Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 minutę temu, Poker napisał:

Dorzucę 5 dyszek jednorazowo. Przelać na Twoje konto , Saro 2011 ?

Dziękuję ślicznie:). Tak, na moje konto.

Posted

Stokrotnie modlimy  o najlepsze Tobie Misienku

jaki cudny malusi

oby jak najszybciej z tego miejsca

z tej ...budy ...

z tego upalu przeciez

poprosze numer konta

Posted
10 godzin temu, Nadziejka napisał:

Stokrotnie modlimy  o najlepsze Tobie Misienku

jaki cudny malusi

oby jak najszybciej z tego miejsca

z tej ...budy ...

z tego upalu przeciez

poprosze numer konta

Dziękuję ślicznie Nadziejko. Konto wyslę po południu, teraz muszę już wyjść z domu.

Posted

Misio najprawdopodobniej opuści dotychczasowe miejsce w środę lub w czwartek. Zgłosił się pan z FB, który zawiezie Misia do hoteliku. Wcześniej niestety nie da rady.

Posted
1 godzinę temu, Sara2011 napisał:

Misio najprawdopodobniej opuści dotychczasowe miejsce w środę lub w czwartek. Zgłosił się pan z FB, który zawiezie Misia do hoteliku. Wcześniej niestety nie da rady.

To i tak dobra wiadomość.

Posted

Misio ma już na swoim koncie pierwsze pieniążki. Ślicznie za nie dziękuję :). Pewnie pierwszy raz w życiu jest taki bogaty :)

• 20zł -Nesiowata /wpłata 14.06.2019
  • 30zł -koja /stała VI/14.06.2019
  • 10zł -Dagmara Jabłońska /wpłata 14.06.2019
  • 30zł -Danuta Sekuła /wpłata 14.06.2019
  • 100zł - Beata Ostrzołek /wpłata 15.06.2019
  • Upvote 1
Posted

Melduję, że Misio już w hotelu u hop! :)

Jest przeuroczy, spokojny, cichutki w aucie, tylko 30 sekund przed dojechaniem do hotelu zdążył zwymiotować :/ Chyba miał dosyć jazdy na dzisiaj. Na początku bał się wejść z hop do domu, chyba trochę boi się obcych. Ze mną już troszkę pobył w samochodzie, więc się oswoił, ale kolejna obca osoba to był jednak stres.

Mam nadzieję, że hop! napisze jak pierwsze chwile chłopaka w hotelu :)

• Like 3
Posted
6 minut temu, agat21 napisał:

Melduję, że Misio już w hotelu u hop! :)

Jest przeuroczy, spokojny, cichutki w aucie, tylko 30 sekund przed dojechaniem do hotelu zdążył zwymiotować :/ Chyba miał dosyć jazdy na dzisiaj. Na początku bał się wejść z hop do domu, chyba trochę boi się obcych. Ze mną już troszkę pobył w samochodzie, więc się oswoił, ale kolejna obca osoba to był jednak stres.

Mam nadzieję, że hop! napisze jak pierwsze chwile chłopaka w hotelu :)

Właśnie miałam pisać że Misio w hoteliku. Ale mi agat21 zrobiłaś niespodziankę dzisiaj z transportem Misia :). Dziękuję Ci z całego serca za pomoc Misiowi, że poświęciłaś swoją wolną niedzielę . Dzięki Tobie Misio już nie musi tkwić dłużej przypięty do plasikowej beczki.

DZIĘKUJĘ , DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ <3.

Misio wyruszył po lepsze życie :)

13.JPG.6024923cbe5189a4b72bc37b251809b9.JPG

• Like 1
Posted

Brawo agat21, poświęciłaś odpoczynek i zrobiłaś wspaniały uczynek.

Widać ,że maluch bardzo zestresowany,ale trudno się dziwić.

Posted
20 godzin temu, Olena84 napisał:

ja nie dostałam numeru konta

Wyślę dzisiaj wieczorkiem, po pracy. Wcześniej nie chciałam za bardzo rozsyłać dopóki Misio nie dotrze do hoteliku bo a nóż widelec wyskoczy jakaś przeszkoda. No ale dzisiaj już z czystym sumieniem mogę to zrobić :)

10 godzin temu, Olena84 napisał:

Co za niespodzianka, bardzo bardzo dziękuję w imieniu Misia i swoim :)

• Like 1
Posted

Misio jest ostrożny w stosunku do obcych ludzi. Całe życie mieszkał na zewnątrz, więc wejście do domu nie było dla niego naturalne, schody pokonywał z oporami. Wczoraj zapierał się przy wchodzeniu do domu, wychodzenie szło gładko, bo przebywanie w ogródku bardzo lubi. Dzisiaj już nie było problemu, chociaż nadal chętniej wychodzi, niż wchodzi. Podczas kąpieli i czesania grzeczny. Zachowuje czystość w domu. Nie lubi zostawać sam (głównie wokalizuje, ale też robi nieład i w niewielkim stopniu niszczy). Wylewa wodę i wyrzuca karmę z misek, więc musi mieć duże, ciężkie michy. Wczoraj nie tknął suchej karmy, dzisiaj zjadł obydwa posiłki. Potrafi chodzić na smyczy i w obroży i w szelkach. Nie potrafi współpracować z człowiekiem, zapiera się, gdy coś go zainteresuje, skręca gdzie chce, ciągnie. Na zewnątrz nie reaguje na zawołanie, jest bardzo zainteresowany zapachami i zajęty obsikiwaniem. Także trzeba nad pewnymi rzeczami u Misia popracować. Poza posesją porusza się swobodnie, nie ma lęków, ale zachowuje pewną ostrożność. U weterynarza grzeczny podczas badania. Ogólny przegląd wypadł dobrze, został odrobaczony i zaczipowany. Za kilka dni szczepienie przeciwko wściekliźnie. Waga 11,4 kg. 

Posted

Frezja nie za bardzo polubiła Misia bo Misio jest bardzo kochliwy a Frezji się to nie podoba :). Trzeba jak najszybciej jak to możliwe "odjajczyć" Misia :).