniu, oby udało się tym razem zwalczyć te świństwa. W środę Gacunio ma wizytę u kardiologa, ale przyszło mi do głowy, iż może te szmery w serduszku są spowodowane obecnością pasożytów 1 Quote
Jolanta08 Posted September 29, 2019 Posted September 29, 2019 Biedactwo malutkie ,przesyłam Wam dużo ciepłych myśli ,niech ten zły czas jak najszybciej dobiegnie do końca. Gacuś pewnie bardzo przeżywa każdą wizytę u weta , to dla niego musi być dodatkowa trauma. Oby jak najszybciej zaczął cieszyć się pełnią życia ,bez wizyt u weta. Przytulam Was mocno, miłej niedzieli. Quote
Gabi79 Posted September 29, 2019 Author Posted September 29, 2019 2 minuty temu, Jolanta08 napisał: Biedactwo malutkie ,przesyłam Wam dużo ciepłych myśli ,niech ten zły czas jak najszybciej dobiegnie do końca. Gacuś pewnie bardzo przeżywa każdą wizytę u weta , to dla niego musi być dodatkowa trauma. Oby jak najszybciej zaczął cieszyć się pełnią życia ,bez wizyt u weta. Przytulam Was mocno, miłej niedzieli. Dziękuję Jolu, jesteś kochana!!! Oby jak najszybciej sprowadzili te leki. Miłej niedzieli!!! Quote
Tyśka) Posted September 30, 2019 Posted September 30, 2019 A niech to szlag :( Myślałam, że już zmierza ku dobremu :( Straszne paszkudztwa dopadły Gacunia... Głaski zostawiam dla zwierzyńca i pozdrowiania dla ich wspaniałej Opiekunki :) 1 Quote
Gabi79 Posted September 30, 2019 Author Posted September 30, 2019 4 godziny temu, Tyś(ka) napisał: A niech to szlag :( Myślałam, że już zmierza ku dobremu :( Straszne paszkudztwa dopadły Gacunia... Głaski zostawiam dla zwierzyńca i pozdrowiania dla ich wspaniałej Opiekunki :) Dziękuję Tysiu!!! Ja też miałam nadzieję, że problem zażegnany, a tu kumulacja paskudztwa. W drodze z pracy weszłam do lecznicy, zapytać wetki, czy problemy z serduszkiem mogą mieć związek z pasożytami. Ponoć nie. Leki będą jutro, a w środę idziemy do kardiologa ( obym tylko nie miała problemu z dostaniem urlopu). Quote
Gabi79 Posted October 2, 2019 Author Posted October 2, 2019 Wczoraj odebrałam tabletki Aniprazol na 5 dni, potem będzie kuracja kolejnymi tabletkami. Koszt 84,- kupiłam też probiotyk. Dziś byliśmy u kardiologa. Jak zawsze byla panika siku i kupa ze strachu. Chociaż muszę przyznać, że z każdą wizytą Gacuś jest coraz bardziej dzielny. Nie ma zaleconych innych lekow, oprócz Cardisure, które już bierze. p. doktor stwierdziła niedomykalność zastawki. Po badaniu serduszka jeszcze wetka zbadała Gacunia, bo dzisiaj rano kaszlał. Dostał lek w zastrzyku i 2 porcje zawiesiny na jutro i pojutrze. Może to być kaszel kenelowy. Kupiłam też kolejny listek Cardisure Ogólnie dzisiejsza wizyta mocno uszczupliła gacusiowe finanse, ale najważniejsze, że z serduszkiem to nie jest jakaś poważna sprawa 1 Quote
Jolanta08 Posted October 5, 2019 Posted October 5, 2019 Mimo paskudnej pogody życzę udanego dnia a gromadkę przytulam mocno. Quote
Gabi79 Posted October 5, 2019 Author Posted October 5, 2019 24 minuty temu, Jolanta08 napisał: Mimo paskudnej pogody życzę udanego dnia a gromadkę przytulam mocno. Dziękuję Jolu, bardzo się cieszę, że regularnie zaglądasz do Gacunia. U nas pada deszcz, więc psiaki wyszły na spacer z musu. Quote
Gabi79 Posted October 5, 2019 Author Posted October 5, 2019 Znowu nie da się wstawić zdjęć, a chciałam wstawić paragony. Jeszcze kilka dni temu Gacuś znów robił wodniste kupki, to pewnie przez lamblidę i spółkę, dzisiaj już jest lepiej. Quote
Tyśka) Posted October 5, 2019 Posted October 5, 2019 Od jakiegoś czasu można wstawiać zdjęcia jedynie przez serwer zewnętrzny. Zaglądam do Gacusia regularnie i cieszę się, że jest zaopiekowany. Trzymam kciuki za jego zdrówko. Quote
Gabi79 Posted October 5, 2019 Author Posted October 5, 2019 9 minut temu, Tyś(ka) napisał: Od jakiegoś czasu można wstawiać zdjęcia jedynie przez serwer zewnętrzny. Zaglądam do Gacusia regularnie i cieszę się, że jest zaopiekowany. Trzymam kciuki za jego zdrówko. Dziękuję Tysiu za kciuki. Przez jaki serwer wstawiasz? Kurcze wstawiałam kiedyś, ale nie pamiętam przez co. Quote
