Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 650
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo się cieszę,że Łajka wkońcu wyjdzie ze schronu. :loveu:
Szkoda,że nie do mnie ale lepiej dla niej,jeżeli będzie bezpieczna.U mnie nawet na ogrodzie nie mogłaby być sama,bo w pewnym miejscu ogrodzenie ma tylko 1m wysokości i z łatwością by je przeskoczyła.

Posted

Kochani - szukamy kogoś, kto odebrałby w czwartek w Warszawie szczeniaczkę Kajunię (Kaja jest z tego samego schroniska) i zawióżł do Sochaczewa pod Warszawą, na DT do Renatki

Posted

ja wpłacę na pewno!! nawet podniosę moją deklarację na 30pln tylko proszę dajcie mi kilka dni bo sobie konto zablokowałam :oops: mam nadzieję, że Łajka spędzi już święta poza schroniskiem!!trzymam kciuki za obserwatora ;)

Posted

tez mamy ogromna nadzieje na t ,ze uda sie ja zabrac do mori jeszcze przed siwietami!mysle,ze w razie co trzeba spytac pati-c i moze odplatnie by ja przewiozla?i wtedy trzeba by zrobic zrzutke na transport..ale lajeczka juz by swiat wtedy nei spedzila za kratami..

Posted

[quote name='gibon301']ja wpłacę na pewno!! nawet podniosę moją deklarację na 30pln tylko proszę dajcie mi kilka dni bo sobie konto zablokowałam :oops: mam nadzieję, że Łajka spędzi już święta poza schroniskiem!!trzymam kciuki za obserwatora ;)

Serdeczne dzięki!!

A my nadal szukamy transportu dla Łajeczki

Jamrozowizna koło Częstochowy -Elbląg

Posted

Narazie mamy takie deklaracje

Ihabe - 50 zł miesięcznie
Silke - 50 zł miesięcznie
Mama Fizi - 20 zł jednorazowo
Agat21 - 10 zł miesięcznie
Gibon301 - 20 zł miesięcznie
Bumerang - 20 zł jednorazowo
Dogo07 - 20 zł miesięcznie
Fizia - 20 zł jednorazowo

czyli

150 zł miesięcznie
60 zł jednorazowo

w sumie 210 zł :multi:

z czego już na koncie mamy

140 zł

Posted

dorcass napisał(a):
Fiziu dwa razy wpisalas "mama Fizi" :shake:

O kurcze, zapomniałyśmy z mamą, że juz wcześniej to proponowała:oops: w takim razie te 20 zł będzie ode mnie

Posted

Troszkę się martwię, że Łajeczka tak daleko będzie - jak ją tu ogłaszać, a jak nawet by się znalazł domek chętny np. w Krakowie to też byłby problem. Ale co tam zmartwienia na bok.

A jeszcze mam pytanko - o ten hotelik u Mori. To jest kojec na polu? I ile on kosztuje. Pytam też dlatego że jestem na wątku innego psa, który też bardzo potrzebuje hoteliku ( jest z nad morza) i coś szukam dla niego niedrogiego a dobrego i sprawdzonego. A hoteliku Mori na wątkach nie mogłam znaleźć.