Tyśka) Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 Uxmal, ciągle mnie zaskakujesz kreatywnością :) Świetne! Takich haseł nigdy bym nie odgadła :D Musiałabym się wspomóc czymś. Mieszankę wybuchową widziałam wczoraj i zastanawiałam się, kiedy pojawi się na bazarku - i jak na zawołanie. 1 Quote
Poker Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 4 godziny temu, konfirm31 napisał: Dzięki za zaproszenie :) Dwa głosy na Bezę, jeden na Fibi, jeden na Musię. HURRRRAA, !!!! Musia ma jeden głos. ( na razie). Quote
uxmal Posted April 11, 2019 Author Posted April 11, 2019 Ojojo jak wrócę do domu to będę mogła klocki ułożyć co by wyższy domek postawić :)) dziękuję :))) Quote
uxmal Posted April 11, 2019 Author Posted April 11, 2019 6 godzin temu, konfirm31 napisał: Dzięki za zaproszenie :) Dwa głosy na Bezę, jeden na Fibi, jeden na Musię. Dziękuję :))) o jak miło Cię przeczytać :) 4 godziny temu, anica napisał: Dzień dobry Aniu dziękuję że jesteś ;) i też ślę życzenia Miłego dnia w sumie to wieczoru ,:) 4 godziny temu, elik napisał: Zgadza się :) Prędkość stałych wiatrów staszliwego Super-tajfunu Megi z roku 2010 dochodziła do 300 km/h a ciśnienie spadło do 885 mb. Był to ósmy pod względem siły tajfun w znanej historii świata. Tak :))) Ciekawe imię wybralaś Elu. To bylo dla mnie wyzwanie . Znaleźć pytanie do krzyżówki :) dziękuję Quote
uxmal Posted April 11, 2019 Author Posted April 11, 2019 4 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Uxmal, ciągle mnie zaskakujesz kreatywnością :) Świetne! Takich haseł nigdy bym nie odgadła :D Musiałabym się wspomóc czymś. Mieszankę wybuchową widziałam wczoraj i zastanawiałam się, kiedy pojawi się na bazarku - i jak na zawołanie. Bardzo lubię jego grafiki i gry słowne. Nie wszystkie są dla mnie zrozumiałe. Szczególnie dialogi/komiksy :) 2 godziny temu, Poker napisał: HURRRRAA, !!!! Musia ma jeden głos. ( na razie). fajne imię to jest głos :) 40 minut temu, Poker napisał: To ja dołożę 2 głosy na Musię. Dziękuję :))))) Quote
uxmal Posted April 11, 2019 Author Posted April 11, 2019 Stan na godz. 18:44 Sponsorem Generalnym dzisiejszego odcinka jest ......FIBI ...... Sponsorem medialnym ....BEZA..... Bardzo dziękujemy i budujemy dalej... Quote
uxmal Posted April 11, 2019 Author Posted April 11, 2019 :) Dzięki głosom Konfirm i Poker ukończyliśmy pierwszy blok :) W bloku jest 55 mieszkańców i 10 pięter. Budynek 10 piętrowy w cichej okolicy w pobliżu centrum miasta otoczony, starodrzewiną i kosodrzewiną i licznymi placami zabaw. W niedalekiej przyszłości zostanie wybudowana asfaltowa droga. W budynku wspaniałe atrium natomiast w pobliżu plaża dla mieszkańców na wyłączność. Teren ogrodzony wysokim murem, z monitoringiem 24 h i ochroną wykwalifikowaną i wytrenowaną W niedalekiej przyszłości okolicę zachwyci obecność fontanny. Wspaniała komunikacja z centrum miasta dopełnia zalety dostępnych mieszkań. Czekamy na Was... przystępne ceny 1 Quote
Tyśka) Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 Brawo, brawo za pierwsze budynki! Też lubię gry słowne. :) 1 Quote
Poker Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 2 godziny temu, uxmal napisał: :) Dzięki głosom Konfirm i Poker ukończyliśmy pierwszy blok :) W bloku jest 55 mieszkańców i 10 pięter. Budynek 10 piętrowy w cichej okolicy w pobliżu centrum miasta otoczony, starodrzewiną i kosodrzewiną i licznymi placami zabaw. W niedalekiej przyszłości zostanie wybudowana asfaltowa droga. W budynku wspaniałe atrium natomiast w pobliżu plaża dla mieszkańców na wyłączność. Teren ogrodzony wysokim murem, z monitoringiem 24 h i ochroną wykwalifikowaną i wytrenowaną W niedalekiej przyszłości okolicę zachwyci obecność fontanny. Wspaniała komunikacja z centrum miasta dopełnia zalety dostępnych mieszkań. Czekamy na Was... przystępne ceny Chyba się przeprowadzę. Martwi mnie tylko brak placu zabaw dla psów. 1 Quote
uxmal Posted April 11, 2019 Author Posted April 11, 2019 55 minut temu, Poker napisał: Chyba się przeprowadzę. Martwi mnie tylko brak placu zabaw dla psów. Ależ Pokerku , napisałam że są liczne place zabaw: Mogą być dla dzieci, dla psów, kotów i króliczków...To Osiedle przecież się zwie Paradise :) Quote
uxmal Posted April 12, 2019 Author Posted April 12, 2019 Czy sponsorem generalnym dzisiejszego dnia też będzie Fibi? A może powstanie nowe hasło do krzyżówki? Zobaczymy :) i zapraszamy Quote
uxmal Posted April 12, 2019 Author Posted April 12, 2019 2 godziny temu, anica napisał: Zajrzę, podrzucę i lecę dalej Dziękuje :))) Aniu jesteś niepowtarzalna z powitaniami. Dziekuje. Quote
uxmal Posted April 12, 2019 Author Posted April 12, 2019 5 godzin temu, uxmal napisał: Zapraszam serdecznie:) Wyjaśnienie: Po "M" i do "R" Quote
agat21 Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 Serdecznie dziękuję wszystkim zjawiającym się na bazarku imiennym, Sunia Was potrzebuje teraz nawet bardziej - właśnie stwierdzono u niej parwowirozę :( Quote
rozi Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 56 minut temu, agat21 napisał: Serdecznie dziękuję wszystkim zjawiającym się na bazarku imiennym, Sunia Was potrzebuje teraz nawet bardziej - właśnie stwierdzono u niej parwowirozę :( O szlag... Quote
Tyśka) Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 :((( Mnie wbiło. Nie daj się, mała!Przytulisko już wie, biorą się za podwójne odkażanie :( Ale gdzie ona to złapała cholerstwo? Zanim wsadzono ją do kojca, wszystko potraktowano virkonem. Quote
uxmal Posted April 12, 2019 Author Posted April 12, 2019 6 godzin temu, Poker napisał: To jeszcze 2 głosy na Musię ,a co mi tam. Ha! dziękuje i zapisuje .. a zaraz zbuduję :) Quote
uxmal Posted April 12, 2019 Author Posted April 12, 2019 Stan na godz. 20:14 Sponsorem Generalnym dzisiejszego odcinka jest ......FIBI .(6 gł)..... Sponsorem medialnym ....BEZA (5 gł).....i MUSIA (5 gł).. Zaczynamy budować kolejny domek.... i mamy 1-ego mieszkańca.:) Quote
Recommended Posts