Mysia_ Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Danter czuje się dobrze, jak tylko ma okazję to biega jak szalony po wybiegu :razz: Prawdę mówiąc nie słyszałam relacji z drogi Danterka do schroniska, ani z wizyty u erii, jak zachowywał się w autku :oops: Quote
eria Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 pisałam całą relację z wizyty Dantera u mnie i Malawaszka też chyba pisała;) Na stole był bardzo grzeczny ,pozwalał przy sobie wszystko robić i merdał kikutkiem ogonka :loveu: Na spacerze zaintresowany wszystkim tylko nie człowiekiem :cool1: Motywacji chłopakowi trzeba i konsekwencji bo komendy podstawowe to on raczej zna tylko trza wyegzekwować :diabloti: Do psów jego stosunek był bardzo OK - mam tu na myśli mojego Kreona z którym sie najzwyczajniej w świecie ignorowali :loveu: Jak zachowywał się w autku w drodze to już niestety nie wiem ale można chyba zapytać tego pana (bardzo sympatyczny człowiek:lol:) który go do mnie i odemnie wiózł a i Aleksandra myślę zdaje sobie sprawę jaki potop w domu robi pies z kudłatym łbem jak się napije wody hihih :D Danter jak wszedł do mnie do domu to pierwsze co zrobił-wparował do miski z wodą od Foxi - potem pływał cały przedpokój. Mój Kreon tak się nauczył że jak się napije to stoi nad miską i czeka aż brodę wytrę - no chyba że długo się nie zjawiam to się otrzepuje hihihi Quote
malawaszka Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 do samochodu schroniskowego wsiadł dość chętnie, jak przyjechał z schroniska do erii to obrzygany nie był, więc choroby lokomocyjnej nie ma :lol: ale wątpię, żeby jakikolwiek taksówkarz zechciał wziąć psa schroniskowego do swojej fury :shake: Quote
Mysia_ Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 w sumie często ludzi przyjeżdżają do nas po psiaki taxi, tylko poprostu trzeba zapytać zamawiające taksówkę czy się zgadzają na przewiezienie psiaka ze schroniska :razz: Fanta staruszka collie - śmierdziała okropnie, a jechała taksówką z Zabrza, aż do Chorzowa :lol: Quote
malawaszka Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 no to macie jakichś fajniejszych taksówkarzy bo ja kiedyś musiałam mojego Bolutka malutkiego i pachnącego na kolanach trzymać i broń boże żeby nie dotknął czymkolwiek siedzenia :lol: Quote
Aleksandra Bytom Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Ten łeb nad miską jak pies wypije to wypisz wymaluj mój terier Lukas a ja myślałam że tylko on tak robił,zawsze czekał aż mu pychol wytarłam,prędzej się nie ruszył,a Danter ma mądre oczka to też szybko to załapie,a co do taksy to jak się zamawia to się mówi że się chce autko po psa dużego i biora,moją chorą już bardzo sunie brali a była większa od Danterka i ciągle wymiotowała. na wtorek mam dwa autka w zapasie a na jutro 1 i to niepewne :roll: Quote
Mysia_ Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 jesli przyjedziecie jednak jutro to prosze sms-ka, że będziecie ;) Quote
Aleksandra Bytom Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Danterek już w domku,po drodze zrobili "męskie" zakupy ze swoim panem i tak piesio ma śliczną czerwoną obroże,4 świńskie uszy i wielką przywitalna kość. Na razie leży sobie w kuchni taki biedny niepewny gdzie jest,wode pil ale jeść jeszcze nie chce,jak dojdzie do siebie to będzie miał prysznic,ciekawe jak to zniesie? dam znać potem i jak sie dowiem jak to powklejam zdjęcia już wykompanego;) Quote
malawaszka Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: cudownie i trzymam :kciuki: za aklimatyzację :loveu: Quote
weszka Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Suuuper :multi: Powodzenia w szybkim aklimatyzowaniu chłopaka :loveu: Quote
malawaszka Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 czy już mogę zmieniać tytuł wątku?:loveu: Quote
