clo Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 dorcass przepraszam umknelo mi,ze zorbilas jej allego dziekuje ci!!jest super! Quote
agat21 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 wysłałam kaskę na hotelik dla Łajeczki powodzenia psinko! Quote
fizia Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 nescca napisał(a):Popytam..... sunia cud urody..... Właśnie dziwię się, że przez taki długi okres siedzi w schronisku i nikt się nie zainteresował... Quote
truskawa144 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Zainteresował,została adoptowana ale wróciła bo przeskakiwała przez płot. Quote
anett Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 trafiłam na wątek dzięki PM Dogo Piękna sunia!! i taka nieszczęśliwa za tymi kratami.. dodam ją do profilu na n-k i przeleję jakiś grosik, poproszę nr konta Quote
truskawa144 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Łajka czeka. Dzisiaj patrzyła na mnie takim stęsknionym wzrokiem. (zdjęcie dzisiejsze) Quote
lunarmermaid Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Oczywiście,że spacerki miałaby zapewnione.Poza tym ciepło na polku,więc dużo jestem na ogrodzie,zwłaszcza,że mam 16-sto miesięczną córeczkę,uwielbiającą spacerki. Towarzystwo też miałaby zapewnione. Jaka ona jest do innych suczek,bo ja mam swoją sunię? Quote
gibon301 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 te oczy zabijają...niech ją ktos przygarie wreszcie!! Quote
silke Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Łajka jesteś prawdziwą pięknością. Czy Łajka trafi do hoteliku? Będę jutro robić przelewy. Wysyłać 50 zł? Quote
clo Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 lajka o matko..to zdjecie..bedzie mi sie snic po nocach:((( lajeczka jak najbardziej tarfi do hoteliku ale musimy miec komplet deklaracji bo nie pociagniemy tak to obawiam sie bo jzu sporo mamy psiakow na platnych dt..ale trzeba ja wyciagnac jak najszybciej..ja nie moge tego spojrzenia juz zapomniec...podaje po nia chocby w przyszlym tyg ale musimy miec te deklaracje...boze jaki ona ma smutny wzrok:(( Quote
Ukryty Smok Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Fizia, Kobieto, wyczyśćże sobie tę skrzynkę...;) Pzdr, Ukryty Smok Quote
fizia Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Ukryty Smok napisał(a):Fizia, Kobieto, wyczyśćże sobie tę skrzynkę...;) Pzdr, Ukryty Smok Przepraszam, już sobie wyczściłam :oops: Słuchajcie, gdyby miała jechać do lunarmermaid to bardzo niewiele nam brakuje Quote
fizia Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Ihabe - 50 zł miesięcznie Silke - 50 zł miesięcznie Mama Fizi - 20 zł jednorazowo Agat21 - 10 zł miesięcznie Gibon301 - 20 zł miesięcznie Bumerang - 20 zł jednorazowo Dogo07 - 20 zł miesięcznie czyli 150 zł miesięcznie 40 zł jednorazowo w sumie 190 zł niestety nie wiem jak Ona się zachowuje do innych suk, może Truskawa coś wie Truskawa pisała, że Łajka była gdzieś adoptowana, ale przskoczyła ogrodzenie - to już wiemy, że nie powinna iść do domu, gdzie będzie miekszać na zewnątrz Quote
truskawa144 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 To prawda,Łajka miała dom ale niestety przeskakiwała ogrodzenie i spacerowała po okolicy. Dlatego wróciła do nas. Z suczkami i z psami się nie kłóci,siedziała już z wieloma suniami i nie było problemów. Tylko,ze woli raczej spokojniejsze osobniki. Quote
truskawa144 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Dogo07 napisał(a):Tylko, że u lunarmermaid to będzie chyba na zewnątrz - i co jeśli tam ucieknie ?! To zależy jakie są warunki,bo jeśli to jest kojec taki pełny (z dachem) jak w schronisku to nie ucieknie. Jeśli to jest kojec bez dachu to może być różnie. Quote
Recommended Posts