malagoska Posted August 19, 2019 Posted August 19, 2019 Dnia 18.08.2019 o 12:18, Moli@ napisał: Mały spacerowicz :) Placek jakby zarośnięty...? Quote
Moli@ Posted August 19, 2019 Author Posted August 19, 2019 1 godzinę temu, malagoska napisał: Placek jakby zarośnięty...? Tak, cały pokryty włosem :) Na dupci włoski jak u nastolatka broda ..., rudawe włoski ,) Quote
dwbem Posted August 19, 2019 Posted August 19, 2019 Uprzedzam karma Dolina Noteci bez względu na to jak się nazywa ma w składzie nie wskazaną dla psów wieprzowinę i to najwięcej bo 36%. Oszukują jak mogą - weci wieprzowiny nie polecają a oni we wszystko ładują bo najtańsza. Quote
Moli@ Posted August 19, 2019 Author Posted August 19, 2019 48 minut temu, dwbem napisał: Uprzedzam karma Dolina Noteci bez względu na to jak się nazywa ma w składzie nie wskazaną dla psów wieprzowinę i to najwięcej bo 36%. Oszukują jak mogą - weci wieprzowiny nie polecają a oni we wszystko ładują bo najtańsza. Co sadzisz o karmach Rocco senior? Quote
Moli@ Posted August 20, 2019 Author Posted August 20, 2019 Na 23.08 (piątek) umówiona wizyta w lecznicy u okulisty - kontrolne pobranie krwi Quote
Joanienka Posted August 20, 2019 Posted August 20, 2019 Dnia 19.08.2019 o 14:46, Moli@ napisał: Co sadzisz o karmach Rocco senior? Rocco mokra karma wg karmopedii ma 5/5 gwiazdek, czyli bardzo dobra. Cena też bardzo fajna. Zakupiłam swojemu psu całe dwa pakiety w promocji. Normalnie je suche, ale bywa, że nie chce, a tabletki nie może na pusty żołądek i wtedy podaje puszkę. W konsystencji jak zwarta mielonka. Pachnie ładnie. Mój pies ją je ale niestety nie tak chętnie jak słabej jakości mokry pokarm (uwielbia tą z Biedronki). Mam wrażenie, że im bardziej podłe jedzenie, tym bardziej mu smakuje :( Ogólnie Rocco naprawdę godne polecenia. Quote
Moli@ Posted August 20, 2019 Author Posted August 20, 2019 1 godzinę temu, Joanienka napisał: Rocco mokra karma wg karmopedii ma 5/5 gwiazdek, czyli bardzo dobra. Cena też bardzo fajna. Zakupiłam swojemu psu całe dwa pakiety w promocji. Normalnie je suche, ale bywa, że nie chce, a tabletki nie może na pusty żołądek i wtedy podaje puszkę. W konsystencji jak zwarta mielonka. Pachnie ładnie. Mój pies ją je ale niestety nie tak chętnie jak słabej jakości mokry pokarm (uwielbia tą z Biedronki). Mam wrażenie, że im bardziej podłe jedzenie, tym bardziej mu smakuje :( Ogólnie Rocco naprawdę godne polecenia. Dzięki :) Quote
dwbem Posted August 20, 2019 Posted August 20, 2019 Rocco jest bardzo dobre, moje wszystkie psy jedzą te puszki z apetytem i nie chorują. Quote
Moli@ Posted August 20, 2019 Author Posted August 20, 2019 2 godziny temu, dwbem napisał: Rocco jest bardzo dobre, moje wszystkie psy jedzą te puszki z apetytem i nie chorują. Widziałam w promocji Rocco dla seniorów w Zooplusie... Rocco Menu dostały dziś na kolację staruszki z Guciem, jadły z apetytem. Można kupić ... Promyczkowi, Bartusiowi, Roxi i sprawdzić co powie Miś ,) Quote
Moli@ Posted August 21, 2019 Author Posted August 21, 2019 1 godzinę temu, maciusiko napisał: Pozdrowienia dla Misia i wszystkich :) Dziękujemy..., pozdrawiamy :) Quote
Moli@ Posted August 21, 2019 Author Posted August 21, 2019 Spokojnej nocy :) Nad ranem przeszła burza tzw super komórka..., błyskało grzmiało i lało..., nasza polna droga przypomina osuszony potok górski :( Quote
Moli@ Posted August 22, 2019 Author Posted August 22, 2019 Poranne wyjście :) Na fotce nie widać ale proszę mi wierzyć..., na dupci są blond włosy :) Obrzęk z dupci zszedł. Poproszę jutro wetkę żeby opisała wygląd pupy w karcie informacyjnej Quote
Moli@ Posted August 23, 2019 Author Posted August 23, 2019 W lecznicy Miś grzeczny jak aniołek :) Bez problemów pobrano krew do badania..., wetka obejrzała kontrolnie oczki, ... dupcię...skórę na grzbiecie i ogonku. Wyniki badań krwi będą po południu. Zadzwonię. Karta informacyjna z opisem stanu skóry, dupci... itp. + faktura zostaną wysłane do Fundacji. Wyniki badań krwi z poprzedniej wizyty - 06.08.2019 Quote
Moli@ Posted August 24, 2019 Author Posted August 24, 2019 Zapomniałam..., wetka zleciła podawanie żelaza dla Misia. Zakupiony w lecznicy - 23.08 (rozliczenie na fakturze ) Quote
Moli@ Posted August 25, 2019 Author Posted August 25, 2019 Nasi sąsiedzi (letnicy) z alejki kibicują Misiowi..., dziś dostał prezencik od p.Justyny ,) Miś, bardzo dziękuje...:) 1 Quote
Moli@ Posted August 26, 2019 Author Posted August 26, 2019 Przedpołudnie w ogrodzie z koleżeństwem :) Odwiedziła nas dziś Monika (anioł Misia i Gucia) :) Miś dostał w prezencie tablety na wątróbkę....a stado psio / kocie suchą i mokrą karmę (fotka na wątku Dianki..., Gucia) Miś swoim wyglądem, zachowaniem - szybki, ładnie biega, chodzi..., posłuszny..., chyba zaskoczył Monikę ,) 1 Quote
Moli@ Posted August 26, 2019 Author Posted August 26, 2019 4 minuty temu, Moli@ napisał: Przedpołudnie w ogrodzie z koleżeństwem :) Odwiedziła nas dziś Monika (anioł Misia i Gucia) :) Miś dostał w prezencie tablety na wątróbkę....a stado psio / kocie suchą i mokrą karmę (fotka na wątku Dianki..., Gucia) Miś swoim wyglądem, zachowaniem, aktywnością - szybki, ładnie biega, chodzi..., posłuszny, grzeczny (nie kłapie ząbkami do obcych)..., chyba zaskoczył Monikę ,) Quote
Moli@ Posted August 26, 2019 Author Posted August 26, 2019 2 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Pięknieje chłopak :) Po kąpielach...gdy skóra przestanie się łuszczyć (nadal odpadają brązowe płatki) a włos będzie czysty a nie tłusty i sztywny jak teraz ..., będzie śliczny. Quote
Moli@ Posted August 27, 2019 Author Posted August 27, 2019 Miś, wielbiciel kąpieli słoneczno / piaskowych ,) 1 Quote
Joanienka Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 Czarne kudłaczki są najpiękniejsze na świecie!!! I najbardziej praktyczne ;) 1 Quote
Recommended Posts