kiyoshi Posted February 29, 2020 Author Posted February 29, 2020 Ostatnio na koncie Sali pojawiły się pieniązki od: 50 zł od helli 20 zł od uxmal 20 zł od Ania F i Piotr (fb) Dziękuje slicznie. Zaraz uzupełnie rozlicznie. Kasi juz przelałam 230 zł za luty. Quote
Tyśka) Posted February 29, 2020 Posted February 29, 2020 Myślałam dzisiaj o Sali, ale nie miałam czasu napisać... a tu TAKIE wieści!!! Cieszę się przeogromnie! Quote
kiyoshi Posted February 29, 2020 Author Posted February 29, 2020 37 minut temu, Tyś(ka) napisał: Myślałam dzisiaj o Sali, ale nie miałam czasu napisać... a tu TAKIE wieści!!! Cieszę się przeogromnie! no ja też myślałam o niej cały tydzięń..ale powstrzymywałam się z dopytywaniem Pani, bo wiem, że trzeba troszke czasu na aklimatyzacje, poznanie... Dziś dzwoniłam z cięzkim sercem, jeszcze Pani nie odebrała...już miałam rózne mysli, ale po chwili patrze- oddzwania...Pani matak radosny glos gdy opowiada o Sali, po prostu wiem, że jest dla nich wazna, szczególna, to czuć 1 Quote
kiyoshi Posted March 3, 2020 Author Posted March 3, 2020 KOchani...zamykając ten długi wątek chciałam na koniec bardzo podziękować wszystkim deklarowiczom <3 <3 Dziękuje że przez tyle miesięcy wspieraliście ex-radysianki <3 Dziękuje też Kasi za wspaniałą opiekę nad pieskami. Rozomawiałyśmy i na miejsce Sali przyjedzie za jakiś czas nowa sunia, będzie dla niej nowy watek, już Was zapraszam a teraz pod moją opiekę ma trafić pojutrze rudzik z radys, piesek którego pierwsza Pani zmarła.... ZAPRASZAM. Zostańcie prosze z deklaracjami, jest jeszcze tyle do zrobienie :) https://www.dogomania.com/forum/topic/351455-mały-piesek-wywieziony-do-schroniska-oddalonego-300-km-od-domu-za-1000-złpomocy/ Quote
kiyoshi Posted March 15, 2020 Author Posted March 15, 2020 kochani....na koncie Sali nadal są zamrożone pieniązki, trzymam je na nową sunie, która wyjedzie jak tylko się trochę uspokoi sytuacja z koroną. mam jeszcze 200 zl które dostałam od Pani- DS Szpuleczki. Nowa sunia jeszcze nie jest wybrana. W okolicach 2 tygodni wszystko wyjaśnie i rozlicze ten wąteczek :) Sali juz prawie miesiąc w domku :) Quote
kiyoshi Posted March 20, 2020 Author Posted March 20, 2020 Dostałam dziś cudowny filmik od Pani Sali Boże tak się cieszę że ta sunia znalazła tak cudowna rodzinę i swoje bezpieczne miejsce na ziemi. Salcia zistala przebadany od stóp do głów. Okazało się że ma śrut w ciele na szczęście w miejscu gdzie nie zagraża zdrowiu suni Ma też guzki na listwie mlecznej. Będzie operowana. Trzymaj się Sali Wieczorkiem postaram się wstawić filmik Quote
Gabi79 Posted March 20, 2020 Posted March 20, 2020 1 godzinę temu, kiyoshi napisał: Dostałam dziś cudowny filmik od Pani Sali Boże tak się cieszę że ta sunia znalazła tak cudowna rodzinę i swoje bezpieczne miejsce na ziemi. Salcia zistala przebadany od stóp do głów. Okazało się że ma śrut w ciele na szczęście w miejscu gdzie nie zagraża zdrowiu suni Ma też guzki na listwie mlecznej. Będzie operowana. Trzymaj się Sali Wieczorkiem postaram się wstawić filmik Zaglądam i już nie mogę się doczekać filmiku 1 Quote
kiyoshi Posted March 20, 2020 Author Posted March 20, 2020 1 minutę temu, Gabi79 napisał: Zaglądam i już nie mogę się doczekać filmiku Pani napisała nawet że Sali jest naprawdę wspaniała--tak jak mówiłam (a raczej Kasia mi mówiła :))) tak mnie cieszy ta adopcja żeby jeszcze tylko te guzki usunac PS Już jestem na etapie wyboru nowej suni. Dzwoniłam dziś do Radys 1 Quote
kiyoshi Posted March 20, 2020 Author Posted March 20, 2020 Obiecany filmik Salci <3 <3 https://youtu.be/yS0LmwXFyWQ 2 Quote
kiyoshi Posted March 21, 2020 Author Posted March 21, 2020 Salcia jest już po zabiegu, guzek usunięty, pojechał na badania histopato.... Quote
kiyoshi Posted March 23, 2020 Author Posted March 23, 2020 Kochani, zapraszam serdecznie na watek bezimiennej suni, następczyni Sali w domu tymczasowym :) Wszystkie pieniązki które zostały po Sali rozliczam dna wątku nowej suni- dzięki Sali dostała szanse :) ZAPRASZAM WAS :) :) 557,25 zł przechodzi na sunie z tego wątku: https://www.dogomania.com/forum/topic/351576-zapomniana-maleńka-sunia-miała-tylko-jedno-zdjęcieale-już-jutro-wyjedzie-z-radys-zapraszam-na-watek/ Quote
kiyoshi Posted May 12, 2020 Author Posted May 12, 2020 U Sali wszystko ok :) wyniki wskazały że to guz o najniższym stopniu złośliwości w tej skali, także, jest ekstra. Zapomniałam o tym wcześniej napisać :) A dziś dostałam zdjęcia FRUZI- teraz Fuzji, bo własnie Pan Michał przypomniał że mija rok od adopcji :) Zobaczcie jaka dama nie do poznania ;) 3 Quote
kiyoshi Posted May 13, 2020 Author Posted May 13, 2020 10 godzin temu, helli napisał: Sylwetkę ma taką po-zimową, he też zwróciłam uwage ;) ale trzeba tez pamiętac, że ona z Radys wyjechała mocno chuda, a to jednak mix jakiegoś bulla, więc masa musi być. Fuzja ma dużo ruchu, sportów, wycieczek, jej Pan jest aktywną osoba ;) także- sunia rzeźbi mase :) Quote
kiyoshi Posted May 17, 2020 Author Posted May 17, 2020 dziś przybywam ze zdjęciami Meliski :) :) tez ponad rok od adopcji <3 1 Quote
Recommended Posts