Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, ona03 napisał:

Ale yoraska nie ma :)

Isiaczku, zdrówka mamusi życzymy

Na yoraska nikt nie zgłaszał zapotrzebowania :) W planach mam bazarek z psimi portretami, to i yorasek się znajdzie :)

Dziękuję za życzenia zdrowia dla mamy.  Dziś niedziela, to żadnych badań nie było, tylko krew pobrali... A mama chce, żebym cały czas tam przy niej siedziała, bo ona sama nawet do toalety nie da rady iść...

Posted
1 godzinę temu, Aga76 napisał:

Inne rasy tyż ładniutkie :D

Zdrowie Mamie życzymy! 

Dziękuję.

Niech no tylko ukończę ten nieszczęsny Golden Gaze, to w końcu zacznę haftować na bazarki :)

Posted
36 minut temu, Isiak napisał:

Na yoraska nikt nie zgłaszał zapotrzebowania :) W planach mam bazarek z psimi portretami, to i yorasek się znajdzie :)

Dziękuję za życzenia zdrowia dla mamy.  Dziś niedziela, to żadnych badań nie było, tylko krew pobrali... A mama chce, żebym cały czas tam przy niej siedziała, bo ona sama nawet do toalety nie da rady iść...

:( Szybkiego powrotu do zdrowia życzę Twojej mamusi.

Posted
1 godzinę temu, Aldrumka napisał:

czy bazarek jest do jutra czy do 19.01  - ta druga data figuruje w pierwszym poscie

O rety, pomyłka! Do jutra, już poprawiam datę...

Posted
4 godziny temu, uxmal napisał:

:( Szybkiego powrotu do zdrowia życzę Twojej mamusi.

Dziękuję. Boję się bardzo, bo mama ma już prawie 95 lat (w lutym ma urodziny)...

Posted

Dzień dobry :)

13 godzin temu, Isiak napisał:

Dziękuję. Boję się bardzo, bo mama ma już prawie 95 lat (w lutym ma urodziny)...

Jaki piękny wiek, Isiaczku ucałuj Mamusię od Nas, będzie dobrze.

Posted
4 godziny temu, Isiak napisał:

Nie wiem, czy dam radę być tu na zakończenie bazarku, czy zdążę wrócić ze szpitala...

Isiaczku jesteśmy na posterunku