jaguska Posted April 18, 2019 Posted April 18, 2019 Elu, nie musisz się urywać z pracy po placki do Ikei ;), patelnię w domu masz. Dodajesz mąkę jaką chcesz, dodatki też, ja naaaaajbardziej lubię jeszcze ciepłe, posmarowane masełkiem i posypane solą, https://smakowitychleb.pl/chlebki-lawasz-z-patelni/ Ja to mam tak jak Radek, męką jest dla mnie jechać na zakupy do sklepów wielkopowierzchniowych, wyjątek stanowi teatr, opera i kino ;), nooo... dobry koncert tysz ;), eeee...i dobra restauracja ;) Dobrego dnia wszystkim. 2 Quote
Radek Posted April 18, 2019 Posted April 18, 2019 3 godziny temu, elik napisał: Nawet zawodowy podrzucacz bazarków Kamila Proc się nie pojawia To faktycznie dziwne rzeczy się dzieją;) Quote
guccio Posted April 18, 2019 Posted April 18, 2019 2 godziny temu, jaguska napisał: Elu, nie musisz się urywać z pracy po placki do Ikei ;), patelnię w domu masz. Dodajesz mąkę jaką chcesz, dodatki też, ja naaaaajbardziej lubię jeszcze ciepłe, posmarowane masełkiem i posypane solą, https://smakowitychleb.pl/chlebki-lawasz-z-patelni/ Ja to mam tak jak Radek, męką jest dla mnie jechać na zakupy do sklepów wielkopowierzchniowych, wyjątek stanowi teatr, opera i kino ;), nooo... dobry koncert tysz ;), eeee...i dobra restauracja ;) Dobrego dnia wszystkim. W mojej kuchni uchowała się tzw .Westfalka z normalną płytą kuchenną.To rarytas takie plaki z płyty!WSZYSTKIM WESOŁYCHŚWIĄT! Quote
elik Posted April 18, 2019 Author Posted April 18, 2019 4 godziny temu, Isiak napisał: Eliku, mi wychodzi za fanty 45 zł - jeszcze skarpetunie 31A... A mi wychodzi 45 ze skarpetkami :) Fanty spakowane. Przeczytaj SMSa. Quote
elik Posted April 18, 2019 Author Posted April 18, 2019 5 godzin temu, guccio napisał: !ZAGLĄDAJCIE.Elik obiecuje nowe fanciki! Właśnie je dokładam :) Quote
Radek Posted April 18, 2019 Posted April 18, 2019 20 minut temu, elik napisał: Właśnie je dokładam :) To sobie wieczorkiem obejrzę:) Quote
elik Posted April 18, 2019 Author Posted April 18, 2019 52 minuty temu, Isiak napisał: To ja poproszę skarpetki 31 A w opcji KT :) Piękna decyzja :) Gratuluję A zatem wg moich notowań w Excelu nabyłaś: Wysyłka poprzez RUCH - 8,49 zł. Razem 54,49 zł 1 Quote
elik Posted April 18, 2019 Author Posted April 18, 2019 5 godzin temu, jaguska napisał: Elu, nie musisz się urywać z pracy po placki do Ikei ;), patelnię w domu masz. Dodajesz mąkę jaką chcesz, dodatki też, ja naaaaajbardziej lubię jeszcze ciepłe, posmarowane masełkiem i posypane solą, https://smakowitychleb.pl/chlebki-lawasz-z-patelni/ Ja to mam tak jak Radek, męką jest dla mnie jechać na zakupy do sklepów wielkopowierzchniowych, wyjątek stanowi teatr, opera i kino ;), nooo... dobry koncert tysz ;), eeee...i dobra restauracja ;) Dobrego dnia wszystkim. Jagusko kochana wielkie dzięki. Tyle wspaniałych przepisów, a ja tak lubię szamać chlebek. Dzięki ogromniaste Jak wyjadę na działkę to na pewno będę sobie piekła te placuszki :) Dzięki! Quote
Radek Posted April 18, 2019 Posted April 18, 2019 2 godziny temu, elik napisał: A zatem wg moich notowań w Excelu nabyłaś: Arkusz jest dobry na wszystko:) Quote
elik Posted April 19, 2019 Author Posted April 19, 2019 8 godzin temu, Isiak napisał: Przelew właśnie poleciał :) A paczuszka w Ruchu od wczoraj :) Opłata 8,49 zł Quote
elik Posted April 19, 2019 Author Posted April 19, 2019 14 godzin temu, Radek napisał: Arkusz jest dobry na wszystko:) Ja używam go na różne sposoby i do różnych ceków. Fantastyczne narzędzie :) 1 Quote
elik Posted April 19, 2019 Author Posted April 19, 2019 14 godzin temu, anica napisał: Zaglądamy ,podrzucamy ;) Fajna ekipa :) 1 Quote
elik Posted April 19, 2019 Author Posted April 19, 2019 58 minut temu, Radek napisał: Coś długo dziś bazarek śpi. Śpi od kilku dni i to mnie martwi. Dołożyłam kilka nowych, fajnych fantów i też nic? Quote
Radek Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 6 godzin temu, elik napisał: Śpi od kilku dni i to mnie martwi. Dołożyłam kilka nowych, fajnych fantów i też nic? Chyba jednak syndrom przedświąteczny:( Nawet krokomierza nikt nie chce. Quote
Radek Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 48 minut temu, MALWA napisał: Miłego popołudnia ! I miłych porządków;) Quote
elik Posted April 19, 2019 Author Posted April 19, 2019 5 godzin temu, guccio napisał: Do mojego zamówienia proszę nr 1 za cw. Dzięki :) Lece zanotować Quote
Recommended Posts