saphira18 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 jej... to on plątał się niecały dzień, dwa... uff a już nadzieję straciłam:( Gosiu możemy go odwiedzić w sobotę? dałoby radę? jak coś napiszę zaraz na PW żeby wam wątku nie zaśmiecać:) Quote
gosia2313 Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 saphira18 napisał(a):jej... to on plątał się niecały dzień, dwa... uff a już nadzieję straciłam:( Gosiu możemy go odwiedzić w sobotę? dałoby radę? jak coś napiszę zaraz na PW żeby wam wątku nie zaśmiecać:) Jak jeszcze będzie to pewnie, że możecie :) Ta dziewczyna z Kielc (jak dobrze pamiętam) co jej numer był w ogłoszeniach jest już powiadomiona, zapłaci za kastrację, ma dzwonić do schroniska, żeby go nie wydawali i chyba go odbierze :) Quote
Istar19 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Oj Prymusku tyle strachu napędziłeś wszystkim!! a myśmy go szukali wszędzie tylko nie w sosnowcu ...eh Quote
gosia2313 Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 UWAGA! [SIZE=2]W schronisku brakuje rzeczy, którymi można wykładać klatki szczeniakom, czy psiakom po zabiegach i operacjach ! :shake: Większe psiaki czasem potrafią zachowywać czystość, więc ich posłanie posłuży trochę dłużej, maluchy niestety załatwiają się w klatkach i już po paru minutach koc jest do spalenia i trzeba szukać czystego. Bardzo potrzebujemy wszelkiego rodzaju koców, kołder (nie puchowych i z pierza), prześcieradeł, poszewek, różnych materiałów, większych szmat. Jeśli ktoś z Was posiadałby coś, co nie przyda mu się, a nei wie co z tym zrobić - prosimy przekazać je do schroniska w Sosnowcu ! Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt ul. Baczyńskiego 11a Sosnowiec Najlepiej przywozić rzeczy do godziny 15 każdego dnia. Tutaj jeszcze wydarzenie na FB - jak macie tam konto to rozsyłajcie do znajomych, a nóż ktoś będzie miał coś niepotrzebnego i będzie chciał przekazać dla podopiecznych schroniska. K L I K Quote
Crys Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Toluś - Adoptowany 16.03.12r. Szczeniak z miotu S - Adoptowany 16.03.12r. Szczeniak Miot S - Adoptowany Quote
malawaszka Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 dziewczyny czy jest szansa sprawdzić jak Gacek reaguje na koty? https://picasaweb.google.com/105403799412769020996/Gacek73213BoksNr34OpiekunAnnaGoreckaWaskow napisała do mnie osoba zainteresowana jego adopcją - komu mogę przesłać tego maila? to jeszcze z tego ogłoszenia zimowego z prośbą o mrozowe adopcje :lol: Quote
Crys Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Wyślij do Gosi :) [email protected] Ze sprawdzeniem może być mały problem. Quote
Jenny19 Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Można go wziąć na kociarnie ale wiadomo nie jest to super miarodajne. Quote
malawaszka Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 no super miarodajne nei jest, ale chociaż widać czy pies się od razu zapieni na widok kotów czy będzie obojętny, można spróbować, ostatnio mam bardzo dużo zapytań o reakcje psów na koty i kurcze zawsze jest z tym problem, u Gacka jest trochę ryzyko bo on wygląda jakby miał w sobie krew sznupa i jakiegoś północniaka - a to może być dość kotonielubna mieszanka, ale nie musi wysyłam do Gosi Quote
Anecioreczek Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Jenny19 napisał(a):Można go wziąć na kociarnie ale wiadomo nie jest to super miarodajne. na Kociarni jest teraz nowa bernardynka ;/ Quote
Jenny19 Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Nie chodziło mi o ta kociarnię bo teraz to jest bardziej szpitalik ;) Z tymi bernardynami to jakaś masakra, to 3 pies w przeciągu kilku tygodni. Widziałam ją dzisiaj, strasznie wychudzona i ma coś z oczami. My Eneasza sprawdzałyśmy biorąc go na wybieg dla kotów, poszczekał, poburczał, ale generalnie nie bardzo wiedział co ma robic. Obecnie nie mieszka z kotami, ale ma z nimi kontakt u mamy Agnieszki i bez problemu się dogadują. Quote
Emiś Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Wydarzenie dla Azury, bardzo proszę o rozsyłanie http://www.facebook.com/events/256704001085760/?context=create Quote
