agat21 Posted April 19, 2019 Author Posted April 19, 2019 3 godziny temu, Nesiowata napisał: Też wszystkiego dobrego :) I pięknych wiosennych świąt dla wszystkich Przyjaciół Szanty :) Quote
agat21 Posted April 19, 2019 Author Posted April 19, 2019 Mam też wpłatę 25 zł ze sprzedaży sukienki Bialcon na bazarku. Quote
Mazowszanka13 Posted April 23, 2019 Posted April 23, 2019 Fundacja Ostatnia Szansa w ramach Akcja Sterylizacja zwróci za zabieg 100 % ALE: Jednak zgodnie z regulaminem wypłat z Fundacji, zapłata będzie tylko za sam zabieg, dlatego bardzo proszę o podanie kwoty bez należności za badanie krwi. Na fakturze powinna być wyszczególniona tylko kwota należności za zabieg, bez należności za badanie krwi, czy kaftanik posterylkowy. Fakturę wet musi wypisać na: Fundacja Ostatnia Szansa, ul. Jana Blatona 3/141, 01-494 Warszawa NIP: 525 234 91 99 Aby uzyskać zwrot należy wysłać na adres fundacji wypełniony druczek + oryginał i kopię faktury. Druczek do wypełnienia i wydrukowanie podam w nastepnym poście. Quote
Mazowszanka13 Posted April 23, 2019 Posted April 23, 2019 DRUCZEK do wypełnienia, wydrukowania i wysłania razem z fakturą i jej kopią na adres Ostatniej Szansy. 1) Data i miejsce zabiegu: 8 maja, Nowa Sól 2) Osoba zgłaszająca: Mazowszanka13 3) Małgorzata Kozielska 4) Osoba z dogo odpowiedzialna za sterylizację: szafirka 5) Imię i nazwisko szafirki 6) Imie suczki: Szanta 7) Link do wątku Szanty: https://www.dogomania.com/forum/topic/349674-jutro-szanta-wychodzi-na-wolność-po-2-latach-więzienia-pomożesz-jej-rozpocząć-nowe-życie-spójrz-jakie-ma-mądre-i-piękne-oczy-zbieramy-na-transport-weta-hotelik-szanta-już-w-hotelu-prosi-o-kasę-na-sterylkę/?page=7 8) Osoba zgłaszająca jest deklarowiczem. 9) Gabinet Weterynaryjny "AS", ul. Królowej Jadwigi 24/4, 67-100 Nowa Sól Podać jeszcze NIP i numer konta Dane do faktury: Fundacja Ostatnia Szansa, ul.Jana Blatona 3/141, 01-494 Warszawa, NIP:525 234 91 99 Quote
agat21 Posted April 23, 2019 Author Posted April 23, 2019 Dzięki Małgoś! Szafirko, ja mogę to wypełnić, tam, gdzie będą potrzebne Twoje dane poproszę ewentualnie o dopełnienie.. Quote
kiyoshi Posted April 23, 2019 Posted April 23, 2019 8 minut temu, agat21 napisał: Dzięki Małgoś! Szafirko, ja mogę to wypełnić, tam, gdzie będą potrzebne Twoje dane poproszę ewentualnie o dopełnienie.. Agatko, może napisz do Hani na messenger. Trzymam kciuki za zabieg suni. Quote
Mazowszanka13 Posted April 23, 2019 Posted April 23, 2019 2 godziny temu, agat21 napisał: Dzięki Małgoś! Szafirko, ja mogę to wypełnić, tam, gdzie będą potrzebne Twoje dane poproszę ewentualnie o dopełnienie.. I jeszcze proszę koszt bez ubranka i antybiotyku, bo tyle zwróci OS. Quote
kiyoshi Posted April 26, 2019 Posted April 26, 2019 zaglądam do Szantuni. Czy były jakieś telefony? kiedy bedzie sterylizacja/? Quote
agat21 Posted April 26, 2019 Author Posted April 26, 2019 Jestem po dłuższej nieobecności na dogo, znowu praca i wyjazd tuż po świętach :( ehhh Telefon milczy w sprawie Szanty :( Sterylka w maju dopiero. Quote
agat21 Posted April 26, 2019 Author Posted April 26, 2019 Poproszę Szafirkę o jakieś nowe zdjęcia, może podmienimy kilka w ogłoszeniach. Quote
kiyoshi Posted April 26, 2019 Posted April 26, 2019 Agatko, ja mam wrażenie, że taraz jest totalny zastój w adopcjach ( o Korcia co prawda stara się dom, ale...w porównaniu np. z tamtym rokiem moje adopcje wypadaja tragicznie, a przeciez wszystko robie podobnie..w przytuisku np. od poczatku roju 4 !!! adopcje:( Nie wiem o co chodzi...w kazdym razzie, chciałaby, żebyś się nie załamywała i nie poddawała :) Szanta znajdzie dom :) Quote
