Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jej... to on plątał się niecały dzień, dwa... uff a już nadzieję straciłam:( Gosiu możemy go odwiedzić w sobotę? dałoby radę? jak coś napiszę zaraz na PW żeby wam wątku nie zaśmiecać:)

Posted

saphira18 napisał(a):
jej... to on plątał się niecały dzień, dwa... uff a już nadzieję straciłam:( Gosiu możemy go odwiedzić w sobotę? dałoby radę? jak coś napiszę zaraz na PW żeby wam wątku nie zaśmiecać:)

Jak jeszcze będzie to pewnie, że możecie :)
Ta dziewczyna z Kielc (jak dobrze pamiętam) co jej numer był w ogłoszeniach jest już powiadomiona, zapłaci za kastrację, ma dzwonić do schroniska, żeby go nie wydawali i chyba go odbierze :)

Posted

UWAGA!

[SIZE=2]W schronisku brakuje rzeczy, którymi można wykładać klatki szczeniakom, czy psiakom po zabiegach i operacjach ! :shake:
Większe psiaki czasem potrafią zachowywać czystość, więc ich posłanie posłuży trochę dłużej, maluchy niestety załatwiają się w klatkach i już po paru minutach koc jest do spalenia i trzeba szukać czystego.

Bardzo potrzebujemy wszelkiego rodzaju koców, kołder (nie puchowych i z pierza), prześcieradeł, poszewek, różnych materiałów, większych szmat.

Jeśli ktoś z Was posiadałby coś, co nie przyda mu się, a nei wie co z tym zrobić - prosimy przekazać je do schroniska w Sosnowcu !

Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt
ul. Baczyńskiego 11a
Sosnowiec

Najlepiej przywozić rzeczy do godziny 15 każdego dnia.

Tutaj jeszcze wydarzenie na FB - jak macie tam konto to rozsyłajcie do znajomych, a nóż ktoś będzie miał coś niepotrzebnego i będzie chciał przekazać dla podopiecznych schroniska.
K L I K

Posted

no super miarodajne nei jest, ale chociaż widać czy pies się od razu zapieni na widok kotów czy będzie obojętny, można spróbować, ostatnio mam bardzo dużo zapytań o reakcje psów na koty i kurcze zawsze jest z tym problem, u Gacka jest trochę ryzyko bo on wygląda jakby miał w sobie krew sznupa i jakiegoś północniaka - a to może być dość kotonielubna mieszanka, ale nie musi
wysyłam do Gosi

Posted

Nie chodziło mi o ta kociarnię bo teraz to jest bardziej szpitalik ;)
Z tymi bernardynami to jakaś masakra, to 3 pies w przeciągu kilku tygodni. Widziałam ją dzisiaj, strasznie wychudzona i ma coś z oczami.

My Eneasza sprawdzałyśmy biorąc go na wybieg dla kotów, poszczekał, poburczał, ale generalnie nie bardzo wiedział co ma robic. Obecnie nie mieszka z kotami, ale ma z nimi kontakt u mamy Agnieszki i bez problemu się dogadują.

Posted

Prosiłam już na wątku sosnowieckich staruszków, ale może szybcie tu się uda. Chodzi mi o ogłoszenia dla suczki, która wczoraj zabrałam ze schroniska.
Gdyby ktos mógł jej szybciutko zrobić pakiet ogłoszeń, to bedę bardzo wdzięczna. U mnie ma tylko Tablicę.pl
Na maila wyslę fotki i tekst.
Sunia reaguje zębami na inne psy, a u mnie ich całkiem sporo. Szkoda, żeby wróciła do schroniska, wiec stąd moja prośba o szybkie ogłaszanie.

Posted

[quote name='Jaaga']Prosiłam już na wątku sosnowieckich staruszków, ale może szybcie tu się uda. Chodzi mi o ogłoszenia dla suczki, która wczoraj zabrałam ze schroniska.
Gdyby ktos mógł jej szybciutko zrobić pakiet ogłoszeń, to bedę bardzo wdzięczna. U mnie ma tylko Tablicę.pl
Na maila wyslę fotki i tekst.
Sunia reaguje zębami na inne psy, a u mnie ich całkiem sporo. Szkoda, żeby wróciła do schroniska, wiec stąd moja prośba o szybkie ogłaszanie.

Możesz wysłać do mnie [email protected], będę dzisiaj ogłaszać naszego Idola to od razu zrobię pakiet i suni.

Posted

pozdrowienia od szczęśliwego Pędzla dostałam :loveu: zdaje się, że Państwo znaleźli go na mojej stronie :loveu: ależ się cieszę, że są efekty tych godzin ślęczenia nad nią

'Jest szczęśliwym psiakiem,który zdobył serduszka całej rodzinki.
Zaaklimatyzował się od pierwszych chwil.Rozrabia ,goni koty, i zachowuje się jakby mieszkał tam od szczeniaka."

:loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']a co to za piesek Spencer? s jakieś zdjęcia? bo Pani mi pisała, że też im się podobał, ale był na kwarantannie jeszcze - to też sznaucerowaty?

Spencer nie jest sznaucerowaty to takie włochate stworzenie, z tych kundelków a'la terier tybetański. Bardzo wystraszony, poszłam dzisiaj pod jego boks go zobaczyć, ale w ogóle nie wyszedł z budy :( Wygląda jak mój pies tylko umaszczenie odwrotne :(

P.S. Ale fajnie, że ci Państwo od Pędzla odezwali się też do Ciebie, bardzo miło z ich strony :)