rozi Posted May 26, 2019 Posted May 26, 2019 2 minuty temu, uxmal napisał: Wow! Nie wiedziałam . Jedna moja znajoma kupuje takie mieszanki i ma pięknie, zamiast latać z kosiarką przy nudnych trawnikach. Quote
uxmal Posted May 26, 2019 Author Posted May 26, 2019 Dzisiaj jest piękny dzień. Dzień Mamuś. Wszystkim Mamusiom zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia. Samych radosnych dni i optymizmu. Życzy Uxmal Quote
guccio Posted May 26, 2019 Posted May 26, 2019 8 minut temu, uxmal napisał: Dzisiaj jest piękny dzień. Dzień Mamuś. Wszystkim Mamusiom zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia. Samych radosnych dni i optymizmu. Życzy Uxmal Najpiękniejsze kwiaty jakie na Dzień mamusi dostała dołączę do pięknych życzeń . Quote
uxmal Posted May 26, 2019 Author Posted May 26, 2019 1 godzinę temu, guccio napisał: Aa możesz podać nr konta?Wysłałabym jutro. Dobrze, prześlę wieczorkiem Quote
uxmal Posted May 26, 2019 Author Posted May 26, 2019 2 godziny temu, rozi napisał: Jedna moja znajoma kupuje takie mieszanki i ma pięknie, zamiast latać z kosiarką przy nudnych trawnikach. A ja się zastanawiam nad zastosowaniem EM'ów w domu i do kwiatków np to https://sklepprobio.pl/witalny-ogrod/166-witalny-ogrod-zdrowa-roslina-1l.html Quote
rozi Posted May 26, 2019 Posted May 26, 2019 11 minut temu, uxmal napisał: A ja się zastanawiam nad zastosowaniem EM'ów w domu i do kwiatków np to https://sklepprobio.pl/witalny-ogrod/166-witalny-ogrod-zdrowa-roslina-1l.html Bo Ty masz bzika :D 1 Quote
Radek Posted May 26, 2019 Posted May 26, 2019 Na razie podrzucę, a za budowę biotopu wezmę się ostatniego dnia bazarku (wypłata będzie na koncie:) 1 Quote
uxmal Posted May 26, 2019 Author Posted May 26, 2019 52 minuty temu, Radek napisał: Na razie podrzucę, a za budowę biotopu wezmę się ostatniego dnia bazarku (wypłata będzie na koncie:) i To będzie dobre zakończenie :) Taka Kropka nad I, Quote
uxmal Posted May 26, 2019 Author Posted May 26, 2019 ah.. dzisiaj jest jeszcze jedno święto.. Rok temu zawitał do nas Tobi.. Zmienił tzn przenicował moje pojęcie psiej komunikacji. Szczególnie dźwiękowej. Nigdy nie miałam przyjemności żyć z psem z tak bogatą wokalizą...Oj dzieje się nieustająco.:) Quote
uxmal Posted May 26, 2019 Author Posted May 26, 2019 Trudno było uchwycić TEN moment ale udało się... W dniu dzisiejszym dzięki Sponsorowi Ona03 : dwa ślimaczki rozpoczęły podróż z Kubełkowa do Nowej Łąki. Czy dołączą do rodziny? Czy dojdą do Nowej Łąki?? Niezależny Obserwator- ten sam :Mucha 1 Quote
Radek Posted May 26, 2019 Posted May 26, 2019 1 godzinę temu, uxmal napisał: Trudno było uchwycić TEN moment ale udało się... W dniu dzisiejszym dzięki Sponsorowi Ona03 : dwa ślimaczki rozpoczęły podróż z Kubełkowa do Nowej Łąki. Ciekawe, jak dużo czasu zabierze im podróż? Quote
uxmal Posted May 26, 2019 Author Posted May 26, 2019 5 godzin temu, Radek napisał: Ciekawe, jak dużo czasu zabierze im podróż? Dzięki sponsorom migracji: Havanka, Nesiowata, Guccio, Aldrumka, Ona03, ślimaczki zostały wyposażone w turbodoładowanie. Pozostałe ślimaczki z Kubełkowa takiego sprzętu nie posiadają. Poniżej ślimak turbo Quote
uxmal Posted May 26, 2019 Author Posted May 26, 2019 1 godzinę temu, Nesiowata napisał: Łączka zaprasza! Dziękuję bardzo że Jesteś. :) Quote
uxmal Posted May 26, 2019 Author Posted May 26, 2019 4 godziny temu, Poker napisał: uxmal , nieustająco podziwiam za kreatywność. Dziękuje :) Quote
dwbem Posted May 26, 2019 Posted May 26, 2019 Ja wyślę na łączkę konika ale czy mogę po 30.05.? I oczywiście proszę o numer konta,. A Reksia obejrzalam z ogromną przyjemnością, uwielbiałam ten serial choć nie byłam już dzieckiem. 1 Quote
uxmal Posted May 26, 2019 Author Posted May 26, 2019 Zapada zmrok... Mieszkańcy Kubełkowa kładą się powoli do snu. Najwolniej rodzina ślimaczków. W poszyciu papierków po snikersach, plastikowych kubeczkach po Danio, Rozbrzmiewa wieczorna muuuuuuuzyka Koników. Powinny być to Polne koniki .. Nie są ..Są Kubełkowe... Kiedy, Kiedy ... Nowa Łąka będzie gotowa... Rewitalizacja jeszcze wymaga nakładów, migracji brak.. Brakuje 405 zł ... 1 Quote
uxmal Posted May 26, 2019 Author Posted May 26, 2019 4 minuty temu, dwbem napisał: Ja wyślę na łączkę konika ale czy mogę po 30.05.? I oczywiście proszę o numer konta,. A Reksia obejrzalam z ogromną przyjemnością, uwielbiałam ten serial choć nie byłam już dzieckiem. Oh, dziękuje Wszem i wobec... Oczywiście że możesz po 30.05. Bazarek trwa do 3.06 Quote
Olena84 Posted May 26, 2019 Posted May 26, 2019 Proszę 2 ślimaczki , dwa bo przybywam z zaproszenia uxmal i rozi 1 Quote
uxmal Posted May 26, 2019 Author Posted May 26, 2019 Dzięki Dwbem Młody Konik Polny dostał nowe pierwsze skrzypce oraz maść na stawy. Teraz może wyruszyć w Świat ku Nowej Łące Jego uśmiech jest bezcennny.... Dziękujemy 1 Quote
uxmal Posted May 26, 2019 Author Posted May 26, 2019 9 minut temu, Olena84 napisał: Proszę 2 ślimaczki , dwa bo przybywam z zaproszenia uxmal i rozi Dziękuje bardzo :) Dzięki Tobie kolejne dwa ślimaczki otrzymały turbdoładowanie:) Bez obaw wyruszają w Świat :) Dojdą szybciej niż bez turbo. Unikną wielu wrogów naturalnych (np bocianów). Ahh jakie są szczęśliwe :))) Quote
uxmal Posted May 26, 2019 Author Posted May 26, 2019 Poniżej porównanie: ślimak z turbo (zdjęcie z lewej strony) i bez turbo (zdjęcie z prawej strony) Do pełnej rewitalizacji łąki pozostało 375 zł Quote
Recommended Posts