Tyśka) Posted October 5, 2019 Posted October 5, 2019 1 minutę temu, Gabi79 napisał: Dziękuję Tysiu za kciuki. Przez jaki serwer wstawiasz? Kurcze wstawiałam kiedyś, ale nie pamiętam przez co. Przez fotosik :) Po załądowaniu zdjęcia trzeba jedynie wybrać opcję, że na forum i wkleić to, co się pojawi w okienku. Czasem wstawiam też przez google+. Tam wystarczy mieć tylko (g)maila i już można korzystać z dobrodziejstw Google. Quote
Gabi79 Posted October 5, 2019 Author Posted October 5, 2019 Przed chwilą, Tyś(ka) napisał: Przez fotosik :) Po załądowaniu zdjęcia trzeba jedynie wybrać opcję, że na forum i wkleić to, co się pojawi w okienku. Dzięki, właśnie przez fotosik wstawiałam kiedyś, tylko teraz skleroza mnie dopadła Quote
Gabi79 Posted October 5, 2019 Author Posted October 5, 2019 Kurde, wchodzę na fotosik i każe mi wybrać ograniczenia wiekowe, nie ma tych okienek Zapisz na forum itp. Debil ze mnie Quote
Tyśka) Posted October 5, 2019 Posted October 5, 2019 17 minut temu, Gabi79 napisał: Kurde, wchodzę na fotosik i każe mi wybrać ograniczenia wiekowe, nie ma tych okienek Zapisz na forum itp. Debil ze mnie Klikasz "bez ograniczeń wiekowych" i po tym "zapisz zdjęcie". Jak się załaduje przy opcji Rodzaj kodów zaznaczasz "Fora dyskusyjne". I kopiujesz link, który pojawi się w najniższym okienku (tuż nad zdjęciem), czyli ten kod który zaczyna się od [URL=...] Quote
Gabi79 Posted October 5, 2019 Author Posted October 5, 2019 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Klikasz "bez ograniczeń wiekowych" i po tym "zapisz zdjęcie". Jak się załaduje przy opcji Rodzaj kodów zaznaczasz "Fora dyskusyjne". I kopiujesz link, który pojawi się w najniższym okienku (tuż nad zdjęciem), czyli ten kod który zaczyna się od [URL=...] Tysiu, bardzo serdecznie dziękuję za instrukcję, udało mi się wstawić paragony Quote
Ajula Posted October 5, 2019 Posted October 5, 2019 Zostało mi po mojej zmarłej Hexi 9 tabletek Cardisure 5 mg, termin ważności październik 2019, czyli jeszcze można podawać. Jakby się przydały te tabletki, to poproszę o adres, w poniedziałek wyślę. 1 1 Quote
Gabi79 Posted October 5, 2019 Author Posted October 5, 2019 Przed chwilą, Ajula napisał: Zostało mi po mojej zmarłej Hexi 9 tabletek Cardisure 5 mg, termin ważności październik 2019, czyli jeszcze można podawać. Jakby się przydały te tabletki, to poproszę o adres, w poniedziałek wyślę. Oczywiście, że się przydadzą, z całego serca dziękuję!!! Quote
Tyśka) Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Świetnie, że udało się wstawić paragony :) 1 Quote
Gabi79 Posted October 13, 2019 Author Posted October 13, 2019 Dnia 5.10.2019 o 17:09, Ajula napisał: Zostało mi po mojej zmarłej Hexi 9 tabletek Cardisure 5 mg, termin ważności październik 2019, czyli jeszcze można podawać. Jakby się przydały te tabletki, to poproszę o adres, w poniedziałek wyślę. Tabletki w pt. dotarły, bardzo serdecznie dziękuję!!! U nas wszystko ok. poza faktem, że czekamy już prawie tydzień na kolejne tabletki na lamblię. Wczoraj kupiłam Gacuniowi ubranko. Koszt 59,- Quote
Anula Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 Dnia 5.10.2019 o 16:43, Gabi79 napisał: Gabrysiu nie wiem jak wstawiłaś zdjęcia?Po instrukcji Tysi wstawiając adres URL wyświetla mi się link a nie zdjęcie.Poproszę o instrukcję. Quote
Gabi79 Posted October 13, 2019 Author Posted October 13, 2019 Przed chwilą, Anula napisał: Gabrysiu nie wiem jak wstawiłaś zdjęcia?Po instrukcji Tysi wstawiając adres URL wyświetla mi się link a nie zdjęcie.Poproszę o instrukcję. Anulko, ja robię wszystko zgodnie z instrukcją Tysi, faktycznie pokazuje się link. Zaznaczam go, kopiuję i wstawiam na wątek, a jak kliknę ODPOWIEDZ dopiero wtedy zdjęcie się pokazuje Quote
Recommended Posts