coronaaj Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 =coronaaj Oooo :) cudownie! prosimy o jakąś relację Klaudio :cool1: cos tutaj cisza.... Quote
__Lara Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Mam nadzieję, że u Cyklusia wszystko gra :cool1: Quote
Kla&Luk Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 __Lara napisał(a):Mam nadzieję, że u Cyklusia wszystko gra :cool1: Wszystko gra u nas :) Zaczęłam nową pracę i nie mam kompletnie czasu żeby cokolwiek tutaj napisać, za moment wyjeżdżamy na krótkie wakacje w trójkę, więc napiszemy małe co nieco po powrocie. Całusy od Cyklopka głodomorka ;) i NAS :loveu: Quote
__Lara Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Super, to udanego wypoczywania! :lol: Quote
coronaaj Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 A NASZA SLICZNA CUDNA LENA PROSI O WSPARCIE http://www.dogomania.pl/forum/f28/przerazona-dzika-sunia-potrzebne-fundusze-na-hotelik-dla-leny-141742/ Quote
coronaaj Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 __Lara napisał(a):Super, to udanego wypoczywania! :lol: Chyba juz wrociliscie...z wypoczynku...cos nowego u Cyklusia?:roll::roll: Quote
coronaaj Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='coronaaj']Chyba juz wrociliscie...z wypoczynku...cos nowego u Cyklusia?:roll::roll: Cos tutaj cisza...nie ma wiesci o Cyklusiu???:shake::shake: http://www.dogomania.pl/forum/f1161/bibi_5-tyg-sunia_wesoly-autobus-coronaaj-ja-uratowal-pilnie-potrzebne-ogloszenia-147418/#post13052376 Quote
__Lara Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 Mam nadzieję, że wszystko dobrze :) Quote
coronaaj Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 __Lara napisał(a):Mam nadzieję, że wszystko dobrze :) Klaudio prosimy odezwij sie...co u Cyklusia?:cool3::cool3: Quote
Kla&Luk Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Wszystko u nas w porządku. Cyklopek też się ma dobrze! Dzisiaj kupiłam mu jego własną, prywatną maszynkę do strzyżenia i zrobiliśmy z łazienki salon piękności;) Strasznie mus ie podobało. Dalej jęczy, piszczy jak mnie widzi- to jest chyba nie do pokonania:/ Poza tym jesteśmy bardzo zabiegani, bo rodzinka nam się powiększy o córeczkę albo synka :) Całujemy gorąco!:loveu: Quote
maciaszek Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Kla&Luk napisał(a):Poza tym jesteśmy bardzo zabiegani, ę albo synka :)Gratulacje !!!!!!!!! :multi: :multi: :loveu: :loveu: I od razu mam taką radę - skonsultujcie się z jakimś fachowcem-behawiorystą/szkoleniowcem jak przygotować psa na pojawienie się maluszka i jak postępować z czworonogiem na początku. Cykluś jest zazdrośnikiem i może stwarzać nieco problemów na początku. Lepiej się przygotować, aby odeprzeć ewentualny "atak". Quote
ania14p Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Gratulacje !!!:loveu::loveu::loveu: Faktycznie trzeba starszego brata przygotować, ale to chyba będzie do pokonania. Mój starszy brat boczył się na mnie przez rok, a później zajmował się mną jak najlepsza niania! Quote
Kenny Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 I ja też gratuluję :lol: cieszę się, że u Cyklusia wszystko w porządku...ucałujcie go proszę ode mnie...:loveu: Quote
__Lara Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Kla&Luk napisał(a):Wszystko u nas w porządku. Cyklopek też się ma dobrze! Dzisiaj kupiłam mu jego własną, prywatną maszynkę do strzyżenia i zrobiliśmy z łazienki salon piękności;) Strasznie mus ie podobało. Dalej jęczy, piszczy jak mnie widzi- to jest chyba nie do pokonania:/ Poza tym jesteśmy bardzo zabiegani, bo rodzinka nam się powiększy o córeczkę albo synka :) Całujemy gorąco!:loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: gratulacje!!!!! Właśnie, przygotujcie Cyklusia na nowego domownika ;) Quote
ania14p Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Klaudio, przepraszam, że zawracam głowę, ale czy w tych dniach nie będziecie przejeżdżali przez Kraków?, mam tam pilną i dość poważną sprawę do załatwienia. Jeśli tak to zadzwoń do mnie, albo podaj swój nr na PW, bo gdzieś mi się Twój nr zagubił! Quote
