Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam nadzieję, że Kla&Luk, już idą spać, bo droga przed nimi daleka, a odpalają około trzeciej nad ranem, szerokiej drogi Kochani i czekamy na wieści. Pamiętajcie początki bywają trudne, ale wierzę w Was!

• Replies 596
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam Kenny, nie napisałam do Ciebie żadnej "pocieszajki", ale kofam Cię za ogromniaste serducho i wierzę, że następnego tymczasowicza też pokochasz i znajdziesz mu dom!

Posted

Kenny napisał(a):
właśnie idziemy na ostatni wspólny spacerek :-(

Kennuś.... kochana, nie martw się. Wszystko będzie dobrze! Szerokiej drogi dla nowej rodzinki Cyklusia! :)

Posted

Chyba nie będę dziś spała i oczywiście rano nie trafię do komputera, bo ja lubię zasypiać nad ranem. Bardzo się denerwuję, czy Cykluś nie będzie za bardzo cierpiał rozstając się z Kenny, ale jednocześnie wierzę w Klaudię i Łukasza, oni są naprawdę fajni :eviltong:.
Małolaty stara ciotka trzyma za Cyklusia i za Was kciuki :cool2:!

Posted

Jezusicku!Wracam a tu kolejne superhiper wiesci:loveu::loveu::loveu::loveu:

ide zemdlec:loveu:

szerokiej drogi!!!!!!!!!!!!!juhuuuuuuu Cyklopoidalna istotka kochana ma chalupke wlasna:multi:

Posted

Cyklopek właśnie pojechał...:placz:
Ledwo powstrzymałam się od łez...:-(
Klaudia i Łukasz będą wspaniałymi rodzicami dla Cyklopka :loveu:
Wiem, że nie mógł lepiej trafić i to mnie pociesza...Cykluś dostał od swoich nowych państwa nową, śliczną smyczkę, samkołyki i nawet adresówkę w kształcie kosteczki :loveu: mój kochany strojniś...:loveu: długo będę za nim tęsknić...bez wątpienia :-( wszystkiego naj Cyklusiu...pamiętaj o cioci Kenny...:roll:

Posted

Kenny super!tak piknie sie Cyklopkiem zajmowalas ! a teraz beda go rozpieszczac nowi wlasciciele.
a dobrze im bardzo z oczu patrzy:multi::cool3:

super chruper!Cyklop ty to sie masz:cool1:

Posted

No to wreszcie mogę się wyluzować:laola::cunao:, bo rano jeszcze stroju nocnym sprawdzałam wątek .
Kochani "Rodzice" mówiłam o adresówce, ale nie sądziłam, że załatwicie ją tak szybko, jeszcze zanim poznacie Cyklusia. Już widzę jaki on będzie z Wami szczęśliwy:eviltong:, a i w Waszych oczach widać radość:loveu:. To teraz czekam na dalsze sprawozdania i zdjęcia!

Posted

Witajcie ponownie Kochane! ;)
Mam bardzo dobre wieści:multi: Cykluś niesamowicie dobrze zniósł podróż. Choć jedną łapką, ale musiał dotykać mnie :lol: Byliśmy zatem nierozłączni... ale pojęcie "nierozłączność" dopiero nabrało prawdziwego znaczenia gdy pojawiliśmy się u moich rodziców w domku. Zostałam obrana jego przyjaciółką na wyłączność:roll: Nie opuszcza mnie nawet na sekundę, nawet do toalety muszę chodzić z uroczym psiakiem (gdy tylko znikam z pola widzenia on rozpoczyna natychmiastowe poszukiwania). Przytula się niesłychanie dużo, okazuje wdzięczność pięknym spojrzeniem... i szaleje po domku (szczególnie po spacerze, na którym złapał nas deszcz) :lol:
Teraz szykujemy się do spania, oczywiście razem :roll:
Dziękujemy za cudownego pieska! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Dalsze wieści niebawem :p
P.S. Dziękujemy również za trzymane kciuki i słowa wsparcia:sweetCyb:
CAŁUSY I POZDROWIENIA OD SZCZĘŚLIWEGO CYKLOPKA:eviltong:

Posted

Kla&Luk napisał(a):
Witajcie ponownie Kochane! ;)
Mam bardzo dobre wieści:multi: Cykluś niesamowicie dobrze zniósł podróż. Choć jedną łapką, ale musiał dotykać mnie :lol: Byliśmy zatem nierozłączni... ale pojęcie "nierozłączność" dopiero nabrało prawdziwego znaczenia gdy pojawiliśmy się u moich rodziców w domku. Zostałam obrana jego przyjaciółką na wyłączność:roll: Nie opuszcza mnie nawet na sekundę, nawet do toalety muszę chodzić z uroczym psiakiem (gdy tylko znikam z pola widzenia on rozpoczyna natychmiastowe poszukiwania). Przytula się niesłychanie dużo, okazuje wdzięczność pięknym spojrzeniem... i szaleje po domku (szczególnie po spacerze, na którym złapał nas deszcz) :lol:
Teraz szykujemy się do spania, oczywiście razem :roll:
Dziękujemy za cudownego pieska! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Dalsze wieści niebawem :p
P.S. Dziękujemy również za trzymane kciuki i słowa wsparcia:sweetCyb:
CAŁUSY I POZDROWIENIA OD SZCZĘŚLIWEGO CYKLOPKA:eviltong:

O takim domu dla Cyklusia marzyłyśmy i marzenie się ziściło :loveu: Klaudio, a może Cykluś myśli, że jesteś Kenny, i dlatego Cię obrał za przyjaciółkę? :) poza tym pewnie dobrze mu w pamięci została płeć żeńska za sprawą Kenny i szybko wiedział kogo obrać za swój cel :D
A to normalne zachowanie porzuconych kiedyś psiaków - chodzą wszędzie, krok w krok, bo boją się, że znowu ktoś je zostawi... ale widzę, że Cykluś się szybko aklimatyzuje i to jest najważniejsze :loveu: że nie płacze :) Cyklusiu, trzymaj się!!! :loveu:

Posted

__Lara napisał(a):
O takim domu dla Cyklusia marzyłyśmy i marzenie się ziściło :loveu:
Dokładnie tak!
Świetne wieści. Wielkie dzięki za nie. Czekamy na jeszcze! I może na jakieś fotki? :)