silke Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 50 zł na stałe (od sierpnia mozż być problem, zobaczymy - ale mam nadzieję, ze Łajka szybciej znajdzie dom) Quote
clo Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 cudownie!!do sierpnia pelno czasu tez mam nadzieje,ze sie znajdzie domek szybciej1 Quote
ihabe Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 ok to podsumowujac silke czy twoja deklaracja 50zl to na stale? ihabe ile wy mozecie dolozyc? czy ktos jescze da grosiaka na lajeczke?:))) no zaczyna sie cos dziac to najwazniejsze!!!!:))[/quote] 50 zl na poczatek miesiecznie dla serduszka:lol: Quote
fizia Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 O rany Ihabe - kolejny psiak z naszego schroniska, któremu tak bardzo pomagasz:loveu: Silke - serdeczne dzieki :loveu: To już mielibyśmy 100 zł:multi: A plakacik śliczny!:loveu: Quote
ihabe Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Nadal brakuje nam dość dużo na hotelik:-( Ale to dopiero początek przeciez:cool3: Poproszę córcię aby mi pomogła w bazarku dla Łatki, nigdy jeszcze nie robiłam ale szybko sie uczę:evil_lol: Quote
fizia Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Moja mama chce dać 20 zł narazie jednorazowo :loveu: Czyli mielibyśmy tak: Ihabe - 50 zł miesięcznie Silke - 50 zł miesięcznie Mama Fizi - 20 zł jednorazowo czyli w sumie 120 zł :multi: Quote
ihabe Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Dobry pomysł, popytam moją rodzinkę, może ktoś się okaże litościwy:-( Quote
ihabe Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Czy ten plakacik mozna jakos wydrukowac? Prosze nie zapominajcie o Łajeczce:-( Kazdy dzien za kratami , dla tej psiny oznacza bol i cierpienie:placz: Quote
Onaa Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 z tego co widzę to jest allegro i alegratka dobrze by było w 1ym poście zrobić takie podsumowanie gdzie psinka ma ogłoszenia :) i jeszcze chciałam zapytać ten kontakt w sprawie adopcji Łajki to jest nr to schroniska czy wolontariusz, który się nim zajmuje ? Quote
fizia Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Dogo07 napisał(a):z tego co widzę to jest allegro i alegratka dobrze by było w 1ym poście zrobić takie podsumowanie gdzie psinka ma ogłoszenia :) i jeszcze chciałam zapytać ten kontakt w sprawie adopcji Łajki to jest nr to schroniska czy wolontariusz, który się nim zajmuje ? To jest numer do Truskawy - wolontariuszki Quote
agat21 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 rany, jak to zrobić, żeby kasy wystarczyło na wszystkie biedaki?? wiem, że to pytanie retoryczne :roll: ja dużo nie pomogę, mam już kilku "utrzymanków hotelowych" :-(: 10 zł miesięcznie to wszystko, co mogę zaoferować poproszę o numer konta na priva, bo potem gdzieś mi ta moja deklaracja przepadnie " w ferworze walki" i zapomnę. A tak - wrzucę w stałe comiesięczne płatności i będzie z głowy Quote
fizia Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 agat21 napisał(a):rany, jak to zrobić, żeby kasy wystarczyło na wszystkie biedaki?? wiem, że to pytanie retoryczne :roll: ja dużo nie pomogę, mam już kilku "utrzymanków hotelowych" :-(: 10 zł miesięcznie to wszystko, co mogę zaoferować poproszę o numer konta na priva, bo potem gdzieś mi ta moja deklaracja przepadnie " w ferworze walki" i zapomnę. A tak - wrzucę w stałe comiesięczne płatności i będzie z głowy Super!!! Serdeczne dzięki!!!:multi::loveu: Quote
Onaa Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 U mnie sytuacja mało stabilna - w jednym m -cu może się okazać że mogę dać 10 zł a w innym że 40 zł. Ponieważ z początku sama się deklarowałam więc moje 20 zł co m-c jest na Łajeczkę. I jeszcze raz bardzo dziękuję wszystkim, ktorzy się pojawili na wątku tej Bidulki :) !!! Razem napewno jej pomożemy. Quote
bumerang Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Dajcie nr.konta, w kwietniu dam 20 :oops: nie mogę więcej mam troche dużo wydatków rodzinnych i moj pies miał zabieg wydałam też na stałe deklaracje:shake: Quote
gibon301 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 dorzucę 20pln/miesiąc od kwietia ale ktoś będzie mi musiał przypomniać :oops: Quote
ihabe Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 ja juz deklarowalam, prosze tylko o nr konta dla lajki, bo zapomne:oops: Quote
fizia Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 O rany! Super!! Zobaczycie, że nam się uda!:multi: Może podam swój numer konta, a jak juz Łajeczka będzie jechać, wtedy prześlę na konto hoteliku? Quote
Onaa Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Fizia, to może znowu zrób podsumowanie kto i ile. Mówiłam, że trzeba mieć przygotowane miejsce w hoteliku dla Łajeczki - bo jak dogomaniacy ruszą do boju o dobry dom dla psinki to wszystko szybko pójdzie :). To kiedy i gdzie Łajka jedzie ? Quote
fizia Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Clo ma najlepsze informacje co do hotelików. Jutro do Morii do Elbląga jedzie nasz Gufi (dziadeczek, który czekał na swojego pana pod domem starców...) Nie wiem jak jest z miejscami u Morii. Ale może u Wiosny się jakieś miejsce znadzie. Quote
fizia Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Narazie mamy takie deklaracje Ihabe - 50 zł miesięcznie Silke - 50 zł miesięcznie Mama Fizi - 20 zł jednorazowo Agat21 - 10 zł miesięcznie Gibon301 - 20 zł miesięcznie Bumerang - 20 zł jednorazowo Dogo07 - 20 zł miesięcznie czyli 150 zł miesięcznie 40 zł jednorazowo w sumie 190 zł :multi: Quote
Recommended Posts