Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja dziś zabrałam Sonię i Emmę - Sonię do DT, a Emmę zawiozłam do nowego domku w Katowicach - obydwie suczki cudowne! Sonię musimy wyleczyć i dopiero poszukamy domu, ale ja w ogóle nie mog uwierzyć, że ona ma 14 lat! oczy ładne, poza schroniskiem odzyskała chęć życia i energię, spręzysty krok - zupełnie nie jak stary pies! Emma - brak mi słów na jej opisanie - cudowna! Maleńka wesoła iskiereczka - dużo ładniejsza niż na zdjęciach :lol:

Posted

poszukujemy kogoś kto mógłby przeprowadzić wizytę przedadopcyjną w Sosnowcu na ul. Prostej. Czy ktoś z tu obecnych dałby radę pomóc?

ja mogę przeprowadzić :) mieszkam 4 kroki obok :) (dosłownie ;p )

teraz się zastanawiam który z sąsiadów bierze czworonoga :-)

Posted

malawaszka napisał(a):
super!!! a czemu tak długo czekali????

Bo ona będzie mieszkała z psem, który chyba nie jest kastrowany. A wtedy Gama miała cieczkę, więc trzeba było poczekać aż jej się skończy, żeby za jakiś czas zrobić zabieg, po zabiegu była u mnie 10 dni, wczoraj miała zdjęte szwy i dzisiaj pojechała do domku :)

Posted

ahh to takie buty :lol:

a ja mam pytanko - na fb wyczytałam, że schronisko daje kupony na sterylki dla suczek niesterylizowanych - ale nie dostałam ani dla Emmy ani dla Soni - czeeemuuu????? :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
ahh to takie buty :lol:

a ja mam pytanko - na fb wyczytałam, że schronisko daje kupony na sterylki dla suczek niesterylizowanych - ale nie dostałam ani dla Emmy ani dla Soni - czeeemuuu????? :lol:

Nie wiem ;)
Napiszę do Ewy i dam znać :)
Może po prostu tych kuponów jeszcze fizycznie nie ma. Nie wiem jak to będzie, czy one będę w biurze, bo jak nie będzie p. doktor a ktoś przyjdzie adoptować psa to musi go dostać.

Posted

gosia2313 napisał(a):
Nie wiem ;)
Napiszę do Ewy i dam znać :)
Może po prostu tych kuponów jeszcze fizycznie nie ma. Nie wiem jak to będzie, czy one będę w biurze, bo jak nie będzie p. doktor a ktoś przyjdzie adoptować psa to musi go dostać.

kupony już są - trzeba się zgłosić w godzinach pracy biura i odebrać. Zabieg jest tylko w Lupusie, do umówienia do 30 dni od daty adopcji

Posted (edited)

ADOPTOWANE:

Suczka. Adoptowana 28.01.12r.

Fila - Adoptowana.

Pimpek. Adoptowany 28.01.12r.

Aliss - Adoptowana

Oskar - Adoptowany.

Edited by Crys
Posted (edited)

Dalsze Adopcje:

Figa - Adoptowana 28.01.12r.

Boston - Adoptowany 28.01.12r.

Abi - adoptowana 28-01-12r

Gaja - adoptowana 28-01-12 mieszka w Warszawie

Iskierka - adoptowana 28.10.12

Edited by Crys
Posted

Jetrel napisał(a):
Pikuś którego wstawiałam na poprzedniej stronie do was nie trafił?:shake:

Wszystko co było w czwartek na kwarantannie jest w albume sosnowieckim. Jego zdjęcia też wisi chyba na tablicy w schronisku.