anica Posted July 18, 2019 Posted July 18, 2019 Kochani , naprawdę chciałabym przywitać dzień z kawusią ,często tak, to robię, ale czasem , wydarzy się coś takiego że ciężko jest zacząć normalnie dzień, są wydarzenia obok ,których nie możemy przechodzić obojętnie! tak bardzo proszę ,udostępniajcie, zwłaszcza osoby , które są na FB, przeczytajcie! ,zobaczcie! może ktoś rozpozna tego psa, może uda się odnaleźć tego zwyrodnialca , który go zakopał żywcem :((( http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,25004000,ktos-zakopal-zywego-psa-w-lesie-na-podkarpaciu-przechodzien.html Quote
elik Posted July 18, 2019 Author Posted July 18, 2019 Aniu już wcześniej byłam i udostępniłam. Tylko zwyrodnialec do potęgi entej mógł tak zrobić. Straszne. Na szczęście sunia już ma dom, ale szukany jest jej oprawca. Trzeba więc udostępniać. Quote
elik Posted July 18, 2019 Author Posted July 18, 2019 1 minutę temu, Nesiowata napisał: Dziękuję - odebrane. Fanty, tak ? Quote
Nesiowata Posted July 18, 2019 Posted July 18, 2019 Przed chwilą, elik napisał: Fanty, tak ? Oczywiście. Quote
elik Posted July 18, 2019 Author Posted July 18, 2019 Przed chwilą, Nesiowata napisał: Oczywiście. Dzięki za wiadomość :) Quote
b-d Posted July 18, 2019 Posted July 18, 2019 58 minut temu, elik napisał: Aniu już wcześniej byłam i udostępniłam. Tylko zwyrodnialec do potęgi entej mógł tak zrobić. Straszne. Na szczęście sunia już ma dom, ale szukany jest jej oprawca. Trzeba więc udostępniać. Elik, przepraszam, bo dopiero dziś ok. 13 przelałem, a pewnie czekasz, żeby zakończyć rozliczenia. Skąd wiadomo, że ten biedak ma dom (mam nadzieję, że nie chodzi o ten dotychczasowy "dom" z tym draniem)? Quote
elik Posted July 18, 2019 Author Posted July 18, 2019 2 godziny temu, b-d napisał: Elik, przepraszam, bo dopiero dziś ok. 13 przelałem, a pewnie czekasz, żeby zakończyć rozliczenia. Skąd wiadomo, że ten biedak ma dom (mam nadzieję, że nie chodzi o ten dotychczasowy "dom" z tym draniem)? Jeszcze nie wszyscy wpłacili więc nic się nie stało :) A wiem, że ma nowy dom i że sprawca został złapany, ponieważ jest to napisane w poście na fejsie. Cytuję: UDOSTĘPNIAJCIE ten post jeśli możecie, mam nadzieje ,że uda się odnaleźć tego kto to zrobił :( ps. pies jest obecnie pod opieką lekarza na obserwacji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EDIT: pies ma się dobrze, jest poobijany i przerażony ale przeżyje,jest u weterynarza - to suczka - już ma nowy dom który na nią czeka <3 teraz najważniejsze to pomóc policji znaleźć tego człowieka , wiem ,że jesteście źli , ale powstrzymajcie się proszę od wyzwisk i gróźb w komentarzach <3 UDAŁO SIĘ SPRAWCA ZŁAPANY!!!!! DZIĘKUJE WAM JESTEŚCIE WIELCY <3 <3 Było 290 komentarz i 20 tys. udostępnień. Jednak w fejsie jest siła :) 1 1 Quote
Aldrumka Posted July 18, 2019 Posted July 18, 2019 Elik, poproszę na pw numer konta Themagdy bo chciałabym wpłacić pieniądze z mojego bazarku, chyba, że wiesz, że jej komputer naprawiony Quote
elik Posted July 18, 2019 Author Posted July 18, 2019 1 minutę temu, Aldrumka napisał: Elik, poproszę na pw numer konta Themagdy bo chciałabym wpłacić pieniądze z mojego bazarku, chyba, że wiesz, że jej komputer naprawiony Syn miał naprawić dzisiaj wieczorem, ale nie wiem czy naprawił. Żaden kłopot dla mnie przekazać Ci nr konta :) Już piszę na PW. Quote
b-b Posted July 18, 2019 Posted July 18, 2019 Przepraszam ale dopiero teraz zrobiłam wpłatę za fanty:/ Quote
elik Posted July 19, 2019 Author Posted July 19, 2019 Na konto bazarku wpłynęły poniższe wpłaty: 30,00 zł od yucca - 18.07. 26,00 zł od caryca26 - 18.07. 15,00 zł od Havanka - 18.07. 50,00 zł od b-d - 18.07. 10,00 zł od b-b - 19.07. Bardzo serdecznie dziękuję Quote
