Sara2011 Posted June 14, 2019 Author Posted June 14, 2019 1 minutę temu, Poker napisał: Dorzucę 5 dyszek jednorazowo. Przelać na Twoje konto , Saro 2011 ? Dziękuję ślicznie:). Tak, na moje konto. Quote
Nadziejka Posted June 14, 2019 Posted June 14, 2019 Stokrotnie modlimy o najlepsze Tobie Misienku jaki cudny malusi oby jak najszybciej z tego miejsca z tej ...budy ... z tego upalu przeciez poprosze numer konta Quote
Sara2011 Posted June 15, 2019 Author Posted June 15, 2019 10 godzin temu, Nadziejka napisał: Stokrotnie modlimy o najlepsze Tobie Misienku jaki cudny malusi oby jak najszybciej z tego miejsca z tej ...budy ... z tego upalu przeciez poprosze numer konta Dziękuję ślicznie Nadziejko. Konto wyslę po południu, teraz muszę już wyjść z domu. Quote
Sara2011 Posted June 15, 2019 Author Posted June 15, 2019 Misio najprawdopodobniej opuści dotychczasowe miejsce w środę lub w czwartek. Zgłosił się pan z FB, który zawiezie Misia do hoteliku. Wcześniej niestety nie da rady. Quote
Nesiowata Posted June 15, 2019 Posted June 15, 2019 1 godzinę temu, Sara2011 napisał: Misio najprawdopodobniej opuści dotychczasowe miejsce w środę lub w czwartek. Zgłosił się pan z FB, który zawiezie Misia do hoteliku. Wcześniej niestety nie da rady. To i tak dobra wiadomość. Quote
Ajula Posted June 15, 2019 Posted June 15, 2019 poproszę nr konta, to zrobię przelew, bo jutro wyjeżdżam na tydzień Quote
Sara2011 Posted June 15, 2019 Author Posted June 15, 2019 Misio ma już na swoim koncie pierwsze pieniążki. Ślicznie za nie dziękuję :). Pewnie pierwszy raz w życiu jest taki bogaty :) 20zł -Nesiowata /wpłata 14.06.2019 30zł -koja /stała VI/14.06.2019 10zł -Dagmara Jabłońska /wpłata 14.06.2019 30zł -Danuta Sekuła /wpłata 14.06.2019 100zł - Beata Ostrzołek /wpłata 15.06.2019 1 Quote
agat21 Posted June 16, 2019 Posted June 16, 2019 Melduję, że Misio już w hotelu u hop! :) Jest przeuroczy, spokojny, cichutki w aucie, tylko 30 sekund przed dojechaniem do hotelu zdążył zwymiotować :/ Chyba miał dosyć jazdy na dzisiaj. Na początku bał się wejść z hop do domu, chyba trochę boi się obcych. Ze mną już troszkę pobył w samochodzie, więc się oswoił, ale kolejna obca osoba to był jednak stres. Mam nadzieję, że hop! napisze jak pierwsze chwile chłopaka w hotelu :) 3 Quote
Sara2011 Posted June 16, 2019 Author Posted June 16, 2019 6 minut temu, agat21 napisał: Melduję, że Misio już w hotelu u hop! :) Jest przeuroczy, spokojny, cichutki w aucie, tylko 30 sekund przed dojechaniem do hotelu zdążył zwymiotować :/ Chyba miał dosyć jazdy na dzisiaj. Na początku bał się wejść z hop do domu, chyba trochę boi się obcych. Ze mną już troszkę pobył w samochodzie, więc się oswoił, ale kolejna obca osoba to był jednak stres. Mam nadzieję, że hop! napisze jak pierwsze chwile chłopaka w hotelu :) Właśnie miałam pisać że Misio w hoteliku. Ale mi agat21 zrobiłaś niespodziankę dzisiaj z transportem Misia :). Dziękuję Ci z całego serca za pomoc Misiowi, że poświęciłaś swoją wolną niedzielę . Dzięki Tobie Misio już nie musi tkwić dłużej przypięty do plasikowej beczki. DZIĘKUJĘ , DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ <3. Misio wyruszył po lepsze życie :) 1 Quote
Poker Posted June 16, 2019 Posted June 16, 2019 Brawo agat21, poświęciłaś odpoczynek i zrobiłaś wspaniały uczynek. Widać ,że maluch bardzo zestresowany,ale trudno się dziwić. Quote
Sara2011 Posted June 17, 2019 Author Posted June 17, 2019 20 godzin temu, Olena84 napisał: ja nie dostałam numeru konta Wyślę dzisiaj wieczorkiem, po pracy. Wcześniej nie chciałam za bardzo rozsyłać dopóki Misio nie dotrze do hoteliku bo a nóż widelec wyskoczy jakaś przeszkoda. No ale dzisiaj już z czystym sumieniem mogę to zrobić :) 10 godzin temu, Olena84 napisał: Zapraszam - 50% na Misia Co za niespodzianka, bardzo bardzo dziękuję w imieniu Misia i swoim :) 1 Quote
Tyśka) Posted June 17, 2019 Posted June 17, 2019 Cudnie! Agat21, Sara2011, dobrze że jesteście :) Macie ogromne serca dla zwierzaków. Super. Quote
hop! Posted June 17, 2019 Posted June 17, 2019 Misio jest ostrożny w stosunku do obcych ludzi. Całe życie mieszkał na zewnątrz, więc wejście do domu nie było dla niego naturalne, schody pokonywał z oporami. Wczoraj zapierał się przy wchodzeniu do domu, wychodzenie szło gładko, bo przebywanie w ogródku bardzo lubi. Dzisiaj już nie było problemu, chociaż nadal chętniej wychodzi, niż wchodzi. Podczas kąpieli i czesania grzeczny. Zachowuje czystość w domu. Nie lubi zostawać sam (głównie wokalizuje, ale też robi nieład i w niewielkim stopniu niszczy). Wylewa wodę i wyrzuca karmę z misek, więc musi mieć duże, ciężkie michy. Wczoraj nie tknął suchej karmy, dzisiaj zjadł obydwa posiłki. Potrafi chodzić na smyczy i w obroży i w szelkach. Nie potrafi współpracować z człowiekiem, zapiera się, gdy coś go zainteresuje, skręca gdzie chce, ciągnie. Na zewnątrz nie reaguje na zawołanie, jest bardzo zainteresowany zapachami i zajęty obsikiwaniem. Także trzeba nad pewnymi rzeczami u Misia popracować. Poza posesją porusza się swobodnie, nie ma lęków, ale zachowuje pewną ostrożność. U weterynarza grzeczny podczas badania. Ogólny przegląd wypadł dobrze, został odrobaczony i zaczipowany. Za kilka dni szczepienie przeciwko wściekliźnie. Waga 11,4 kg. Quote
Poker Posted June 17, 2019 Posted June 17, 2019 Pierwsze wieści nie najgorsze. Powoli nauczy się życia w domu. Quote
agat21 Posted June 17, 2019 Posted June 17, 2019 W sumie fajny chłopak jak na "wiejskiego burka". :) Bardzo grzeczny i zupełnie nieagresywny. Quote
Sara2011 Posted June 17, 2019 Author Posted June 17, 2019 Frezja nie za bardzo polubiła Misia bo Misio jest bardzo kochliwy a Frezji się to nie podoba :). Trzeba jak najszybciej jak to możliwe "odjajczyć" Misia :). Quote
Sara2011 Posted June 17, 2019 Author Posted June 17, 2019 A tu widać że Misio nie ma kawałka uszka. Quote
Recommended Posts