ania14p Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Mam nadzieję, że Kla&Luk, już idą spać, bo droga przed nimi daleka, a odpalają około trzeciej nad ranem, szerokiej drogi Kochani i czekamy na wieści. Pamiętajcie początki bywają trudne, ale wierzę w Was! Quote
ania14p Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Przepraszam Kenny, nie napisałam do Ciebie żadnej "pocieszajki", ale kofam Cię za ogromniaste serducho i wierzę, że następnego tymczasowicza też pokochasz i znajdziesz mu dom! Quote
__Lara Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Kenny napisał(a):właśnie idziemy na ostatni wspólny spacerek :-( Kennuś.... kochana, nie martw się. Wszystko będzie dobrze! Szerokiej drogi dla nowej rodzinki Cyklusia! :) Quote
ania14p Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Chyba nie będę dziś spała i oczywiście rano nie trafię do komputera, bo ja lubię zasypiać nad ranem. Bardzo się denerwuję, czy Cykluś nie będzie za bardzo cierpiał rozstając się z Kenny, ale jednocześnie wierzę w Klaudię i Łukasza, oni są naprawdę fajni :eviltong:. Małolaty stara ciotka trzyma za Cyklusia i za Was kciuki :cool2:! Quote
Ola la Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Jezusicku!Wracam a tu kolejne superhiper wiesci:loveu::loveu::loveu::loveu: ide zemdlec:loveu: szerokiej drogi!!!!!!!!!!!!!juhuuuuuuu Cyklopoidalna istotka kochana ma chalupke wlasna:multi: Quote
Kenny Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Cyklopek właśnie pojechał...:placz: Ledwo powstrzymałam się od łez...:-( Klaudia i Łukasz będą wspaniałymi rodzicami dla Cyklopka :loveu: Wiem, że nie mógł lepiej trafić i to mnie pociesza...Cykluś dostał od swoich nowych państwa nową, śliczną smyczkę, samkołyki i nawet adresówkę w kształcie kosteczki :loveu: mój kochany strojniś...:loveu: długo będę za nim tęsknić...bez wątpienia :-( wszystkiego naj Cyklusiu...pamiętaj o cioci Kenny...:roll: Quote
Ola la Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Kenny super!tak piknie sie Cyklopkiem zajmowalas ! a teraz beda go rozpieszczac nowi wlasciciele. a dobrze im bardzo z oczu patrzy:multi::cool3: super chruper!Cyklop ty to sie masz:cool1: Quote
ania14p Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 No to wreszcie mogę się wyluzować:laola::cunao:, bo rano jeszcze stroju nocnym sprawdzałam wątek . Kochani "Rodzice" mówiłam o adresówce, ale nie sądziłam, że załatwicie ją tak szybko, jeszcze zanim poznacie Cyklusia. Już widzę jaki on będzie z Wami szczęśliwy:eviltong:, a i w Waszych oczach widać radość:loveu:. To teraz czekam na dalsze sprawozdania i zdjęcia! Quote
Kenny Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 to teraz przydałoby się przenieść wątek, zmienić temat i banerki pousuwać...dziękuję wszystkim za zaangażowanie i za wszystko...:roll: Quote
ania14p Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 To Tobie należą się podziękowania, za opiekę, miłość i zaangażowanie w przygotowanie tego maluszka do adopcji :Rose:, a reszta, to tak jak piszesz! Quote
maciaszek Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Kenny KOCHANA, jeszcze raz Ci bardzo dziękuję za opiekę nad Cyklusiem :loveu: :Rose:. http://img37.imageshack.us/img37/5896/img5324m.jpg - wspaniale razem wyglądają! Quote
Kenny Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [quote name='maciaszek']Kenny KOCHANA, jeszcze raz Ci bardzo dziękuję za opiekę nad Cyklusiem :loveu: :Rose:. http://img37.imageshack.us/img37/5896/img5324m.jpg - wspaniale razem wyglądają! Wiesz, że nie ma za co, bo cała przyjemność naprawdę po mojej stronie ;) Fakt - wyglądają superowo razem :loveu: Quote
