Jump to content
Dogomania

SUNIE z Radys- SALLY, TELMA, GLINKA, FRUZIA, MELISA, KROMKA, KOFFI, CZARKA i ŚLIWKA mają swoje DOMY :)

Recommended Posts

Posted
18 minut temu, Sara2011 napisał:

To tak jak o moją czarnulkę-Hubę :(

z czarnymi zwykle jest pod górke... ludzie najchętniej biora białe...widze to teraz p szczeniakach- o białe 100 telefonów...a brązowe garstka...jakby były czarne zaloze sie że było by blisko zera..:(

ale nie możemy się poddawąc, gdzies sa te domy przecież

Posted

Sally miała dzisiaj odwiedziny...ten dom to może być strzał w diesiątke...spokojna okolica, dom z ogrodem, Pani która miała całe życie psy, tyle co przeszła na emeryture, ma kota domowego:) w pobliżu jej córka też psiara...cudnie, cudnie , cudnie...Trzymajcie mocno kciuki. Do wekendu sie rozstrzgnie :)

• Like 3
  • 2 weeks later...
Posted
17 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Urocza Sally, nic dziwnego, że nigdzie się nie wybiera ;) Chociaż przydałaby się jej dieta.

tak, bardzo jest zaprzyjaźniona z synkiem Kasi...:)

a dieta?? poważnie? nie zauwazyłam, by Sali była za gruba ;) jest w sam raz :)

Posted

Wyrózniłam dla Sally olx na Katowice i dziś na Bielsko, a jutro wyróżnie jeszcze jedno może na Kraków...także odliczyłam z konta Sali 52 zł. Trzymajcie kciuki...może tym razem?

Posted

Pousuwałam niektóre ogłoszenia Sali i zaczynam robić wszystko od nowa. Poprosiłam Kasie by może w wolnej chwili spróbowała jeszcze dorobić suni zdjęcia to będzie większy wybór.  Zrobiłam juz dwa nowe olx i jej wyrózniłam, ale chce jeszcze dorobić kilka, potem rozlicze już razem te wyróznienia.... Trzymajcie kciuki prosze... Sali już jest u Kasi 8 m-cy.....a myślałam, że to Telma nie znajdzie domu bo gryzła gości...

Posted
51 minut temu, kiyoshi napisał:

Pousuwałam niektóre ogłoszenia Sali i zaczynam robić wszystko od nowa. Poprosiłam Kasie by może w wolnej chwili spróbowała jeszcze dorobić suni zdjęcia to będzie większy wybór.  Zrobiłam juz dwa nowe olx i jej wyrózniłam, ale chce jeszcze dorobić kilka, potem rozlicze już razem te wyróznienia.... Trzymajcie kciuki prosze... Sali już jest u Kasi 8 m-cy.....a myślałam, że to Telma nie znajdzie domu bo gryzła gości...

Trzymam kciuki za sensowny odzew z ogłoszeń

Posted
1 godzinę temu, Gabi79 napisał:

Trzymam kciuki za sensowny odzew z ogłoszeń

dzięki Gabrysiu...co do Sali jakoś mam większych spokój niż odnośnie Kori...wierze po prostu że ten dom się znajdzie jeśli się mocno przyłoze :D

Posted

Miałam wczoraj telefon o Sali który zrobił na mnie dobre wrażenie...byc może sunia będzie miała w wekend odwiedziny...zobaczymy...

oby coś się dla niej ruszyło

• Like 1