Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY - ROZLICZAM. Zapraszamy i życzymy udanych zakupów :) Do 25.08.2019 r. do godz. 21:00

Recommended Posts

Posted
11 godzin temu, Radek napisał:

Teraz nie mam możliwości ponieważ mam tylko mobilny dostęp. Postaram się wrzucić w niedzielę.

Poczekamy :)

• Like 1
Posted
2 godziny temu, Nadziejka napisał:

Alez wynik pieniazkowy hohoooooo   image.png.9bf73df4b23c23efd28ede0c1033d9ab.png

Piękny :)  To dzięki dobrym sercom i hojności licytujących     Fotolia_983807_Sa.jpg.6546d8fbc00baaa0b46c1befb75db0d1.jpg

Posted
39 minut temu, teresaa118 napisał:

Melduje odbior paczuszki. Dziekuje za bazarek

I ja bardzo dziękuję za udział w bazarku i za wiadomość o odbiorze paczuszki  :)

Posted

Ja też odebrałam maleńką przesyłeczkę i aż się zdziwiłam, że wszystko tam jest :))))

Tunika superasta - :)

Pytanie do Themagda, jak to prać ???

Posted
6 minut temu, ona03 napisał:

Ja też odebrałam maleńką przesyłeczkę i aż się zdziwiłam, że wszystko tam jest :))))

Tunika superasta - :)

Pytanie do Themagda, jak to prać ???

Bardzo dziękuję za tak miłą wiadomość  :)

Starałam się robić jak najmniejsze paczuszki, bo od wielkości zależy na poczcie opłata.

Posted

Przepraszam za to, że moje opakowania nie zawsze są estetyczne. Aby jak najbardziej zmniejszyć koszt przesłania fantów, wykorzystuję co mi wpadnie w ręce, byle tylko nie doliczać kosztów opakowania.

Posted
Dnia 12.09.2019 o 19:08, elik napisał:

Dziękuję :)  Może jutro uda mi się wysłać. Jeśli nie, to na pewno w poniedziałek.

nie spieszy się, jak dojdzie potwierdze na wątku

Posted
4 minuty temu, gryf80 napisał:

nie spieszy się, jak dojdzie potwierdze na wątku

Soreczki, wysłałam w  piątek i nie powiadomiłam o tym.   Opłata 4,00 zł.

Posted

Na prośbę alma591 na wysłanie czeka jeszcze paczuszka z fantem dla Niej. Prosiła o wysłanie po 15.09. Wyślę ją jutro.

Posted
10 godzin temu, themagda napisał:

ktoś mnie pytał jak prać tunikę ale nie wiem którą czy tą fioletową? to Len wiec w pralce normalnie jak lniane ściereczki

Chodzi o sposób prania tej ślicznej tuniki.

Tunika - jedwab z filcem. 

20190624_150501.jpg.58d388aadeb4f18a7ea06e2b84ebdb6a.jpg

Posted
10 godzin temu, Radek napisał:

To Gajulka (która ma nową miseczkę)

WP_20190915_13_21_28_Rich.jpg.ea17f33488caa1b714ffdb873264f434.jpg

A tak wygląda Iguś jak jest śpiący:)

WP_20190914_00_55_46_Rich.jpg.8bef0a30cbf7756c07d63003f2368a05.jpg

Radku masz prześliczne psiaczki. A jak z sobą współżyją?

Posted
12 godzin temu, elik napisał:

Radku masz prześliczne psiaczki. A jak z sobą współżyją?

Różnie. Jak Iguś jest spokojny, to Gajka go ignoruje, a czasem nawet wykazuje zainteresowanie i chwilkę się pobawią. Gorzej gdy Iguś jest brykający. Wtedy Gajka się złości. Cały czas pilnujemy, żeby Gajulka miała spokój, bo szczeniak potrafi być nieznośny;) 

Posted
Dnia 16.09.2019 o 22:42, Radek napisał:

Różnie. Jak Iguś jest spokojny, to Gajka go ignoruje, a czasem nawet wykazuje zainteresowanie i chwilkę się pobawią. Gorzej gdy Iguś jest brykający. Wtedy Gajka się złości. Cały czas pilnujemy, żeby Gajulka miała spokój, bo szczeniak potrafi być nieznośny;) 

Czyli normalnie.  Tak, jak to bywa między osobnikami o sporej różnicy wieku :) Macie swój osobisty teatr w domu :)

• Like 1