elik Posted July 19, 2019 Author Posted July 19, 2019 Dzisiaj wyruszyły w drogę fanty do: Radek - opłata 8,49 zł betka - opłata 8,49 zł caryca26 - opłata 12,50 zł yucca - opłata 12,50 zł Bardzo proszę o wiadomość na wątku, gdy fanty dotrą do Was :) Quote
guccio Posted July 19, 2019 Posted July 19, 2019 A co z moimi podliczeniami?Dalej nie wiadomo ile razem z przesyłką? Quote
elik Posted July 19, 2019 Author Posted July 19, 2019 Przed chwilą, guccio napisał: A co z moimi podliczeniami?Dalej nie wiadomo ile razem z przesyłką? Kochana, muszę zamówić kuriera, a że krążę pomiędzy Krakowem i działką było to dotychczas trudne. Zamówię kuriera na poniedziałek i dam Ci znać czy zabrał paczkę. Quote
guccio Posted July 19, 2019 Posted July 19, 2019 13 minut temu, elik napisał: Kochana, muszę zamówić kuriera, a że krążę pomiędzy Krakowem i działką było to dotychczas trudne. Zamówię kuriera na poniedziałek i dam Ci znać czy zabrał paczkę. To jak to załatwimy? Quote
elik Posted July 19, 2019 Author Posted July 19, 2019 20 minut temu, guccio napisał: To jak to załatwimy? Dzisiaj wróciłam na działkę i przez najbliższe dwa tygodnie nigdzie się nie wybieram :) Będę znowu w Krakowie dopiero od 5 do 7 sierpnia. W poniedziałek będę wiedziała jaki będzie koszt przesłania tapicerki drzwiowej i smyczy. Wisior z jaspisem wyśle themagda, zgodnie z informacją zawartą w Zasadach bazarku. Quote
elik Posted July 19, 2019 Author Posted July 19, 2019 18 godzin temu, b-b napisał: Przepraszam ale dopiero teraz zrobiłam wpłatę za fanty:/ Boguniu, nie jest za późno. Jeszcze nie wszyscy wpłacili :) Quote
Figunia Posted July 19, 2019 Posted July 19, 2019 Elus, melduję ze paczuszka juz u mnie. Dziękuję pięknie! Quote
elik Posted July 19, 2019 Author Posted July 19, 2019 Przed chwilą, Figunia napisał: Elus, melduję ze paczuszka juz u mnie. Dziękuję pięknie! Bardzo dziękuję Aniu za tę cenną dla mnie informację i jeszcze raz bardzo dziękuję za wspaniały gest 1 Quote
Figunia Posted July 19, 2019 Posted July 19, 2019 1 minutę temu, elik napisał: Bardzo dziękuję Aniu za tę cenną dla mnie informację i jeszcze raz bardzo dziękuję za wspaniały gest Na zdrowie pieskom ! :) Quote
elik Posted July 19, 2019 Author Posted July 19, 2019 Przed chwilą, Figunia napisał: Na zdrowie pieskom ! :) W imieniu piesków bardzo dziękuję :) 1 Quote
Figunia Posted July 19, 2019 Posted July 19, 2019 A ja w imieniu piesków bardzo Tobie dziękuję za pracę przy bazarku oraz kupującym i podrzucajacym za pomoc. 1 Quote
guccio Posted July 19, 2019 Posted July 19, 2019 31 minut temu, elik napisał: Dzisiaj wróciłam na działkę i przez najbliższe dwa tygodnie nigdzie się nie wybieram :) Będę znowu w Krakowie dopiero od 5 do 7 sierpnia. W poniedziałek będę wiedziała jaki będzie koszt przesłania tapicerki drzwiowej i smyczy. Wisior z jaspisem wyśle themagda, zgodnie z informacją zawartą w Zasadach bazarku. Zgłupiałam całkiem,Dwie przesyłki będą?To mam wpłacić kwotę za fanty?ą potem co?Za przesyłki osobno? Quote
elik Posted July 19, 2019 Author Posted July 19, 2019 13 minut temu, Figunia napisał: A ja w imieniu piesków bardzo Tobie dziękuję za pracę przy bazarku oraz kupującym i podrzucajacym za pomoc. O zgrozo, ja jeszcze nie podziękowałam biorącym udział w bazarku i wszystkim, którzy w jakikolwiek sposób przyczynili się do wsparcia finansowego tych biednych psiaczków. Wszystkiemu winne są te moje podróże z działki do Krakowa i z powrotem. Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję wszystkim za udział w bazarku i za pomoc bezdomniaczkom. Wspólnie poratujemy finanse tych kilku psiaczków. Dziękuję i zapraszam na mój kolejny bazarek, który już się tworzy. Quote
Recommended Posts