Aleksandra Bytom Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 piesio już sie tuli i okazało się ze to pana piesek,chodzi za nim jak cień a teraz pan próbuje go przekonać że kąpiel jest okey,czy on był w schronisku kąpany bo jak zobaczył prysznic to w nogi hehe? zaparł się w przedpokoju i nie da się niczym przekupić Quote
Aleksandra Bytom Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 pan mu niesie wanne plastikową z wodą do przedpokoju,napisze tylko ze wanna jest duża i ciężka a ja mam darmowe kino haha piesio u nas zostanie bo do dziecka jest fajnie nastawiony,już jest po spacerku,podaje łapki teraz tylko go wyplusiać i prawdziwy domowy psiaku Quote
malawaszka Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 ależ cudowne wieści :loveu::loveu::loveu::multi: Quote
Mysia_ Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 super, że dotarli cało do domku :loveu: Danterek jest piesio Pano, bo Pan zabrał ze schroniska, psy naprawde to zapamiętują - ten pierwszy moment ;) Teraz musicie podzielic obowiązki związane z Danterkiem między siebie i napewno będzie kochal wszystkich porówno :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 możesz mi podesłać zdjęcia [email protected] tylko pamiętaj, żeby nie pozwalać mu na wszystko bo teraz to on Was bada i jeszcze nie pokazał jaki jest - tak co najmniej dwa tygodnie będzie się odkrywał ;) Quote
Aleksandra Bytom Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Pies wyplusiany,pan się poświęcił i zalał cały pzedpokój,nie wiem jak wkleić tu zdjecia ale moge podesłać na meila tylko potrzebuje czyjś adres. właśnie wróciliśmy z parku,okazało się że Danter świetnie bawi się smyczą,nie potrzebuje kolczatki,nie szarpie nie reaguje na psy i jest spokojny w stosunku do Julki :lol:. Cudny pies,co on robił w schronisku? Quote
fridaoo Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 no strasznie się cieszę,że Danter zamieszkał juz w swoim domku:multi:...który nota bene, gdyby nie zadzwonił po Brombcię, to by pewnie nie wiedział o istnieniu takiego fajowego piesa jak Danter:p Quote
Aleksandra Bytom Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Ja tez się ciesze bo psiak przekroczył moje oczekiwania,ma tylko jedną wade pierdzi niemiłosiernie :diabloti: mam nadzieję że niedługo mu to przejdzie i dziękuje wszystkim dzięki którym nasz piesek jest już z nami,to cudo już na pewno nie wróci do schroniska i chociaż tak moge wam pomóc Quote
malawaszka Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Cudowna Danterkowa Rodzina :loveu::loveu::loveu::multi: Quote
malawaszka Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 ta fotka jest przesliczna :loveu::loveu::loveu: a jak mu fajnie już sierść odrosła :loveu: Quote
Mysia_ Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Aleksandra Bytom napisał(a):Ja tez się ciesze bo psiak przekroczył moje oczekiwania,ma tylko jedną wade pierdzi niemiłosiernie :diabloti: mam nadzieję że niedługo mu to przejdzie i dziękuje wszystkim dzięki którym nasz piesek jest już z nami,to cudo już na pewno nie wróci do schroniska i chociaż tak moge wam pomóc myślę, że przy odpowiednim jedzonku i unormowanym stylu życia jakoś to mu chcociaż trochę przejdzie, chociaż niektóre psiaki tak poprostu mają :evil_lol: Fotki wspaniałe :multi: Olu dzwoniłaś do mnie przedchwilą? bo właśnie zerkłam na telefon ;) Quote
Asia_Klero Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 śliczne fotki:loveu:Olu,Krzysiu,Julko POZDRAWIAM!!:loveu::loveu::loveu:i dziekuje za domek dla Danterka:loveu: Quote
agata51 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 :multi::multi::multi: Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia, szczęściarzu! A z tymi bąkami to ja nie wiem. Może to typowe dla tej rasy? Sznaucerka mojego syna puszcza takie bąkole, że nie idzie wytrzymać. :evil_lol: Quote
Recommended Posts