Tola Posted April 2, 2020 Author Posted April 2, 2020 Dnia 1.04.2020 o 10:52, Kamila Proc napisał: co slychac w tych trudnych czasach? U Tani wszystko dobrze, DT Karmelka zaszyła się z rozina i zwierzakami na Roztoczu, rzadko przyjeżdża do Zamościa i tak chyba najbezpieczniej. 30.03. minął rok, odkąd Wiola zamieszkała w Niepołomicach, u suni wszystko dobrze - jest kochana, szczęśliwa:) 3 Quote
elik Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 2 godziny temu, Tola napisał: ... 30.03. minął rok, odkąd Wiola zamieszkała w Niepołomicach, u suni wszystko dobrze - jest kochana, szczęśliwa:) Kochana sunieczka. Cieszę się, że moja diagnoza odnośnie domku była trafiona :) 1 Quote
Tola Posted April 3, 2020 Author Posted April 3, 2020 23 godziny temu, Poker napisał: Już rok? Ale czas pędzi. Oj pędzi, też zaskakują mnie takie rocznice. 22 godziny temu, elik napisał: Kochana sunieczka. Cieszę się, że moja diagnoza odnośnie domku była trafiona :) Wszystkie te suniezabrane z tej posesji trafiły do bardzo dobrych domów - Wiola, Tania, Beza:) 22 godziny temu, Kamila Proc napisał: fajnie, czas leci Za szybko leci;) 2 Quote
Tola Posted April 4, 2020 Author Posted April 4, 2020 A ja cieszę się, ze wciąż pamiętacie i zaglądacie:). 28.03 upłynął rok od adopcji Bezy vel Moli, p. Magda dopiero dzisiaj podesłała mi najnowsze zdjęcie:) 1 Quote
Tola Posted April 12, 2020 Author Posted April 12, 2020 Zdrowych, spokojnych Świąt, abyśmy wszyscy przetrwali ten trudny czas. 1 Quote
Tola Posted April 22, 2020 Author Posted April 22, 2020 7 godzin temu, Kamila Proc napisał: co slychac? Wszystko dobrze, a nawet bardzo dobrze:). Zdjęć Bezy vel Moli i Wioli na razie nie mam, ale na pewno niebawem będzie aktualizacja:) Parę dni temu zajrzeliśmy na sekundę do DT Karmelka; wiem, że u Tani też wszystko dobrze:) 2 Quote
Tola Posted May 7, 2020 Author Posted May 7, 2020 Pozdrowienia od Bezy vel Moli i jej siostrzyczek;) 1 Quote
Tola Posted May 7, 2020 Author Posted May 7, 2020 Pańcia Moli wsparła kolejne zamojskie bidy z tego wątku: Psia rodzina ze stodoły 1 Quote
helli Posted May 7, 2020 Posted May 7, 2020 Prawie piątka piłkarska, ale ona w hali chyba gra. 1 Quote
Recommended Posts