b-b Posted May 1, 2019 Author Posted May 1, 2019 Dzień dobry! Zapraszam serdecznie na zakupy i na mój drugi bazarek . Quote
b-b Posted May 1, 2019 Author Posted May 1, 2019 9 godzin temu, b-b napisał: Dzień dobry! Zapraszam serdecznie na zakupy i na mój drugi bazarek . Nikt do nas nie zagląda... Szkoda bo ciuszki są fajne :) Quote
agat21 Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 Zaglądam, bardzo żal mi Duszka :( Wiele nie zakupię teraz, bo sama zbieram na moje bidy, ale zaraz coś upatrzę Quote
b-b Posted May 1, 2019 Author Posted May 1, 2019 2 godziny temu, agat21 napisał: Zaglądam, bardzo żal mi Duszka :( Wiele nie zakupię teraz, bo sama zbieram na moje bidy, ale zaraz coś upatrzę Wiem jak to jest... 2 godziny temu, agat21 napisał: Perfumki 17b poproszę Dzięujemy :D 1 godzinę temu, elik napisał: Zaglądamy i podrzucamy :) Dzięki Eluś:) Quote
b-b Posted May 2, 2019 Author Posted May 2, 2019 1 godzinę temu, Isiak napisał: Budzimy bazarek :) 32 minuty temu, Ellig napisał: Dzień dobry, zapraszamy! Witam! i miłego dnia życzę :) Quote
b-b Posted May 2, 2019 Author Posted May 2, 2019 4 godziny temu, gosia7 napisał: Duszku ,nieeeeeeeeee:(:(:(:(:( !!!!!!!!!!!!!! Niestety nie doczekał zmiany na lepsze... Quote
gosia7 Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 11 minut temu, b-b napisał: Niestety nie doczekał zmiany na lepsze... Serce mi pękło. Duszku najukochańszy,chudzieńki,malutki. Gdzie byli ludzie,gdzie byli,tak cierpiałeś,tyle czasu pewnie i nikt ci na czas nie zdołał pomóc. Odszedłeś sam ,w schronie. Pieseczku maleńki. Boże ,gdzie byłeś???Dlaczego tak. Dlaczego!!!!!!!!!!!!!!! Przepraszam b-b. Powinnam podnieść bazarek,albo co,ale ,rozpacz mnie rozdarła. Quote
b-b Posted May 3, 2019 Author Posted May 3, 2019 Cały czas zapraszamy! Każda złotówka się liczy! :) Quote
b-b Posted May 3, 2019 Author Posted May 3, 2019 2 godziny temu, Ellig napisał: Zapraszamy! 2 godziny temu, anica napisał: 23 minuty temu, elik napisał: Zapraszamy ! To i ja przyłączę się do zaproszeń i znikam na urodzinową imprezę :) Quote
b-b Posted May 3, 2019 Author Posted May 3, 2019 40 minut temu, Isiak napisał: To i ja zaproszę :) Dziękujemy i...Znowu zapraszam :) Quote
Gabi79 Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 Dnia 2.05.2019 o 14:28, gosia7 napisał: Serce mi pękło. Duszku najukochańszy,chudzieńki,malutki. Gdzie byli ludzie,gdzie byli,tak cierpiałeś,tyle czasu pewnie i nikt ci na czas nie zdołał pomóc. Odszedłeś sam ,w schronie. Pieseczku maleńki. Boże ,gdzie byłeś???Dlaczego tak. Dlaczego!!!!!!!!!!!!!!! Przepraszam b-b. Powinnam podnieść bazarek,albo co,ale ,rozpacz mnie rozdarła. Mnie też ogarnęła rozpacz, tak bardzo Duszek zapadł mi w serce i tak bardzo mi go żal Quote
Recommended Posts