MartynaP Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 a ja podrzuce watek Negry :) http://www.dogomania.pl/threads/224956-DRAMAT-8-letniej-Negry... Quote
Jaaga Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Prosiłam już na wątku sosnowieckich staruszków, ale może szybcie tu się uda. Chodzi mi o ogłoszenia dla suczki, która wczoraj zabrałam ze schroniska. Gdyby ktos mógł jej szybciutko zrobić pakiet ogłoszeń, to bedę bardzo wdzięczna. U mnie ma tylko Tablicę.pl Na maila wyslę fotki i tekst. Sunia reaguje zębami na inne psy, a u mnie ich całkiem sporo. Szkoda, żeby wróciła do schroniska, wiec stąd moja prośba o szybkie ogłaszanie. Quote
Anecioreczek Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 chodzi o Bryze https://picasaweb.google.com/105403799412769020996/Bryza______KoOGabinetu troche zdjec juz jej zrobilam sa wyzej w albumie Quote
Jenny19 Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 [quote name='Jaaga']Prosiłam już na wątku sosnowieckich staruszków, ale może szybcie tu się uda. Chodzi mi o ogłoszenia dla suczki, która wczoraj zabrałam ze schroniska. Gdyby ktos mógł jej szybciutko zrobić pakiet ogłoszeń, to bedę bardzo wdzięczna. U mnie ma tylko Tablicę.pl Na maila wyslę fotki i tekst. Sunia reaguje zębami na inne psy, a u mnie ich całkiem sporo. Szkoda, żeby wróciła do schroniska, wiec stąd moja prośba o szybkie ogłaszanie. Możesz wysłać do mnie [email protected], będę dzisiaj ogłaszać naszego Idola to od razu zrobię pakiet i suni. Quote
ALMAVET Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Witam bardzo proszę o podrzucanie wątku Negry przebywajacej na tymczasie w przychodni Almavet ;) czy jest możliwość umieszczenia jej ogłoszenia na wątku staruszków schroniskowych na 1 stronie? http://www.dogomania.pl/threads/224956-DRAMAT-8-letniej-Negry dziękuję pozdrawiam M.Z. Quote
Jaaga Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 [quote name='Jenny19']Możesz wysłać do mnie [email protected], będę dzisiaj ogłaszać naszego Idola to od razu zrobię pakiet i suni. Dziekuję. Już wysłałam maila. Quote
abra64 Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 zaglądajcie dziewczyny na ten wątek , bardzo proszę http://www.dogomania.pl/threads/225051-Marynia-stara-staruszeczka-szuka-pilnie-domu-nie-bądż-obojętny-zajrzyj-do-maryni?p=18878150#post18878150 rozsyłajcie :( :( Quote
malawaszka Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Dziewczyny macie kogoś kto mógłby zrobić wizytę przed adopcyjną dla Cybisa w Rudzie Śląskiej ul. Oświęcimska? to na granicy z Katowicami gdzieś jest, blisko A4 Quote
malawaszka Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 pozdrowienia od szczęśliwego Pędzla dostałam :loveu: zdaje się, że Państwo znaleźli go na mojej stronie :loveu: ależ się cieszę, że są efekty tych godzin ślęczenia nad nią 'Jest szczęśliwym psiakiem,który zdobył serduszka całej rodzinki. Zaaklimatyzował się od pierwszych chwil.Rozrabia ,goni koty, i zachowuje się jakby mieszkał tam od szczeniaka." :loveu: Quote
Anecioreczek Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 państwo pędzal odrazu pokochali jak tylko go zobaczyli w schronisku:cool3: bali sie mi go oddac na chwile do gabinetu na zdjecie szwow:shake::evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 a co to za piesek Spencer? s jakieś zdjęcia? bo Pani mi pisała, że też im się podobał, ale był na kwarantannie jeszcze - to też sznaucerowaty? Quote
Dorin91 Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 [quote name='malawaszka']a co to za piesek Spencer? s jakieś zdjęcia? bo Pani mi pisała, że też im się podobał, ale był na kwarantannie jeszcze - to też sznaucerowaty? Spencer nie jest sznaucerowaty to takie włochate stworzenie, z tych kundelków a'la terier tybetański. Bardzo wystraszony, poszłam dzisiaj pod jego boks go zobaczyć, ale w ogóle nie wyszedł z budy :( Wygląda jak mój pies tylko umaszczenie odwrotne :( P.S. Ale fajnie, że ci Państwo od Pędzla odezwali się też do Ciebie, bardzo miło z ich strony :) Quote
Recommended Posts