__Lara Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Kenny :loveu: cioteczko my Ci tyle zawdzięczamy :loveu: i Cykluś nowe życie :loveu: cioteczko, nie płakusiaj, Cykluś będzie szczęśliwy ;):loveu: Zdjęcie przepiękne! :loveu: Kenny, a tutaj wątek Zuzi, podobnej do Cyklusia ;) http://www.dogomania.pl/forum/f28/bardzo-smutna-terrierkowata-sunia-zuzia-z-katowic-139322/ Quote
__Lara Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Kennuś, a pożegnanie wzruszające :placz: jejku, a jaki to piękny pies :crazyeye::loveu: Kennuś, nie dziwię Ci się! trzymaj się kochana! Quote
Kla&Luk Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Witajcie ponownie Kochane! ;) Mam bardzo dobre wieści:multi: Cykluś niesamowicie dobrze zniósł podróż. Choć jedną łapką, ale musiał dotykać mnie :lol: Byliśmy zatem nierozłączni... ale pojęcie "nierozłączność" dopiero nabrało prawdziwego znaczenia gdy pojawiliśmy się u moich rodziców w domku. Zostałam obrana jego przyjaciółką na wyłączność:roll: Nie opuszcza mnie nawet na sekundę, nawet do toalety muszę chodzić z uroczym psiakiem (gdy tylko znikam z pola widzenia on rozpoczyna natychmiastowe poszukiwania). Przytula się niesłychanie dużo, okazuje wdzięczność pięknym spojrzeniem... i szaleje po domku (szczególnie po spacerze, na którym złapał nas deszcz) :lol: Teraz szykujemy się do spania, oczywiście razem :roll: Dziękujemy za cudownego pieska! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dalsze wieści niebawem :p P.S. Dziękujemy również za trzymane kciuki i słowa wsparcia:sweetCyb: CAŁUSY I POZDROWIENIA OD SZCZĘŚLIWEGO CYKLOPKA:eviltong: Quote
__Lara Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Kla&Luk napisał(a):Witajcie ponownie Kochane! ;) Mam bardzo dobre wieści:multi: Cykluś niesamowicie dobrze zniósł podróż. Choć jedną łapką, ale musiał dotykać mnie :lol: Byliśmy zatem nierozłączni... ale pojęcie "nierozłączność" dopiero nabrało prawdziwego znaczenia gdy pojawiliśmy się u moich rodziców w domku. Zostałam obrana jego przyjaciółką na wyłączność:roll: Nie opuszcza mnie nawet na sekundę, nawet do toalety muszę chodzić z uroczym psiakiem (gdy tylko znikam z pola widzenia on rozpoczyna natychmiastowe poszukiwania). Przytula się niesłychanie dużo, okazuje wdzięczność pięknym spojrzeniem... i szaleje po domku (szczególnie po spacerze, na którym złapał nas deszcz) :lol: Teraz szykujemy się do spania, oczywiście razem :roll: Dziękujemy za cudownego pieska! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dalsze wieści niebawem :p P.S. Dziękujemy również za trzymane kciuki i słowa wsparcia:sweetCyb: CAŁUSY I POZDROWIENIA OD SZCZĘŚLIWEGO CYKLOPKA:eviltong: O takim domu dla Cyklusia marzyłyśmy i marzenie się ziściło :loveu: Klaudio, a może Cykluś myśli, że jesteś Kenny, i dlatego Cię obrał za przyjaciółkę? :) poza tym pewnie dobrze mu w pamięci została płeć żeńska za sprawą Kenny i szybko wiedział kogo obrać za swój cel :D A to normalne zachowanie porzuconych kiedyś psiaków - chodzą wszędzie, krok w krok, bo boją się, że znowu ktoś je zostawi... ale widzę, że Cykluś się szybko aklimatyzuje i to jest najważniejsze :loveu: że nie płacze :) Cyklusiu, trzymaj się!!! :loveu: Quote
maciaszek Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 __Lara napisał(a):O takim domu dla Cyklusia marzyłyśmy i marzenie się ziściło :loveu: Dokładnie tak! Świetne wieści. Wielkie dzięki za nie. Czekamy na jeszcze! I może na jakieś fotki? :) Quote
Kenny Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 lepiej być nie mogło :loveu: :multi: :multi: :multi: Cyklop chyba lubi dziewczyny :eviltong: Quote
malawaszka Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Kenny napisał(a): Cyklop chyba lubi dziewczyny :eviltong: a który chłopak by nie lubił TAKICH dziewczyn :loveu::loveu::loveu::multi: Quote
Kenny Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 malawaszka napisał(a):a który chłopak by nie lubił TAKICH dziewczyn :loveu::loveu::loveu::multi: no ba ! :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
maciaszek Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Na prośbę Kenny wrzuciłam Cyklusia na metamorfozy: http://www.dogomania.pl/forum/12437763-post4976.html Quote
Kenny Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='maciaszek']Na prośbę Kenny wrzuciłam Cyklusia na metamorfozy: http://www.dogomania.pl/forum/12437763-post4976.html dziękuję :lol: Quote
Recommended Posts