Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale przecież Ona sie tak bardzo smuci siedząc w tej klatce!!! Moze tam stanie się inna sunia? Juz nie wiem co!!! Szkoda, zeby tak siedziala w tej klatce. Zostawiajac ja tam rowniez przekreslamy szanse na adopcje, gdyz jesli ja ktos adoptuje a ona zaraz ucieknie.... Trzeba ja nauczyc nie uciekac, ale czy tak sie da? Wiem, ze sa tutaj fachowcy i moga nam pomoc w podjeciu decyzji:-(

• Replies 650
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ihabe napisał(a):
Ale przecież Ona sie tak bardzo smuci siedząc w tej klatce!!! Moze tam stanie się inna sunia? Juz nie wiem co!!! Szkoda, zeby tak siedziala w tej klatce. Zostawiajac ja tam rowniez przekreslamy szanse na adopcje, gdyz jesli ja ktos adoptuje a ona zaraz ucieknie.... Trzeba ja nauczyc nie uciekac, ale czy tak sie da? Wiem, ze sa tutaj fachowcy i moga nam pomoc w podjeciu decyzji:-(

Pewnie szukając domu, musimy podkreślić, że powinna mieszkać w domu, nie w budzie czy kojcu.

Kurcze, to co teraz, skoro u lunarmermaid jest kojec bez dachu - Truskawa, myślisz, że mogłaby przeskoczyć 190 cm?

Posted

Fiziu - coraz więcej osób chętnych - za co bardzo dziękujemy :loveu: - pomóc Łajeczce - pyta o konto.
Czy w takim razie już zbierasz wpłaty ?

Posted

Dogo07 napisał(a):
Fiziu - coraz więcej osób chętnych - za co bardzo dziękujemy :loveu: - pomóc Łajeczce - pyta o konto.
Czy w takim razie już zbierasz wpłaty ?

Tak, bardzo dziękujemy!!

Dziś przed południem sprawdzałam i były takie wpłaty

Ihabe - 50 zł
Agat21 - 20 zł

Posted

Ciężko mi powiedzieć,miałam okazje zobaczyć jak 2 psy mniejsze sporo od Łajki przeskakiwały u mnie w ogrodzie bez rozbiegu ogrodzenie 2,5m. Ale np. dużo większy podhalan już nie był w stanie bo miał tyłek za ciężki.
U nas Łajka często staje na 2 łapach i jest w tedy prawie mojego wzrostu (mam 160 cm) więc mogło by jej się udać przeskoczyć.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Ale ja niegdzie konta nie widzę :crazyeye: !!!
Chyba Fiziu, że wszystkim zainteresowanym na pw przesyłasz.

Nie można podawać na forum publicznym prywatnego konta, bo mogą być z tego problemy, już raz byłam świadkiem takiej sytuacji na dogomanii, skończyła się na policji.
Trzeba mieć pozwolenie na zbiórkę publiczną.

Ale na PW, na maila itp wolno

Więc wysyłam PW

Posted

Oj, skoro kojec nie jest zadaszony, to może nie ma co ryzykować?

Niezależnie od tego, gdzie Łajka trafi - poszedł dziś przelew na jej DT/hotelik.

Trzymaj się, ślicznoto :).

Posted

Dogo07 napisał(a):
A do Murki albo Ani w Brodnicy - daleko.

A gdzie jest Brodnica?

Transport to jakoś zawsze się zorganizuje

Może faktycznie u Murki - chociaż tam zawsze duża kolejka

Pytałyśmy tez Renaty, ale Łajka jest za duża

Posted

Tylko wiecie - to musi być dobry DT - najlepiej sprawdzony.
Bo znacie chyba jeden taki DT/hotelik co to tragedia dla psów była - a ludzie z dogomanii tam psy na dt posyłali, kasę zbierali i posyłali, a psy zaniedbane i na łańcuchach były.

Posted

[quote name='fizia']I jeszcze tutaj zapytałam

http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotelik-domek-tymczasowy-dla-psa-kazdej-rasy-pod-warszawa-134849/#post12079845

To jest chyba to - ale niestety wychodzi dośc drogo, ok. 450 zł za miesiąc

Witajcie.

Warunki w dt:
- duży dom z ogrodem
- do ewentualnej dyspozycji kojec dobrze zabezpieczony z ocieplaną zadbaną budą
- kilka razy dziennie spacer
- w pobliżu park
- w domu stale jest właścicielka.

Warunek: pies nieagresywny, przyjaźnie nastawiony w stosunku do innych psów (w domu mieszka młoda bardzo przyjacielska malamutka), płeć i wiek obojętne.

Co możemy oferować?
- domową atmosferę
- dużo miłości
- profesjonalną, ciepłą opiekę
- spacery
- socjalizację

Koszt: 15 zł/dzień- średni pies (cenę szczepień, ew. leczenia pokrywa opiekun psa, nie dt)

Tel. do p.Hani (właścicielki): 793-990-899

W razie pytań możecie pisać również na wątku- chętnie odpowiem.
J.

http://www.dogomania.pl/forum/f937/caloroczny-platny-dt-w-minsku-mazowieckim-dla-lagodnego-psa-133590/

Posted

[quote name='Dogo07']Tylko wiecie - to musi być dobry DT - najlepiej sprawdzony.
Bo znacie chyba jeden taki DT/hotelik co to tragedia dla psów była - a ludzie z dogomanii tam psy na dt posyłali, kasę zbierali i posyłali, a psy zaniedbane i na łańcuchach były.

Jeszcze może u Morii trzeba zapytać

Posted

450zl to b.dużo chyba ze może zejdą trochę z ceny no albo sie deklaracej uzbieraja ja mysle tak trzeba zapytać morii zrobię to w wolnej chwili oraz można jeszcze zapytać roni i pati bo renia odpada bo za dużą lajeczka a u wiosny narazie czekam w kolejce więc ja mam propozycje Moria,roni albo pati ale hoteliku u pati nie znam