agat21 Posted April 26, 2019 Author Posted April 26, 2019 35 minut temu, kiyoshi napisał: Agatko, ja mam wrażenie, że taraz jest totalny zastój w adopcjach ( o Korcia co prawda stara się dom, ale...w porównaniu np. z tamtym rokiem moje adopcje wypadaja tragicznie, a przeciez wszystko robie podobnie..w przytuisku np. od poczatku roju 4 !!! adopcje:( Nie wiem o co chodzi...w kazdym razzie, chciałaby, żebyś się nie załamywała i nie poddawała :) Szanta znajdzie dom :) Wiem kochana :) Wszystkie "nasze" Radysiaki znajdą. :) Czasem udaje się szybko, a czasem trzeba cierpliwości. Teraz święta, majówki.. chyba co innego ludzie mają w głowach niż dawanie domów potrzebującym zwierzętom :( 1 Quote
szafirka Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 Szanta ma się dobrze, musimy jedynie intensywniej uczyć się chodzenia na smyczy. Spróbujemy w tygodniu zrobić nowe fotki. Co do sterylizacji, to postaram się wszystko załatwić :) Quote
agat21 Posted April 28, 2019 Author Posted April 28, 2019 4 godziny temu, szafirka napisał: Szanta ma się dobrze, musimy jedynie intensywniej uczyć się chodzenia na smyczy. Spróbujemy w tygodniu zrobić nowe fotki. Co do sterylizacji, to postaram się wszystko załatwić :) Dzięki serdeczne :) Będę czekać na nowe foty :) Czyli jedynie smycz jest problemem? A tak poza tym wszystko ok? Stosunki z innymi pensjonariuszami poprawne? Z ludźmi też? Apetycior dopisuje? Quote
agat21 Posted April 29, 2019 Author Posted April 29, 2019 Szanta nieustannie zaprasza w odwiedziny :) Quote
kiyoshi Posted April 29, 2019 Posted April 29, 2019 1 minutę temu, agat21 napisał: Szanta nieustannie zaprasza w odwiedziny :) zaglądam do suni i smutno mi, że na watkach Radysiaków znowu zrobiło się pusto:( Kiedy Szantunia ma ta sterylizacje? Quote
agat21 Posted April 29, 2019 Author Posted April 29, 2019 Przed chwilą, kiyoshi napisał: zaglądam do suni i smutno mi, że na watkach Radysiaków znowu zrobiło się pusto:( Kiedy Szantunia ma ta sterylizacje? 8 maja Quote
agat21 Posted April 29, 2019 Author Posted April 29, 2019 Na szybko skleciłam bazarek dla Szantusi, zapraszam! : bazarek do słuchania dla Szanty Quote
agat21 Posted May 1, 2019 Author Posted May 1, 2019 Szafirko poproszę o podliczenie hotelowania w kwietniu Quote
agat21 Posted May 1, 2019 Author Posted May 1, 2019 Szanta dostała 50 zł od Atulek - bardzo pięknie dziękuję w jej imieniu <3 <3 <3 Quote
agat21 Posted May 1, 2019 Author Posted May 1, 2019 14 minut temu, uxmal napisał: Przywitam się majowo :)) I wzajemnie :)) Quote
agat21 Posted May 2, 2019 Author Posted May 2, 2019 Zapraszam do Szanty, fajnej radosnej suni :) Quote
szafirka Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 Szanta jest niepewna przy pierwszym poznaniu, ale potem już chętnie poddaje się głaskom. Nie jest jednak typem narzucającym się. Czasami z emocji popuszcza mocz, ale jest to już coraz rzadziej. Do innych psiaków jest jak najbardziej pozytywnie nastawiona, natomiast bywa zazdrosna o człowieka, o smaczki i wtedy odgania zagrażające towarzystwo. Dzieci lubi, na koty nie zwraca większej uwagi. Stresuje ją jeszcze ubieranie w szelki i jeśli chce się ją przytrzymać za obrożę, coś przy niej zrobić. Jak zpomni o wszystkich swoich troskach, to jest pogodna, szalona, radosna. Quote
Recommended Posts