lunarmermaid Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Bardzo się cieszę,że Łajka wkońcu wyjdzie ze schronu. :loveu: Szkoda,że nie do mnie ale lepiej dla niej,jeżeli będzie bezpieczna.U mnie nawet na ogrodzie nie mogłaby być sama,bo w pewnym miejscu ogrodzenie ma tylko 1m wysokości i z łatwością by je przeskoczyła. Quote
fizia Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 No szkoda, że się nie udało do Ciebie, ale faktycznie mogło by to być niebezpieczne Dzięki za propozycję:loveu: Quote
fizia Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Wpłynęło dzisiaj 50 zł od Silke:multi::multi: Czyli wpłaconych pieniążków mamy już 120 zł (Ihabe, Silke i Agat21):loveu: Quote
fizia Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 dorcass napisał(a):ma obserwatora na allegro Oj obserwatorze...przejdz od obserwacji do czynów:mad: Quote
fizia Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Kochani - szukamy kogoś, kto odebrałby w czwartek w Warszawie szczeniaczkę Kajunię (Kaja jest z tego samego schroniska) i zawióżł do Sochaczewa pod Warszawą, na DT do Renatki Quote
gibon301 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 ja wpłacę na pewno!! nawet podniosę moją deklarację na 30pln tylko proszę dajcie mi kilka dni bo sobie konto zablokowałam :oops: mam nadzieję, że Łajka spędzi już święta poza schroniskiem!!trzymam kciuki za obserwatora ;) Quote
clo Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 tez mamy ogromna nadzieje na t ,ze uda sie ja zabrac do mori jeszcze przed siwietami!mysle,ze w razie co trzeba spytac pati-c i moze odplatnie by ja przewiozla?i wtedy trzeba by zrobic zrzutke na transport..ale lajeczka juz by swiat wtedy nei spedzila za kratami.. Quote
fizia Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 [quote name='gibon301']ja wpłacę na pewno!! nawet podniosę moją deklarację na 30pln tylko proszę dajcie mi kilka dni bo sobie konto zablokowałam :oops: mam nadzieję, że Łajka spędzi już święta poza schroniskiem!!trzymam kciuki za obserwatora ;) Serdeczne dzięki!! A my nadal szukamy transportu dla Łajeczki Jamrozowizna koło Częstochowy -Elbląg Quote
fizia Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Narazie mamy takie deklaracje Ihabe - 50 zł miesięcznie Silke - 50 zł miesięcznie Mama Fizi - 20 zł jednorazowo Agat21 - 10 zł miesięcznie Gibon301 - 20 zł miesięcznie Bumerang - 20 zł jednorazowo Dogo07 - 20 zł miesięcznie Fizia - 20 zł jednorazowo czyli 150 zł miesięcznie 60 zł jednorazowo w sumie 210 zł :multi: z czego już na koncie mamy 140 zł Quote
fizia Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 dorcass napisał(a):Fiziu dwa razy wpisalas "mama Fizi" :shake: O kurcze, zapomniałyśmy z mamą, że juz wcześniej to proponowała:oops: w takim razie te 20 zł będzie ode mnie Quote
anett Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 poproszę nr konta;) na pewno dam radę 20zł miesięcznie; Bardzo się cieszę, że Łajka ma szansę opuścić schron:multi: Quote
clo Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Dziewczyny wciąż szukany transportu dla lajeczki do morii byleby nasza synka opuściła schron przed świętami byłoby super! Quote
anett Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 wrzuciłam Łajkę na wątek Zbójiniego - trasa Śląsk-Gdańsk Quote
fizia Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 O super - może Zbójini Juz wysłałam PW z kontem Quote
clo Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 lajeczka szuka transportu prosze..przed swietami..czy pati c dala jzu odp co do transportu? Quote
clo Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 lajka blaga o transport przed swietami do mori!:)) Quote
Onaa Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Troszkę się martwię, że Łajeczka tak daleko będzie - jak ją tu ogłaszać, a jak nawet by się znalazł domek chętny np. w Krakowie to też byłby problem. Ale co tam zmartwienia na bok. A jeszcze mam pytanko - o ten hotelik u Mori. To jest kojec na polu? I ile on kosztuje. Pytam też dlatego że jestem na wątku innego psa, który też bardzo potrzebuje hoteliku ( jest z nad morza) i coś szukam dla niego niedrogiego a dobrego i sprawdzonego. A hoteliku Mori na wątkach nie mogłam znaleźć. Quote
Recommended Posts