Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
51 minut temu, malagos napisał:

A czy Kasja nie przypomina mieszanki doga z labkiem?

tak ciociu tak

mieszaneczka ras roznych wielkuskich

pozdrawiam z nadzieja na chlodzik

• Like 1
Posted

Coraz bardzie mi się ta psica podoba :) Taka pogodna, posłuszna, kochana! Tak się cieszy ze spacerków, tak sobie biega po ogrodzie, wraca z uśmiechniętą gębusią :)

Ogłosiłam na olx na Warszawę.

Posted
Dnia 10.06.2019 o 12:49, Figunia napisał:

Śliczna mordysia :)

Już się zakochałam i myślę, ze to dobry znak,bo "za mną pójdą inni" :)

pójdą na pewno, ja już jestem kolejna zakochana, a że zapsiona straszliwie, to platoniczna miłość pozostać musi.... z ogromem ciepłych myśli i dobrych życzeń :)

• Upvote 1
Posted
Dnia 21.06.2019 o 12:44, Mazowszanka13 napisał:

A jak Diana do Kasji się odnosi ? I vice versa ?

Kasja jest w kojcu, i jak ją wpuszczam na pobieganie, to zmykam domowe w domu. A suczki, jak zawsze, mają taki rytuał, że ze dwa, trzy razy dziennie Diana z Bazią biegną do kojca i przez chwilkę się handryczą z Kasją przez kraty. Z każdym tymczasowiczem tak robią :)

Posted
8 godzin temu, malagos napisał:

Kasja jest w kojcu, i jak ją wpuszczam na pobieganie, to zmykam domowe w domu. A suczki, jak zawsze, mają taki rytuał, że ze dwa, trzy razy dziennie Diana z Bazią biegną do kojca i przez chwilkę się handryczą z Kasją przez kraty. Z każdym tymczasowiczem tak robią :)

wprawdzie nie suczki, a psy dwa tak u mnie robiły - Pirat z Łatkiem, bo Łatek nie chce być "domowy". A kiedy pewnego dnia spotkały się bez dzielącego je ogrodzenia - handryczenia nie było żadnego. Może to taki "syndrom krat", jak u moich :)

Posted
14 godzin temu, mari23 napisał:

wprawdzie nie suczki, a psy dwa tak u mnie robiły - Pirat z Łatkiem, bo Łatek nie chce być "domowy". A kiedy pewnego dnia spotkały się bez dzielącego je ogrodzenia - handryczenia nie było żadnego. Może to taki "syndrom krat", jak u moich :)

Jak nabardziej, tak jest :)

Na Kasję jest chętny dom, poczekamy na pana, aż wróci z wakacji i przyjedzie poznać sunię. 

• Upvote 1
Posted
4 godziny temu, malagos napisał:

Jak nabardziej, tak jest :)

Na Kasję jest chętny dom, poczekamy na pana, aż wróci z wakacji i przyjedzie poznać sunię. 

Fajnie :) Pan z OLX czy z poczty pantoflowej ?

• Like 1
Posted

Wiadomość z FB, po raz pierwszy w mojej fejsbukowej karierze odezwał się ktoś z takiego ogłoszenia. I to znajomy, 20 km od nas :) Wraca z rejsu w tę niedziele, w poniedziałek przyjedzie do nas. O ile oczywiście się nie rozmyśli, czy coś.

Posted
23 godziny temu, malagos napisał:

Wiadomość z FB, po raz pierwszy w mojej fejsbukowej karierze odezwał się ktoś z takiego ogłoszenia. I to znajomy, 20 km od nas :) Wraca z rejsu w tę niedziele, w poniedziałek przyjedzie do nas. O ile oczywiście się nie rozmyśli, czy coś.

Fajnie :) Czyli trzeba próbować oglaszać gdzie się da.

Ja raz miałam odzew z fb, ale z adopcji nic nie wyszło, bo było z Belgii.

Posted
Dnia 28.06.2019 o 14:19, Tyś(ka) napisał:

U mnie często idą adopcje z fb... zwłaszcza psów przytuliskowych - ostatnio nawet większy odzew niż z olx. :)

a u mnie nawet na szczeniaki ( Fb i olx) odzew prawie zerowy, a jeśli już - to beznadziejny :(

Posted
Dnia 3.07.2019 o 12:55, malagos napisał:

Umówieni jesteśmy na piątek na popołudnie.  Zamówiłam dla kasji jedzonko w Zooplusie, nich ma na nową drogę. 

to już jutro ! :) cudnie!!!