Kenny Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 zapraszam na wątek mojej nowej tymczasowiczki : http://www.dogomania.pl/forum/f1160/okolice-olkusza-suka-po-cieczce-juz-w-dt-u-kenny-szukamy-sponsora-sterylki-148741/ potrzebna kasa na sterylkę...i osoby do ogłoszeń jak już będą zdjęcia. Quote
Kla&Luk Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 "Cykluś jest zazdrośnikiem i może stwarzać nieco problemów na początku. Lepiej się przygotować, aby odeprzeć ewentualny "atak"." Moje Drogie, z całym szacunkiem,ale nie może istnieć w ogóle taka możliwość, iż dojdzie do "ataku". :shake: W chwili obecnej postanowiliśmy, że będziemy starać się z psem przebywać wśród dzieci znajomych i tym samym go obserwować, a jeżeli choć jeden raz wystąpi przypadek zaatakowania w jakikolwiek sposób dziecka, to będziemy podejmować dalsze decyzje. Cykluś owszem jest zazdrośnikiem i widać wręcz codziennie jego problemy z przeszłością. Do tej pory nie tworzyło to większych konfliktów, ale ja jako przyszła mamusia nie pozwolę na podobne sytuacje, bo dziecko stoi ponad wszystkim. Co do porady z behawiorystą etc. to hmm... ja po prostu już Cyklusiowi nie zaufam w pełni, po tym co mu się zdarzało, nie ważne kto by go miał układać. Teraz Kochane obserwujemy, i mamy nadzieje nie ujrzeć kłopotliwych wydarzeń. Gorąco wszyscy całujemy!:loveu: Quote
maciaszek Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 No właśnie chodzi o to, że te kłopotliwe zachowania, jak to nazwałaś, mogą się pojawić i trzeba teraz zrobić wszystko, by się nie pojawiły. Pracować z psem teraz. Zanim pojawi się maluszek. Pomysł z chodzeniem do znajomych z dziećmi jest dobry, a nawet bardzo dobry. Jak tam się coś wydarzy (cokolwiek) to będzie mieli sygnał i będzie mogli zacząć ostro pracować z psem. Bo jest jeszcze na to czas. Napisz do sacred PIRANHA. Ma świetnie opracowany ten temat. Też przyuczała psy do przyjścia dziecka na świat. Na pewno poradzi co robić teraz, żeby potem z zazdrośnikiem nie było problemów. Wiem, i jest to kompletnie oczywiste, że dziecko najważniejsze, ale skoro można z psem poracować to chyba warto to zrobić, żeby mógl zostać z Wami na zawsze :). Quote
__Lara Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [quote name='maciaszek']No właśnie chodzi o to, że te kłopotliwe zachowania, jak to nazwałaś, mogą się pojawić i trzeba teraz zrobić wszystko, by się nie pojawiły. Pracować z psem teraz. Zanim pojawi się maluszek. Pomysł z chodzeniem do znajomych z dziećmi jest dobry, a nawet bardzo dobry. Jak tam się coś wydarzy (cokolwiek) to będzie mieli sygnał i będzie mogli zacząć ostro pracować z psem. Bo jest jeszcze na to czas. Napisz do sacred PIRANHA. Ma świetnie opracowany ten temat. Też przyuczała psy do przyjścia dziecka na świat. Na pewno poradzi co robić teraz, żeby potem z zazdrośnikiem nie było problemów. Wiem, i jest to kompletnie oczywiste, że dziecko najważniejsze, ale skoro można z psem poracować to chyba warto to zrobić, żeby mógl zostać z Wami na zawsze :). Podpisuję się pod tym - maciaszek ma rację ;) Quote
ania14p Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Ja też, ja też, nie uwierzę, że nie dacie sobie rady z Cyklusiem! Quote
Kla&Luk Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Nie zrozumiałyśmy się... Nie będę potrafiła w sytuacji jakiegokolwiek zagrożenia dla dziecka ryzykować tym, że ktoś jednak mu nie "pomoże", bądź zrobi to nieskutecznie. Quote
coronaaj Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Kla&Luk napisał(a):Nie zrozumiałyśmy się... Nie będę potrafiła w sytuacji jakiegokolwiek zagrożenia dla dziecka ryzykować tym, że ktoś jednak mu nie "pomoże", bądź zrobi to nieskutecznie. Czy sa jakies wiesci o Cyklusiu???? Quote
Recommended Posts